2716

Billaras

Λίγα και καλά!

Καλησπέρες, μέτριο το Σαββατοκύριακο σε Ισπανία και Βραζίλια. Σε Βραζιλία είναι απολύτως φυσιολογικό, μιας και στην Α κατηγορία μένουν δύο αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και στην Β έχουμε τελευταία αγωνιστική. Στην Ισπανία λίγα πράγματα και καλά θα έλεγα. Θα αρχίσω από Ισπανία με την Primera Division. Ένα σημείο ξεχώρισα όλο και όλο, αυτό της Σοσιεδάδ απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Από 4 σερί νίκες έρχεται η Σοσιεδάδ, με την άμυνα της να ‘’μασάει σίδερα’’ , έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ. Η Μπαρτσελόνα με την Μάλαγα ήταν μέτρια, ενώ οι ευκαιρίες που είχε εξουδετερώθηκαν από τον τρομερό Καμενί. Must Win το παιχνίδι πλέον για τους καταλανούς ,που έχουν μείνει 4 βαθμούς πίσω από την Ρεάλ. Το Ανοέτα όμως είναι μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει την Μπάρτσα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στις 4 τελευταίες επισκέψεις της έχει δεχθεί ισάριθμες ήττες. Άλλο ένα θέμα για την Μπάρτσα είναι ότι ο Λιονέλ Μέσσι δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του. Πολλά ακούγονται εδώ και 3 βδομάδες για τον Αργεντίνο, όπως για το ενδιαφέρον της City και του Γκουαρντιόλα να τον κάνει κάτοικο του Manchester. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό την ομάδα αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φάνηκε στο ματς με την Σέλτικ. Βάζοντας τα όλα λοιπόν στην εξίσωση, μου φαίνεται ότι το 6,50 στον άσσο της Σοσιεδάδ ξεφεύγει και πιθανότατα θα μπει στο παιχνίδι μου. Στην Β Ισπανίας έχει περισσότερο ψωμι. Ξεχώρισα τα εξής : Νουμάνθια 2ft(3,50), Χετάφε 2ft(3,40) και Καντίθ 2ft(3,50). Ταραγόνα- Καντίθ : Άδικη η ήττα της Ταραγόνα στην Ρέους, φωνάζουν και για πέναλτυ που δεν δόθηκε λίγα λεπτά μετά την κόκκινη που δέχτηκαν.

Η Καντίθ συνεχίζει να εντυπωσιάζει έρχεται από 4αρα απέναντι στην Αλκορκόν(τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες) και είναι η μοναδική ομάδα μαζί με την Χέταφε που απέσπασε βαθμό μέσα στην Λεβάντε. Πιστεύω η απουσία του Xavier Molina(αμυντικός της Ταραγόνα), θα παίξει το ρόλο της στην αμυντική ομοιογένεια που έβγαζε η Ταραγόνα στα τελευταία παιχνίδια της.

. Οι τιμές του διπλού είναι ψηλότερα απότι το περίμενα, έχει βέβαια και πολύ ισοπαλία το συγκεκριμένο ζευγάρι. UCAM Μούρθια-Νουμάνθια : Περίοδος ντεφορμαρίσματος για την νεοφώτιστη UCAM, η οποία στα 3 τελευταία εντός της δεν έχει πετύχει γκολ και έχει δεχθεί ισάριθμες ήττες. Είναι ομάδα που δυσκολεύεται πολύ στην δημιουργία παιχνιδιού, γιαυτό το λόγο και η κακή συγκομιδή βαθμών στα τελευταία εντός.

Απέναντι της βρίσκει μια Νουμάνθια που είναι στο στρίψιμο, έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Βαγιαδολίδ, συμπληρώνοντας 3 παιχνίδια χωρίς ήττα. Αν βρει ανοιχτό χώρο μπορεί να κάνει πάρα πολλές ζημιές και θεωρώ ότι με την νεοφώτιστη κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Κόρδοβα-Χετάφε : Η πρόσφατη φόρμα τα λέει όλα για την Κόρδοβα. Σε κακή κατάσταση,συμπλήρωσε 2 μήνες χωρίς τρίποντο.

Η Χέταφε είναι σε καλή κατάσταση,κάνει επαγγελματικές νίκες και δεν νομίζω απέναντι σε αυτή την τραγική Κόρδοβα να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Το 3,40 του διπλού, πολύ μεγάλο στα μάτια μου. Στα Βραζιλιάνικα τώρα, θα ξεκινήσω με την Α κατηγορία. Ένα ματς μου κίνησε το ενδιαφέρον, αυτό ανάμεσα στην Αμέρικα Μινέιρο και την Σπορτ Ρεσίφε.

Για ποιο λόγο ο άσσος στο 4,00? Μήπως επειδή η Ρεσίφε είναι κάνα μεγαθύριο εκτός εδράς(3 νίκες σε 18 εκτός έδρας παιχνίδια)? Η λόγω κινήτρου? Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την πεσμένη Φιγκειρένσε, νικάει και τελειώνει το θέμα παραμονής. Η Μινέιρο και ας έχει πέσει είναι ανταγωνιστικότατη στο Sampaio, έχοντας λυγίσει εκεί μέσα ομάδες όπως η Σάντος, η Σάο Πάολο και η Μποταφόγκο.

Κλείνω με την Β κατηγορία της Βραζιλίας, έχει πράμα εδώ. Αρχικά το Χ της αγωνιστικής ανάμεσα σε Γκοιανένσε και Μπαχία. Με ισοπαλία ή νίκη ανεβαίνει η Μπαχία, αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ, πόσο μάλλον μέσα στο κάστρο της Πρωταθλήτριας της Β κατηγορίας. Σβηστά θα το πάει πιστεύω, ένα ωραιότατο 0-0, αγκαλιές μετά και πανηγυρισμοί (γέλια).

Η ισοπαλία λοιπόν στο 3,00. Μετά θα πάμε στο ματς κλειδί, ανάμεσα σε Βάσκο και Σεαρά. Αν η Βάσκο κερδίσει, τότε η Ναούτικο ότι και να κάνει με την Οεστέ δεν έχει νόημα. Οεστέ και Τζοινβιλ όμως μάχονται για την παραμονή. Η Οεστέ έτσι όπως τα έκανε(έχασε εντός έδρας από την Τζόινβιλ την προηγούμενη αγωνιστική) σώζεται μόνο αν νικήσει την Ναούτικο.

Η νίκη της Οεστέ στο 6,00. Ματς που προσφέρεται πιο πολύ για το live. Αυτά ήταν όλα λοιπόν, αύριο το πρωί θα ανεβάσω το παιχνίδι μου. Αρχική Κάβα : 10100 μονάδες Επιστροφές από προηγούμενο ποντάρισμα : 517,5 μονάδες Νέο Υπόλοιπο : 8617,5 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras