2723

Billaras

Κύπελλο και εκπλήξεις πάνε μαζί!

Καλημέρα και καλή μου αρχή στο blog! Πρόκειται για μια ήσυχη εβδομάδα, σε ότι αφορά το στοίχημα τουλάχιστον, γιατί με επίσκεψη Ομπάμα και εορτασμό Πολυτεχνείου το κέντρο της Αθήνας μόνο ήσυχο δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να είναι. Πάμε στα του στοιχήματος όμως. Εβδομάδα εθνικών ομάδων η προηγούμενη, οπότε οι παίκτες σιγά σιγά επιστρέφουν στις ομάδες τους και αν το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερο στοιχηματισμό, ίσως προκύψουν κάποια καλά σημεία το ΣΚ με την επιστροφή όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων στη δράση.

Από όλο το πρόγραμμα σήμερα και αύριο ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί για τον πρώτο γύρο του FA Cup. Θεσμός εκπλήξεων, όπως τα περισσότερα κύπελλα, και δύο εκπλήξεις έχω αποφασίσει να κυνηγήσω κι εγώ, μία σήμερα και μία αύριο. Σήμερα, επιμένω με την πρόκριση της Σάουθπορτ. Την είχα ποντάρει και στην έδρα της, θα την ακολουθήσω ξανά. Η αντίπαλός της, η Φλίτγουντ βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος ενώ η ίδια μοιάζει να είναι στο στρίψιμο στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, η αγωνιζόμενη στη League One Φλίτγουντ είναι ανώτερη στα χαρτιά και φαβορί, αλλά όταν το διπλό φτάνει μέχρι και το 9,00, μου κάνει. Είναι και τοπικό ντέρμπι, μια χαρά. Παρόμοιο είναι και το αυριανό παιχνίδι μεταξύ Μπράκλεϊ και Τζίλιγχαμ. Μάλιστα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η Μπράκλεϊ προηγήθηκε νωρίς με 2-0 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και ισοφαρίστηκε.

Ποιοτική διαφορά υπάρχει κι εδώ, τρεις κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, αλλά η μικρή Μπράκλεϊ έχοντας τον επαναληπτικό στην έδρα της έχει την ευκαιρία να περάσει στον επόμενο γύρο, κάτι που είχε ξανακάνει και πριν τρία χρόνια με την ίδια αντίπαλο, 0-0 εκτός έδρας και νίκη-πρόκριση με 1-0 στον εντός έδρα επαναληπτικό! Λέτε να επαναληφθεί η ιστορία; Με ανησυχεί λίγο η σημαντική νίκη της Τζίλιγχαμ το Σάββατο επί της Νορθάμπτον, με την οποία ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις αλλά η εξαιρετική κατάσταση της Μπράκλεϊ και η ικανοποιητική απόδοση (4,50) του άσου με καλύπτουν.

Δύο παιχνίδια λοιπόν, μονά και δυάδα. Μόνο που τη Σάουθπορτ αποφάσισα να την παίξω στο DNB. Έχουμε λοιπόν: 70 μονάδες στη Σάουθπορτ (2DNB@7,00), 110 μονάδες στη Μπράκλεϊ (1@4,50) και άλλες 30 μονάδες στη δυάδα (@31,5). Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες Ποντάρισμα 15/11: 210 μονάδες Νέα υπόλοιπο: 1.790 μονάδες Νέα στήλη θα έχουμε σίγουρα το Σάββατο αλλά ίσως ανεβάσω κάποιο κείμενο, μη στοιχηματικό, την Πέμπτη.

Καλή τύχη σε ό,τι παίξετε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras