2777

Billaras

Λίγα ακόμα σήμερα…

Είδατε πόσο απλά είναι τα πράγματα; Δύο στο σακούλι (Τουλούζ-Ρέντινγκ), έχει..άλλη φάση να παίζεις με τα θηρία (θυμίζω, 5.85 ο μέσος όρος των σημείων) και να είσαι ήδη από πάνω και να..μένουν και δύο γιά να κάνεις την διαφορά. Δεν θα έρθουν; No problem! Ξέρω που και τι έχω ποντάρει. Και 4αρα έφαγα, αλλά και άτυχος ήμουν (α ρε Ειμπάρ, έβαλες τα χεράκια σου κι έβγαλες τα ματάκια σου).

Οπως και να'χει, όλα καλά. Αν έρθει ένα ακόμα, bonus καλό. Είδα την απόλυση του προπονητή στη Βαλένθια και ξύνισα, αλλά οκ, τι να κάνουμε; Εδώ βλέπω το…επικό, επειδή τον έστειλαν τον Αγιεσταράν, ο κόσμος πάει και ποντάρει άσο! Το διπλό πήγε από 6.00 στο 7.00 λες και η Αλαβές δεν θα κατέβει στο ματς! Και άντε και ηρθε άσος. Τι θα πάρεις ρε χριστιανέ εσύ που όρμηξες σε ομάδα που'χει…κουλουράκια ως τώρα; Το ένα και τίποτα; Αυτά βλέπω και απορώ, τόοοοσα χρόνια στοίχημα, πως διάλο υπάρχουν ακόμα τόσοι άσχετοι! Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω.

Λιτός και σύντομος σήμερα, γιατί ήδη σε λίγο ξεκινάω μελέτη του ΣΚ που θα μας έρθει. Λοιπόν, κατ' αρχάς, η μέρα έχει και μερικά φαβορί (καλές τιμές όμως, όχι λιμά). ΔΕΝ παίζω, απλά τα αναφέρω: Λειψία (2.15), Αουε (2.37), οver την Γκινγκάμπ (2.00), over ή g/g την Αταλάντα (2.00). Διαλέχτε αν θέλετε κάτι, εγώ…θα αργήσω να παίξω τιμές κοντά στο 2.00. Δεν έχω και λόγο.

Γιά κάτω του 2.00 δεν το σκέφτομαι καν, τα ψειράκια του 1.60-1.70 αφορούν τις…ψείρες. Γιά τα δικά μου γούστα, λίγα υπάρχουν. Μιά Μετς στο 3.10, μιά Κρ. Πάλας στο 3.90, μιά Σεντ Ετιέν στο 3.20, μιά Εμπολι στο 4.00 και τα δύο…προκλητικά εγγλέζικα. Η Νορθαμπτον και η Τζίλιγχαμ. Οκ, Νορθάμπτον δεν θα παίξω, χλωμό να κάνει 0 στα 4 ο Μουρίνιο. Αλλά το άλλο σήμερα με τσίγκλισε.

Δεν είχα ασχοληθεί με τη Τζίλιγχαμ όσο ήταν στο 12.00 ή το 13.00. Και προ ολίγου, το βλέπω στο…17.00 (ή στο 13.00 το DNB). Ωπα, μισό λεπτό. Η Τότεναμ θα κάνει περίπου ολικό rotation. Χθες δύο μου χτύπησαν στο μάτι τελευταια στιγμή (Ρεντινγκ, Κόρδοβα), βγήκαν και τα δύο (στη φωτό το πρώτο γκολ της Ρέντινγκ). Τώρα αυτό το 17.00 με…φαγουρίζει, γιά Αγγλία και γιά νοκ αόυτ ματς μιλάμε.

Η Τότεναμ έχει και σεντόνι, έχει και πρωτάθλημα, (θα) έχει και κύπελλο. Το Λιγκ Καπ την καίει; Δεν νομίζω. Κι απόψε δεν θα είναι κανένας βασικός ή άντε να είναι ένας-δύο. Θα του ρίξω μιά στεκιά, να μου φύγει το…μεράκι. Από τα άλλα, εντάξει, αν και έχω ικανή την Ιντερ μετά το μπαμ με την Γιούβε να κάνει κηδεία, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ήταν καλή.

Οπότε; Οπότε ένα χαλαρό trixie. Μετς-Σεντ Ετιέν-Πάλας. Λίγες μονάδες. Τα…ανταλλάσω όλα, αν είναι να βγει η Χιχόν απόψε (ή η Αλαβές αύριο). Το νόημα μου το πιάσατε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 20/9: 516 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.076 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Θέλτα-Χιχόν 2 (6.00) με 45 μονάδες. Βαλένθια-Αλαβές (6.00) με 45 μονάδες. Συν τις δυάδες και τις τριάδες που “εκκρεμούν”.

Ποντάρισμα 21/9: Μονό αποδεκτό: Τότεναμ-Τζίλιγχαμ 2 (17.00) με 20 μονάδες. Trixie: Μετς 1 (3.10)-Σεντ Ετιέν 2 (3.20)-Κρ. Πάλας 2 (3.90) με 10 μονάδες η τριάδα και από 32 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 106 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 126 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.950 μονάδες. Δεν θα βγει κανένα; Με γειά του και χαρά του. Μαζί με τα χθεσινα, θα έχω παίξει σύνολο 11 ματς, με αποδόσεις…κτήνη, πάνω από 3.

00 ως και 17.00 και θα έχω “χάσει” (απαραίτητα εισαγωγικά) το…τίποτα. Ανέγγιχτος, άβρεχτος. Αλλά ότι βγει, τώρα θα είναι στο σακούλι του κέρδους. Με την Τζίλιγχαμ όποιος θέλει πάει σε draw no bet ή κάλυψη, εγώ πάω…σέκος. Ετσι, γιά την αδρεναλίνη. Ραντεβού πλέον Σάββατο μεσημέρι με νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras