3833

Billaras

Λίγα, αλλά ίσως…καλά!

Ολα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη! Το έχετε ακούσει φυσικά…. Γράφω, η ώρα είναι 2.45, ήθελα να είμαι συνεπής με αυτό που σας είχα γράψει από προχθές, ότι θα ανεβάσω κείμενο στις 3. Ομως, η τεχνολογία δεν παλεύεται. “Μπούκωσε” το site από τον κόσμο, έχουμε προγραμματίσει αναβάθμιση, δεν μας χωράει πιά, αλλά το θέμα είναι ότι κάθε τόσο έκανα ανανέωση σελίδας και…τίποτα.

Απολογούμαι αν και δεν φταίω, το κείμενο λοιπόν αυτό το διαβάζετε….όταν όλα ίσιωσαν, δεν ξέρω τι ώρα.   Θα είμαι λιτός. Όπως πριν 15 μέρες. Ο χρόνος πιέζει. Οπως όμως είχα γράψει και τότε, μην νομίζει κανείς ότι επειδή έχω μικρό κείμενο τα…πέρασα χαλαρά τα ματσάκια! Απλώς…μου ξυνίζει το μενού. Το έγραψα και χθες. ΠΟΛΥ χλιαρό κουπόνι, ειδικά σήμερα.

Οκ, έχει FA CUP, αλλά μιλάμε γιά πρώτο γύρο. Να σας πω…¨παίξτε ότι σας φωτίσει ο Θεός”; Μπορεί να είναι και το καλύτερο. Ρουκέτες θα σκάσουν, έμπνευση και τρελίτσα θέλει. Το Κύπελλο (σε αυτή τη φάση) είναι απλώς μιά…διασκέδαση, όχι γιά σοβαρό κουμάρι. Εγώ επέλεξα να κρατήσω ένα, την Γκέιτσχεντ τελικά. Στο 6.00 την έχω, why not; Ούτε draw no bet, τίποτα.

Ξερό. Μιά …τρελίτσα και αυτό είναι όλο. Το κακό είναι ότι σε Premier League και Championship το μενού είναι….μάπα. Πολύ μάπα. Εγω…αρρωστάκι με το νησί είμαι, άμα λέω “μάπα”, καταλαβαίνετε… Οπότε, τέρμα η Αγγλία. Στρέφομαι στην Σκωτία. Θα παίξω Νταμπάρτον (3.60) και Ρέιθ Ρόβερς (3.80). Ακαταλαβίστικες αποδόσεις. Εντελώς. Τη Μόρτον την έχουμε ξανακοντράρει με επιτυχία (με την Αλόα), Εξαιρετικό σερί και οι δύο φιλοξενούμενες.

Γειτονικά και τα δύο (αλλά όχι τίποτα ντέρμπι καυτά), οκ η Νταντί είναι πιό ζόρικη αλλά και η Ρείθ είναι 11 σερί αήττητη!! Θα τα πάρω τα ρίσκα, αξίζουν. Και…πάπαλα πλέον με όλη τη Βρετανία.   Φεύγω από αυτή, περνάω τη Μάγχη. Λίγα κι εδώ. Μιά Βακ Πέλετς που αρέσει και το Μάκη; Μιά Ρεμς; Οι αποδόσεις κρύβουν αξία. Σαφώς μιά Γκοιάς πάντως.

Η Φλαμένγκο κάνει μίνι ροτέισον (έξω 4 βασικοί), έχει τελικό κυπέλλου σε 15 μέρες και από εκεί θέλει να βγει libertadores. Από το πρωτάθλημα δεν ελπίζει, αλλά δεν κινδυνεύει κιόλας, αμολάει..αετό. Ποιάν κέρδισε στα ημιτελικά; Την…Γκοιάς. Τώρα όμως, η Φλα είναι αδιάφορη και η Γκοιάς κυνηγάει επίσης libertadores από το…πρωτάθλημα. Και ποιά κυνηγάει; την Μποταφόγκο! Δεν την χαλάει τη Φλαμένγκο να κάνει και ζημιά στην συμπολίτισσα.

Σαφώς και όλα αυτά μπορεί να είναι απλώς…χαζομάρες. Ομως, στο 3.50 δέχομαι να ρισκάρω. Και τέλος, έχω ένα φαβοράκι νορμάλ την Νόρτζελαντ (όλο φάπες η αντίπαλος της), όπως και την Κοπεγχάγη αύριο, δύο από την Δανία. Μιάς και πιάσαμε σκανδιναβούς, γιά την Τρόμσο τα έγραψε ο Μάκης προχθές. Εγώ θα την ποντάρω σήμερα, στο 2.40. Κι εδώ έχει backround από πίσω, αλλά οκ, φινάλε είναι, ας παίξω κι ένα νορβηγικό, σε μιά ιστορική ομάδα που θέλει να σωθεί.

Γιά φινάλε, να πω ότι κοιτάγα και δύο over και στην Βακ Πέλετς με την Αούστρια και στην Μπιλμπάο (με τη χύμα Λεβάντε). Το αυστριακό δίνει ψίχουλα. Το ισπανικό με καλύπτει στο 1.75.   Οπότε, τι κάνω; Μιά καλή δυάδα Γκοίας-Τρόμσο, διημέρου, στο 8.4 είναι. Ενα παρολάκι επίσης διημέρου, με Νόρτζελαντ-Μπιλμπάο over- Κοπεγχάγη. Δίνει 5.6. Και τι άλλο; Λέω…τίποτα.

Ούτε Ρεμς, ούτε Πέλετς στα διπλά. Αφού δεν ψήνομαι, ας επικεντρωθώ σε λίγα, μην απλώσω ποντάρισμα.   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 12.410 μονάδες. Ποντάρισμα 9/11: Πάντεντ (μονά -δυάδες-τριάδα): Νταμπάρτον 2 (3.60)-Ρέιθ 2 (3.80)-Γκέιτσχεντ 2 (6.00). Στις σκωτσέζες από 100 μονάδες. Στην αγγλίδα 55 μονάδες. Στην δυάδα των σκωτσέζων 35 μονάδες, στις άλλες δύο με την αγγλίδα μέσα, 20 μονάδες.

Και στην τριάδα δέκα μονάδες. Ολο μαζί είναι 340 μονάδες. Προσέξτε πως σπάω τη μίζα, γιά να βγω από πάνω μόνο με ένα!! Παρολί: Νόρτζελαντ 1-Μπιλμπάο over-Κοπεγχάγη 2 (5.6) με 80 μονάδες. Δυάδα: Γκοίας 2-Τρόμσο 2 (8.4) με 90 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 510 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 11.900.   Μην σας φαίνονται πολλά, είναι και διημέρου η “καλή” δυάδα, αν έχω ευστοχία σήμερα, αύριο θα παίξω λίγα.

Στόχος; Ενα βρετανικό και είτε η δυάδα, είτε το παρολί γιά να έχω κέρδος. Τώρα αν…κάτσει το πάτεντ, ακόμα καλύτερα. Τίποτα άλλο, αύριο σαφώς νωρίτερα η στήλη, εκτός αν πάλι μας τα χάλασει η τεχνολογία. Τα λέμε αργότερα στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras