3654

Billaras

Λίγα, αλλά δυνατά σημεία!

Λίγο από όλα χθες. Λίγο κακή χημεία, λίγο ένα (μεγάλο) λάθος μου, λίγο ατυχία, λίγο…Αγγλία. Αυτό το “λίγο από όλα” ήταν που μου στέρησε κέρδη. Αλλά δεν πειράζει. Χαμογελαστός άφησα τη μέρα. Και ελέω Σάντερλαντ (“φώναζε” το σημείο, να'χα τέτοιες…Γιουνάιτεντ κάθε χρόνο, πάρτι θα έκανα) και γιατί όταν έληξε το νησί η πεποίθησή μου ότι…καλά κάνω που το λατρεύω, φούντωσε κι άλλο.

Οταν παίζονται όλα στα ίσα, ξέρεις ότι μπορεί και να χάσεις (πχ το Χ που ήθελε η Μπρίστολ Ρόβερς γιά να σωθεί, οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη θα είχε έρθει). Αλλά μπορεί και να…κερδίσεις καλά. Δείτε τι έγινε χθες. Η Εβερτον το έπαιξε στα ίσια. Η Λέστερ το έπαιξε στα ίσια. Η Μπράντφορντ όχι απλά το έπαιξε στα ίσια, αλλά…με ανατροπή έριξε την Τρανμίρ.

Η Μάνσφιλντ δεν χάρισε τίποτα στους Ρόβερς, τους έριξε μετά από 94 σερί χρόνια στην football league! Εγω λοιπόν χθες στερήθηκα από ατυχία (3 δοκάρια) και από σπαθένιο ματς μιά ισοπαλία που θα μου έδινε κέρδη, αλλά μακροπρόθεσμα τα κέρδη μου σε καθαρό παιχνίδι είναι πολλαπλάσια. Γι αυτό το λατρεύω το νησί… Κλείνω με το χθες, ήθελα και λίγο καλύτερη χημεία (σκεφτείτε ότι πέρασα σημεία του 7.

50, του 4.00 και του 3.50 και βγήκα ελαφρώς χαμένος), αλλά δεν έπρεπε να κάνω κι ένα λάθος χοντρό. Νυρεμβέργη το λένε. Οποιος έχει διαβάσει Kingbet Παρασκευής, ξέρει τι λέω. “Τούμπαρα” σημείο κι αυτό είναι εγκληματικό, απαράδεκτο. Αυτά με το χθες, πάμε στα φρέσκα. Δυό ώρες τώρα, σπάω το κεφάλι μου γιά δύο ομάδες-σημεία. Βιγιαρεάλ και Νόισταντ.

Εχουν όλες τις προυποθέσεις να μην χάσουν. Η Σεβίλλη εξουθενωμένη, στον 7ο ουρανό, χωρίς στόχους, με τελικό Europa σε 10 μέρες. Η Στουρμ αδιάφορη και…φιλενάδα, δεν χωράει καμιά αμφιβολία γι αυτό. Αλλά κοιτάς μιά βαθμολογία. Και ξέρεις, βλέπεις, ότι σε Βιγιαρεάλ και Νόισταντ κάνουν …λουκούμι και τα χινάρια (στο αυστριακό τα δεδομένα αλλάζουν μόνο αν γίνει καμιά…ομορφιά αλλού, στο Ραπίντ-Βάκερ).

Γιά όλα τα υπόλοιπα είχα καταλήξει. Μιά δυνατή δυάδα με Μαρσείγ over-Χιμνάσια 1. Θα πήγαινα και προς το διπλό της Λυών, αλλά κόλωσα επειδή ανακοινώθηκε ο Μπιέλσα στην Μαρσείγ και το κλίμα άλλαξε προς το καλύτερο. Περιμένω “φιέστα γκολ” ομως, στο 2.00. Και γιά το αργεντίνικο, οκ, η απόδοση έπεσε στο 2.00, αλλά και την πρωτοπόρο παίζω (και σε άριστη φόρμα) και η Λανούς έχει Λιμπερταδόρες μπροστά της και έχει και…κόουτς Σελότο.

Οτι ακριβώς έγραφα πριν μιά εβδομάδα γιά το Μπόκα-Αρσεναλ Σαραντί με τον Παλέρμο στον πάγκο της Αρσεναλ. Τα ίδια. Ο Σελότο είναι “παιδί” της Χιμνάσια. Λατρεμένος (όπως λατρεύεται και στην Μπόκα). Με ότι αυτό συνεπάγεται…. Επίσης έχω καταλήξει σε ένα δυνατό trixie. Με ομάδες φορμαρισμένες και με στόχους. Τραμπζονσπόρ (2.62)-Τορίνο (2.

50)-Μιλικόσκι (3.60). Εδώ ανοίγω μιά παρένθεση: Ξεφτιλισμένα σημεία τύπου Αλμερία ή Πάσος ή Μπολόνια, δεν τα αγγίζω. Ας κάνουν ότι θέλουν. Και επίσης να αναφέρω ότι πέρασαν από το μυαλό μου και μερικά ακόμα… φαντάσματα, αλλά τα αφήνω (Βάκερ, Ολανένσε, Κρ.Πάλας). Τι να κάνω τελικά με Νόισταντ και Βιγιαρεάλ; Ισοπαλία ή δπλό; Ή draw no bet; Θα κάνω το πλέον…τραβηγμένο.

Μάης είναι, τελειώνουν όλα, κέρδη έχω, ας το κάνω χωρίς να το ψειρίζω. Ξερή δυάδα με Χ! Ούτε ζητούμενα, τίποτα. Στο 4.20 η Νοίσταντ, στο 3.50 η Βιγιαρεάλ, ελπίζω να μην έρθουν…διπλά και τραβάω τα μαλλιά μου. Μου'χει ξανασυμβεί αυτό. Οποιος θέλει, ας πράξει αλλιώς, είτε με κάλυψη, είτε με draw no bet, είτε με διπλά. Ο Μάκης πχ, πάει με τα διπλά (άμα δεν έρθουν Χ, ας πάνε πιό δεξία λοιπόν).

Με αυτά έκλεισα. Τίποτα άλλο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Επιστροφές από 3/5: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.930 μονάδες. Ποντάρισμα 4/5: Δυάδα: Μαρσέιγ over-Χιμνάσια 1 (4.00) με 180 μονάδες. Δυάδα: Σεβίλλη Χ-Στουρμ Χ (14.7) με 30 μονάδες. Trixie: Τραμπζονσπόρ 2 (2.62)-Τορίνο 2 (2.50)-Μιλικόσκι 2 (3.60) με 70 μονάδες κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα. Ολο μαζί 220 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 430 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 12.500 μονάδες. Παίζω νορμάλ, να μην πω λιγότερα απ' ότι συνήθως. Αλλα στοχεύω πιό ψηλά. Οτι και να περάσει, είναι διακριτό κέρδος. Γιά να δούμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, ραντεβού την Τρίτη όπως πάντα! Υ.Γ: Στη φωτό, ο Παλέρμο με την φανέλα της Μπόκα, ο Σελλότο με την φανέλα της Χιμνάσια…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras