364

Billaras

Λίγα και στο χαλαρό!

Σóρρυ που ξεκινάω “αλλιώς” τη στήλη, αλλά δεν αντέχω. Εκεί που μελέταγα για τα ματς, σκάει η είδηση “αναβολή αγωνιστικής ζητάει ο ΠΑΟ, έχει 24 κρούσματα κορωνοϊού”. Ε δεν άντεξα. Γέλαγα μονάχος μου μισή ώρα. Δεν θα πω τίποτα άλλο, ας βάλει ο καθένας την κοινή λογική πάνω από όλα και ας σκεφτεί τι πάνε να κάνουν. Απλά-για την ιστορία- θα πω ότι πρωτόκολλα υγειονομικά περί κορωνοϊού ΔΕΝ υπάρχουν πιά στον αθλητισμό (καραντίνες, όρια κρουσμάτων, αναβολές), ενώ και ο ΠΟΥ μολις χθες “σφύριξε λήξη” στην πανδημία.

Πάμε τωρα στα δικά μας. Η Χάτερσφιλντ δεν έφερε το Χ, ένα ξερο μακρινο σουτ πήγε μεσα, έγινε 1-0 και τέλος μετά. Αν είχε γίνει 0-1, θα είχαμε 100% 1-1 μετά. Με 1-0, δεν ασχολήθηκε η Σέφιλντ. Ματς με 0,41 xgoals η καθεμιά, ματς που σε 25 ημίχρονα θα ερχοταν 0-0, ήρθε 1-0… Ας είναι.

Στο νεο κουπόνι (προ ευρωπαικών αναμετρήσεων, σημαντικό αυτό), δεν έχουμε πολλά “περίεργα” παρότι 6 του Μάη.

Προκαλεί πχ το 2,60 της Λουστενάου αλλά δεν μπλέκω, όπως δεν μπλεκω και με Χ της πλάκας (Γιάννενα). Βάρος στις “ευρωπαίες” για κόντρα (δείτε και χθες τη Λεβερκούζεν), ενώ οι αγγλιδούλες σφυράνε λήξη αύριο και Δευτέρα (έχουμε στέψη του Καρόλου, εξού και η μετάθεση στις μέρες). Τη Δευτέρα που θα τελειώσουν οι 2 απο τις 3 κατηγορίες θα είμαστε στις επάλξεις για live, αυριο όμως όχι (είμαι εκτός Αθηνών).

Στο σήμερα λοιπόν, άνευ “περιέργων” και “μικρών” οι επιλογές είναι λίγες. Πολύ λίγες. Αύριο έχει περισσότερες.

Εκτός Αγγλίας σκέφτηκα μια Ρόμα αλλά την έσβησα άμεσα (πολλές και σοβαρές απουσίες, συν ότι η Ιντερ αρχίζει και φορμάρεται), σκέφτηκα μια Φράιμπουργκ (θα βγάλει αντίδραση σίγουρα μετά το 1-5 της Τριτης) αλλά το άφησα γιατί βλέπω καλά την Λειψία.

Οπότε ενα μου έμεινε. Η Λάτσιο. Πως βγαίνουν αυτά τα 4,50;; Η Μίλαν καλά δεν είναι (τρελλή γκέλα προ ημερών), έχει το αδιανότητα “βαρύ” ματς με την Ιντερ μπροστά της γιά το Champions League και η Λάτσιο ίσιωσε, κέρδισε και άνετη πάει στο Μιλάνο! Θέλετε combo με Χ-2 και under; Με under 3,5 (στο 2,30;), ξερό διπλό; Διάλέξτε!

Τίποτα άλλο μη εγγλέζικο. Και στο Νησί, μόνο Premier έχει, οπότε…χαλαρά.

Καλό Χ στο Γουλβς-Βιλα (και…γειτονάκια οι βάσκοι Λοπετέγκι-Εμερι, κοντινά χωριά οι γενέτειρές τους), σηκώνει κουβέντα και η Μπόρνεμουθ κόντρα στην πιο άθλια Τσέλσι της 20ετίας, αλλά το ένα…έιναι λόττο, το άλλο με σκάλώνει ότι πλέον η Μπόρνεμουθ είναι άνετη με τους 39 πόντους. Εχει σωθεί.

Στο Σίτι-Λιντς να ξέρετε περίμενω under που πληρώνει…άντερα (3,40).

Η Λιντς με Αλαρντάις πλέον, θα στήσει πούλμαν. Ξύλο, γιοματάρια, όσο αντέξει. Και απ την άλλη η Σίτι πριν τα ματς με τη Ρεάλ δεν θα πατησει γκάζι. Ισως δούμε και rotation. Πιο safe; Ο άσος με under 3,5 στο 2,37. Δεν θα εκπλαγώ αν πχ στο 65′ με σκορ 2-0 βγουν έξω Χάαλαντ και Ντε Μπρόιν ή άλλος.

Τελος, σε Τότεναμ και Λίβερπουλ περιμένω γκολ. Ανετες Μπρέντφορντ και Πάλας, θα δώσουν στα ίσα τη μάχη.

Ισως να αξίζει το 1+g/g της Τότεναμ (3,60).

Kλείσαμε. Παραδόξως, το ανέφερα ήδη, χαλαρή μέρα.

Τι παίζω; Λέω για αρχή να….κάνω λίγο χαβαλε! Στην “μπλε” να πάω στα ειδικά της και να παίξω μονά-δυάδα “Πάλας να προηγηθεί και να χάσει” στο 10,5 και “Μπρέντφορντ να προηγηθεί και να χάσει” 8,5”. Ας γίνουν…ροντέο!

Μετά, μιά δυάδα με τα combo σε Σίτι και Μίλαν.

Σίτι 1+under 3,5 και Λάτσιο Χ-2+under 3,5. Εχω 2,37Χ2,30=5,45. Χαλαρά. Εμεινε κάτι άλλο; Νομίζω όχι. Οποιος θέλει να διαλέξει και απο ξερό διπλό Λάτσιο ή ξερό Χ Γουλβς, ας το κάνει. Εγω θα μείνω στο χαλαρό αυτό παιχνίδι.

Αύριο (νωρίτερα) θα έχω update ή νεα στήλη. Και στο chat θα τα πούμε τη Δεύτερα, όχι σήμερα ή αύριο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras