354

Billaras

Λίγα ασόδια, παιχνίδι με γκολ!

Καλό ταμειάκι την Πέμπτη, δεν έχω παράπονο, είχα και καιρό να πάρω γκολ στα χασομέρια και το έβαλε η Βασιλεία! Πήραμε πίσω ότι είχαμε χάσει πέντε μέρες πριν, οπότε όλα μια χαρά και ίσως έπρεπε να παίξω και το Ρεάλ-Σίτι γιατί το Χ και το 1-1 ήταν…κραγμένα. Anyway, πάμε παρακάτω, την ανάλυση όσων έγιναν προ ημερών την κάναμε στη χθεσινή εκπομπή του Betsellers Radio και μπορείτε να την ακούσετε εκεί.

Παρακάτω, φτάνουμε μέσα Μαή, καλοκαιριάζει, μετρημένα τα κουκιά και η φιλοσοφία δεν αλλάζει, την ξέρετε. Στο Νησί αρχικά, με τις “μικρές” να εχουν μόνο πλέι οφ, η Premier League δεν δίνει σημείο “καθαρό”. Δίνει όμως πολλά ματς με γκολ. Πολλά. Και με over και με under και με combos!

Σήμερα έχει έξι ματς, σβήνω εντελώς Βιλα και Τσέλσι και στα άλλα τέσσερα έχω…δύο και δύο.

Στα μάτια μου καλά under Λιντς (νωρίς) και Γιουνάιτεντ, ενώ κάμποσα γκολ έχω στα ματς των Σαουθάμπτον και Πάλας.

Οι συνδυασμοι πολλοί. Στα under πχ, μπορεί κάποιος να παίξει Μάντσεστερ 1+under 4 και να πάρει το 2,20 (θυμίζω, όταν παίζουμε σημείο με γκολ ΠΑΝΤΑ το κάνουμε απ΄το φτιάξε αγορα για να πληρωνόμαστε το σημείο σε κάποιο πιθανό 2-0).

Και στα over μπορεί να πάει κάποιος κυρίως σε συνδυασμους, δηλαδή over+g/g και στα δύο και να πάρει 2,30 στην Πάλας και 2,20 στην Σαουθάμπτον. Κλείνοντας από το Νησί, έχω σε ίδιο σκεπτικό και τον τελικό της Νάσιοναλ Λιγκ στο Γουέμπλεϊ, “ψηφίζω” Noτς Κάουντι, μαζί με g/g μας πάει 2,75 ή πιό safe παίζουμε g/g+κατάκτηση Νοτς Κάουντι και μας πάει στο 2,40 (έτσι πιάνουμε και τυχον παράταση ή κάποιο 1-1, αν και το “βλέπω σε κάτι σαν 1-3, κάπου εκεί)! Γιά να ολοκληρώσω, προς…ξερό Χ και 1-1 σκορ μας πάει το Σάντερλαντ-Λούτον (6,00 το 1-1), ενώ τίμιο είναι και το 2,50 της Στόκπορτ.

Μακριά απο την Αγγλία; Εσβησα το over της Χιρόνα γιατί λείπει ο γκολτζής Καστεγιάνος (αυτός που έβαλε και τα τέσσερα με την Ρεάλ). Στην Ιταλία δε κοντράρω Ιντερ (είναι καλά) και Μίλαν (το σκέφτηκα πολύ, σκαλώνω στο γεγονός ότι και κίνητρο έχει και είναι μπάζο η Σπέτσια). Και επιστρέφοντας στην Ισπανία έχω Χετάφε στο Χ-2 και Οβιέδο (σημείο φόρμας σε ματς-ντέρμπι).

Εκλεισα. Η λογική είναι “κοντρα σε ευρωπαιες” αλλά δεν μπορώ να το κάνω σε όλες. Θα δείτε και αύριο. Δεν είναι ίδια πχ τα Σπέτσια-Μίλαν με Ρεαλ-Χετάφε. Η Ρεάλ είναι αδιάφορη, η Μίλαν δεν είναι.

Να μην το ψειρίζω. Εκτός Νησιού παίζω μόνο Χετάφε. Σβήνω και την Οβιέδο γιατί θα…πέσει ξύλο εκεί. Η Χετάφε παίζεται και με κάλυψη και με combo (πχ Χ-2+under) και σε draw no bet και όπως θέλετε.

Και πόντο να πάρει κωλοτούμπες θα κάνει. Εγώ θα ρισκάρω σε ξερό διπλό του 5,75. Εχει πρώιμη πληρωμή, αν κάτσει…έκατσε.

Και ως μονό παίζω και το 1-1 της Σάντερλαντ ως σκορ, επειδή…μου έχει κάτσει (στο πρωτάθλημα και στα δυο ματς 1-1 έφεραν, αήττητες εννια ματς η μιά και έντεκα η άλλη). Τέρμα τα μονά. Πάω στο παιχνίδι με γκολ και έκλεισα.

Αύριο θα γίνει πιό δυνατό παιχνιδι με ασόδια, ξέρετε περίπου που προσανατολίζομαι, θα εχω νέα στήλη νωρίς (γιατί μετά θα πάω γήπεδο)!

Θέμα συνδυασμών είναι εδώ. Οπως ήταν την Πέμπτη και “κούμπωσε καλά” η δυάδα.

Θα κάνω μια δυάδα με Νοτς Κάουντι κατακτηση+g/g (2,40) μαζί με Σαουθάμπτον over+g/g (2,20). Πάει στο 5,28. Και ακόμα μιά, Γιουνάιτεντ 1+under 4 (2,20) μαζί με Πάλας over+g/g του 2,30 (στο 5,06 η δυάδα).

Και έκλεισα. Αν θέλει κάποιος ας τα κάνει….τιμητικά και μια τετράδα όλα μαζί.

Προφανώς χαλαρό παιχνίδι με γκολ, δεν είναι η…σπεσιαλιτέ μου αυτά. Καλύτερο κουπόνι έχει αύριο. Τα λέμε αργότερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras