2986

Billaras

Λίγα και ρισκαδόρικα!

Ουδεμία έκληξη απ΄το Σαββατοκύριακο. Αγωνιστικά μπορούμε να πούμε και να αναλύσουμε πολλά, στοιχηματικά ήταν σαν να…έχασα τη μιά μέρα από τις δύο. Αναμενόμενο. Ενα σημείο ακόμα θα μου έκανε διαφορά, δεν ήρθε, αλλά δεν θα κατσω και να σκάσω. Εξ΄αρχής δεν είχα ψηθεί, ήμουν ξεκάθαρος. Αγωνιστικά, είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα, από πέναλτι της Σίτι ως βουτιές του Φαν Γκάαλ (!) κι από ήττα και γκρίνιες στη Ρεάλ ως στραβή γιά την Παρί.

Πάνε όμως αυτά, πέρασαν. Νέο, μεγάλο κουπόνι. Κατ' αρχάς, έχω αποφασίσει να κάνω αύριο νέα στήλη. Οπότε, δεν θα δείτε τίποτα αυριανό-μεθαυριανό, μένω στο σήμερα. Η εικόνα στα μάτια μου είναι πολύ ξεκάθαρη. Στραβοκοίταξα κάτι Γέοβιλ, κάτι Κόλτσεστερ (εδώ γίνεται και ολίγον τι περίεργο παιχνίδι στους τζίρους), λίγο Ανόβερο, τα άφησα όλα.

Εχω αποφασίσει τι θα παίξω. Πρώτα, ένα μικρό trixie με τα τρία μοναδικά εγγλέζικα που κάτι μου λένε. Σκανθορπ (3.80 μέσα στη Γουόλσολ), Μπέρι (3.00, εντός και φιλοξενεί την Πιτέρμπορο) και Γουίμπλεντον (3.80, μέσα στην Νορθάμπτον). Γενικά το πρόγραμμα είναι μέτριο, στις δύο πρώτες περιπτώσεις κοντράρω ντεφορμέ ομάδες (Γουόλσολ και Πιτέρμπορο είναι από μέτριες ως κακές όλο το 2016, την Μπόρο την έχω δύο στα δύο εύστοχη κόντρα Τρίτη-Σάββατο), στην τρίτη περίπτωση οκ, έσπασε το τεράστιο σερί νικών της Νορθάμπτον, αλλά πρωτίστως σκέφτομαι αν -προπονητικά- ήρθε η ώρα να κάνει μιά κοιλιά και να χαλαρώσει και λίγο, καμιά ομάδα στον πλανήτη δεν πάει τραίνο μετά από 10-12 σερί νίκες και καλές εμφανίσεις.

Και έχω μιά Γουίμπλεντον που εκτός είναι μιά χαρά και έχει και στόχο. Δεν με…τρελλαίνει κανένα, αλλά στην αναβροχιά, καλούτσικα είναι. Λίγες μονάδες σε ενα trixie. Και μετά, δύο μεγάλα ρίσκα. Μονά και δυάδα (μπας και). Γουέστ Μπρομ και Σοσιεδάδ. Η δεύτερη στο draw no bet, αφού το ξερό διπλό δίνει 9.00, αλλά εδώ με καλύπτει το dnb στο 6.00, όταν κοντράρεις Ατλέτικο το 0-0 κρύβεται από πίσω.

Ξεκινάω από αυτό. Η Ατλέτικο θα παίξει 4ο ματς σε 10 μέρες. Με τη Ρεάλ, θα μου επιτρέψετε να πω, βρήκε και τα έκανε. Βρήκε χώρους, έπαιξε κόντρα, βούτυρο στο ψωμί της. Αλλά πιό πριν, είτε με PSV, είτε με Βιγιαρεάλ, κουλουράκια. Οριακά 1-0 και την κάκιστη Χετάφε. Γενικά έχει θέμα στο γκολ. Αν δεν βάλει ένα (κυρίως ο Γκριεζμάν), μένει στο κουλούρι.

Και δεν με πείθει κιόλας. Οταν ακροβατείς στο “μισό μηδέν”, εύκολα την πατάς. Η Σοσιεδάδ θα παίξει αυτή την κόντρα τώρα. Και αν το κάνει όπως με την Μπιλμπάο που μας πλήρωσε, θα ελπίζω σοβαρά. Ούτε φάση δεν έφαγε σε κείνο το ματς. Καλές επιστροφές (Ιγιαραμέντι και Ζόνατας), καλή φόρμα, η απόδοση δεν στέκει. Με τίποτα. Εγώ θα έδινα μέχρι 6.

00 το ξερό διπλό. Και τώρα έχω στο 6.00 το draw no bet! Οσο γιά το άλλο; Νομίζω έχω γράψει καιρό τι έχω κατά νου. Λέστερ κόντραρα ως τώρα…μιά φορά. Ηρθε η ώρα να το κανω δεύτερη. Και ξερετε το γιατί. Το Σάββατο την παρακολούθησα, παρότι δεν είχα παίξει κάτι. Με την κακή σε ολα Νόριτς και…λίγο ήθελε. Το άγχος είναι εδω και μεγαλώνει. Οκ, μπορεί να σκοράρει νωρίς, να της πάει δεξιά το παιχνίδι και να το πάρει.

Αλλά αν η ώρα περνάει ή φάει κιόλας κανένα, με ομάδα Πούλις παίζει, θα μπλέξει άσχημα. Αλλο αουτσάιντερ, άλλο φαβορί. Αλλο χωρίς άγχος, άλλο must win. Και δεν τα λέω εγώ αυτά, ο ίδιος ο Ρανιέρι το είπε. Στην εξίσωση και η τεράστια απουσία του Καντέ, του …κόβω-ράβω στη μεσαία γραμμή. Η Μπρομ ήταν καλή προ ημερών, επιτελους ο Μπεραχίνο έπαιξε όπως ξέρει, σκόραρε, Ροντόν, Σεσενιόν, είναι ύπουλη ομάδα.

Πολύ ύπουλη. Και σημειώστε ένα στατιστικό (που δείχνει πόσο ύπουλη είναι): Ολη τη σαιζόν στο πρωτάθλημα, όπου και αν σκόραρε, δεν…έχασε, είτε αυτή λεγόταν Τσέλσι, είτε Λίβερπουλ, είτε Εβερτον! Αν στο βάλει δηλαδή, άντε βγάλτο! Πρόσφατα, με την Εβερτον, ήρθε 0-1 αντί 5-1! Γι αυτό λοιπόν, ανεξάρτητα του τι θέλω ή τι πιστεύω (θέλω να το πάρει η Λέστερ γιά την πραγματική ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά πιστεύω ότι η Τότεναμ είναι η πλέον σοβαρή και καλύτερη ομάδα και αν στα δύο επόμενα ματς με Γουέστ Χαμ και Αρσεναλ μαζέψει 4 ή 6 βαθμούς, θα είναι στα μάτια μου το πρώτο φαβορί), στο στοίχημα τα μετράω όλα και πάω στο ξερό 5.

75. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 27/2: 273 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.623 μονάδες. Ποντάρισμα 1/3: Trixie: Σκάνθορπ 2 (3.80)-Μπέρι 1 (3.00)-Γουίμπλεντον 2 (3.80) με 23 μονάδες στην τριάδα και 45 σε κάθε δυάδα, σύνολο 158 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λέστερ-Γουέστ Μπρομ 2 (5.75) με 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό DNB: Ατλέτικο-Σοσιεδάδ 2 DNB (6.00) με 70 μονάδες. Δυάδα: Γ.Μπρομ 2-Σοσιεδάδ 2 DNB (34.

5) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 313 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.310 μονάδες. Πολύ καταννοητό παιχνίδι. Μπορώ και με ένα σημείο να κερδίσω. Και δεν ξανοίγομαι, αφού θα παίξω και αύριο. Νέα στήλη λοιπόν αύριο, λίγο νωρίτερα. Απόψε θα τα πούμε και στο chat. Καλό μήνα κιόλας! Υ.Γ: Εντάξει, να γίνεται…ο κλέψας του κλεψαντος στο διαδίκτυο μεταξύ των στοιχηματικών sites και blogs είναι….

πλεον παγιωμενη τακτική, δεν την χωνέυω αλλά πάει στο καλό. Να γίνεται όμως και ανάμεσα σε εφημερίδες; Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς καμιά προσωπική εργασία; Καθαρό copy-paste; Εχουν γνώση όμως οι φύλακες. Οταν έρθει η ώρα (μαζί με πολλά άλλα που'χουν μαζευτεί….).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras