882

Thassios

Κόρνερ, σκορ και κόκκινες! – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τώρα δεν θα καθίσω να πανηγυρίσω για το χθεσινό ταμείο. Απλά απάλυνε λίγο το πόνο αυτού του καταραμένου μήνα. Έχω σπάσει ήδη το προσωπικό μου αρνητικό ρεκόρ συνεχόμενων ηττών. Δεν ήμουν , ούτε και θα είμαι από αυτούς που κρύβονται στα κακά φεγγάρια. Δεν θα κάνω πανηγύρια στα ταμεία και μετά θα προσπερνάω τις ήττες έτσι.

Ας ελπίσω χθες με αυτό το ταμείο να μπήκε ένα τέλος σε αυτό το άσχημο αρνητικό σερί.

Σήμερα έχει ένα σωρό παιχνίδια. Γίνεται ο κακός χαμός. Ματς που είναι τελικοί , ματς που είναι αδιάφορα και ματς που έχουμε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Προτάσεις και σημεία να θέλετε. Από γκολ , κόμπο ,ειδικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Το βασικό θέμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η διαλογή καθώς έχεις να επιλέξεις από πολλούς αγώνες και επιλογές σημείων. Δεν θα αναλύσω όλους τους αγώνες που μελέτησα γιατί θα έπρεπε να γράφω για 3-4 ώρες. Οπότε πάμε να αναφέρω τι θα κρατήσω από το αποψινό κουπόνι με λίγα λόγια .

Ξεκινάω από το ματς της Λεβερκούζεν με την Σέλτικ.

Η Λεβερκούζεν δεν πείθει και πολύ έχοντας απέναντι μια Σέλτικ που θέλει απεγνωσμένα τους βαθμούς. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα κάτσει να χάσει η Λεβερκούζεν αλλά οι 10 βαθμοί της δίνουν μια χαλαρότητα χωρίς να έχει μεγάλη πίεση. Δεν θα ποντάρω το διπλό ή κάτι σε γκολ αλλά βρήκα αξία σε κόρνερ. Η Σέλτικ έχει πάρει από 6 κόρνερ και πάνω σε όλους τους αγώνες του ομίλου ενώ οι γηπεδούχοι σαν ομάδα έχουν έναν μέσο όρο 5 κόρνερ να δέχονται ανά ματς συνολικά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η Φερεντσβάρος πήρε 2 κόρνερ εκεί μέσα ενώ η Μπέτις πήρε 8. Στο τελευταίο με την Μπόχουμ έδωσε 7 κόρνερ. Θεωρώ ότι λίγο να ασκήσει πίεση η Σέλτικ μπορεί να πιάσει αυτόν το μέσο όρο που δίνει 3,20, εκτός από το σενάριο που θα προηγηθεί νωρίς και θα κάτσει πίσω. Οπότε κρατάω τα όβερ 4,5 κόρνερ ομαδικά της Σέλτικ σε αυτή την απόδοση.

Προχωράω και πάω στο ματς της Ρεν με την Φίτεσε για το Europa Conference League.

Θεωρώ ότι είναι ένα ματς που είναι σωστά τόσο φαβορί οι γηπεδούχοι. Η Ρεν είναι πολύ καλή ομάδα και σε φοβερή φόρμα. Θεωρώ ότι θα κερδίσει και θα πετύχει πάνω από 1 γκολ. Από την άλλη η Φίτεσε έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά σκοράρει. Έχει βάλει 6 γκολ στον όμιλο με τα 2 να είναι στο εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ. Θεωρώ ότι θα βρει γκολ και απόψε με το κόμπο 1 + g/g να έχει μια μικρή αξία σε απόδοση 3.

Ωστόσο εγώ θα το τραβήξω λίγο και θα κρατήσω το anytime score 2-1 σε απόδοση 3,95 ώστε να κερδίσω αυτή την 1 μονάδα παραπάνω με το ανάλογο ρίσκο βέβαια.  

Τέλος κλείνω με ένα ματς που περιμένω να έχει πολλή ένταση και να είναι καυτό. Αναφέρομαι σε αυτό του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε. Από που να ξεκινήσω! Ο κακός χαμός από τις δηλώσεις προέδρων , παικτών και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αυτός ο αγώνας έγινε ένας αγώνας Εθνών. ‘’Είναι ωραίο να κερδίζουμε στην πόλη μας’’ είχε πει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού , ‘’πάμε να δείξουμε σε ποιον ανήκει η πόλη ‘’ είπε παίκτης της Φενέρ. Sold out σήμερα η αναμέτρηση όπου παρακινούν τον κόσμο να πάρουν μαζί τους Ελληνικές σημαίες. Μετά από αυτά περιμένω οι παίκτες να επηρεαστούν και να πέσει ξύλο στον αγώνα.

Βέβαια εδώ έρχεται η Uefa και βάζει έναν πολύ έμπειρο και αντιπαθητικό ρέφερι που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια. Αναφέρομαι φυσικά στον Lahoz (οι Τούρκοι τον θεωρούν κάτι σαν γούρι) που την τελευταία φορά που τον ποντάραμε έκανε τα πάντα για να μην μας πληρώσει. Θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα και λίγο το κόμπο αλλά χαλαρά λόγω ρέφερι αλλά και λόγω της παροιμίας που λέει ‘’όπου ακούς πολλά κεράσια , κράτησε μικρό καλάθι’’.

Το ματς χαρακτηρίζεται ως τελικός και μετά από αυτές τις δηλώσεις νομίζω ότι το 4,10 που βρίσκω στην κόκκινη αξίζει ενώ και το 51 στο κόμπο πρέπει να παιχτεί σε περίπτωση που ξεφύγει το ματς και έχει ξυπνήσει ευδιάθετος ο Lahoz.

Με αυτά τα τρία παιχνίδια θα κινηθώ απόψε σε ένα μενού που ζορίστηκα αρκετά με την διαλογή. Ας πούμε οριακά άφησα τις κόκκινες στον Ε όμιλο που περιμένω δυνατά ματς σε Τουρκία και Ρωσία.

Ας ελπίσουμε να επιβεβαιωθούν οι επιλογές μου!

UPDATE!

Καλησπέρα! Χθες τελικά ήταν σαν να μην παίξαμε αφού με το ένα κερδισμένο πήραμε όλο το ποντάρισμα πίσω. Στο ματς του Ολυμπιακού τελικά μόνο καπνός και πολύ ντόρος για το τίποτα αφού φωτιά δεν μπήκε ποτέ στο ματς.

Σήμερα κάνω ένα update γιατί έχει ένα δυνατό ματς απόψε όπου περιμένω ξύλο.

Προτού αναφέρω ποιο είναι να σας πω ότι θα παίξω και ένα αυριανό που περιμένω κι εκεί ξύλο και κάρτες ενώ υπάρχει πιθανότητα αύριο να μην ανεβάσω στήλη αφού δεν με τρελαίνει και πολύ το πρόγραμμα μένοντας στο σημερινό update! Αν ανεβάσω θα ειδοποιηθείτε μέσω tweet.

Και τα δύο παιχνίδια που έχω αφορά Βραζιλιάνους. Σήμερα έχουμε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν απεγνωσμένα την νίκη.

Η Μπαία λοιπόν υποδέχεται την Γκρέμιο και περιμένω ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν για παράδοση 4 κόκκινες στα 8 τελευταία ματς. Ο Ρέφερι της αναμέτρησης φέτος έχει 70 κίτρινες και 4 κόκκινες σε 12 ματς στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ. Οι αποδόσεις σε Θασίτικο και κόκκινη είναι οριακά αποδεκτές λόγω τελευταίων αγωνιστικών και της ιδιαιτερότητας του ματς.

Πάμε και στο επόμενο παιχνίδι που είναι αυριανό και δεν είναι άλλο από το τελικό του Copa Libertadores. Μιλάμε για τον απόλυτο τελικό ανάμεσα σε δύο Βραζιλιάνικες ομάδες όπου περιμένω να γίνει χαμός. Δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνω περαιτέρω ανάλυση όταν έχουμε και στην σφυρίχτρα τον Nestor Pitana. Τελευταίο του ματς εκτός πρωταθλήματος ήταν για τις εθνικές όπου έδειξε 2 κόκκινες στο ματς Χιλή – Παραγουάη.

Και εδώ έχουμε τίμιες αποδόσεις αλλά μιλάμε για τελικό και θα τις ποντάρω.

Ο ”Τολμών Νικά” λένε και έτσι είπα να τολμήσω και να ανεβάσω ποντάρισμα. Τώρα θα μου πεις ”Ρε Thassie το πράμα δεν τραβάει ” και θα σας καταλάβω. Οι κάρτες τώρα τελευταία πάνε άκλαυτες αλλά κάπου όλο αυτό θα σταματήσει και στατιστικά να το δει κάποιος.

Δεν ξέρω αν θα σταματήσει σήμερα αλλά τα παιχνίδια προσφέρονται γι αυτό. Συνολικά θα ποντάρω 10 μονάδες σε δύο παιχνίδια παίζοντας κόκκινες αλλά και σαν κάλυψη μια ξερή δυάδα τα Θασίτικα. Ούτω η άλλη όπως όλα δείχνουν δεν θα ποντάρω κάτι άλλο αύριο.

Καλό βράδυ και ας ελπίσουμε αύριο να περιμένουμε τον τελικό για το απόλυτο του πίνακα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS