93

Germanos

Λίγα πράγματα στην Ευρώπη-UPDATE!

Gutenmorgen φίλοι! Ένα γκολ στο 94’ ήταν αρκετό για να μας στερήσει ένα πολύ καλό ταμείο, αφού με νίκη της Κολωνίας, θα πατσίζαμε στο μηδέν με τον Μπουκ αυτήν τη σεζόν. Πέσαμε εντελώς έξω στο Φράιμπουργκ ΙΙ, πέσαμε εντελώς έξω στα γκολ/γκολ ημιχρόνων, οι ανατροπές μας αδικηθήκανε. Που ήμασταν καλοί; Στο ποντάρισμα υπέρ της Λούστεναου, στο ποντάρισμα υπέρ της Κολωνίας (και ας ισοφαρίστηκε), ενώ η αλήθεια είναι ότι μετανιώνω που δεν πόνταρα Ντούισμπουργκ, Χάιντενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ (και ας μην κέρδισε).

Όλα τα outsider είτε παίχθηκαν είτε όχι, δεν έχασαν!

Το καλό του Σ/Κ πάντως ακούει στο όνομα Λεβερκούζεν. Στο 1,47 πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αρμάδα του Αλόνσο. Στο 26,00 το παίξαμε τότε τον Σεπτέμβρη, όπου θυμάμαι ακόμα και τώρα πόσο είχα ενθουσιαστεί όταν είχα δει Λεβερκούζεν την πρώτη αγωνιστική στο Μπορούσια Παρκ.

Περίμενε μετά τη δεύτερη αγωνιστική να δω Μπάγερν Μονάχου και να συγκρίνω. Η Λεβερκούζεν είναι ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης, η Μπάγερν είναι απλά αρκετοί παίκτες κλάσεις, που μονάχα με την κλάση τους (που και που) κρίνουν τα ματς, όμως αν βρουν καλοδουλεμένο σύνολο μαζί τους, μένω και κάτω από 0,5 xgoals.

Θυμίζω πως η Μπάγερν δεν είχε ΠΟΤΕ τόσο χαμηλό xgoals σε παιχνίδι της από τότε που υπάρχουν επίσημα στατιστικά xgoals.

Στους πέντε βαθμούς πλέον μπροστά η Λεβερκούζεν, που έχει μόνο την Ντόρτμουντ εκτός και την Στουτγάρδη εντός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Όλα υπέρ μας λοιπόν για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Και ίσως τώρα καταλαβαίνετε γιατί είχα τρελαθεί με την ομάδα τότε και θεώρησα απίστευτο value το 26,00 της κατάκτησης.

Πάμε όμως τώρα στα φρέσκα, όπου έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια με γερμανοαυστριακό ενδιαφέρον.

Σε κρίση η Μπάγερν

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν παίζω κάτι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν με γεμίζει κάτι, δεν μου αρέσει κάτι, θα κάτσω να τα δω τα παιχνίδια ήρεμα και ωραία.

Η Λειψία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα μπορεί να της βάλει γκολ.

Θεωρώ αρκετά καλό το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Λειψίας στο 3,75. Εντελώς κακή αμυντικά η Λειψία, έχει χάσει κάθε λογής σταθερότητα πίσω, όμως μπροστά είναι… φωτιά! Για τη Ρεάλ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.

Στη Ρώμη ταξιδεύει η Μπάγερν Μονάχου, η πληγωμένη Μπάγερν Μονάχου, που όλα δείχνουν μαύρα και άραχνα αυτήν την στιγμή.

Υπάρχει τρομερή ανασφάλεια από όλους και σίγουρα οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κομβικές για το μέλλον του Τούχελ στην ομάδα, αφού μετά από 12 χρόνια η Μπάγερν κινδυνεύει να μείνει άτιτλη. Για το παιχνίδι Λάτσιο – Μπάγερν δεν θέλω να ασχοληθώ στοιχηματικά, δεν με εμπνέει καθόλου.

Στα της Πέμπτης τα τρία παιχνίδια που με απασχόλησαν δεν έβγαλαν κάτι.

Στο Γκρατς η Στουρμ υποδέχεται την Μπρατισλάβα και το 4+ της Μπρατισλάβα είναι μεγαλούτσικο, όμως επειδή δεν έχω δει Σλόβαν φέτος, θα το αφήσω. Όσον για τις δύο γερμανικές ομάδες, Φρανκφούρτη και Φράιμπουργκ, δίκαια είναι outsider με Ζιλουάζ και Λανς αντίστοιχα.

Αυτά από μένα για το τριήμερο που έρχεται. Μένω στο νο μπετ και ανανεώνω ραντεβού για την Παρασκευή! Να περνάτε όμορφα!

UPDATE-15-02-2024!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Και ενώ τρέχουν τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, έχω κοιτάξει ήδη ματς τους Σ/Κ.

Το Update έχει να κάνει καθαρά με την Παρασκευή, όπου δεν υπάρχει τίποτα που να με ελκύει. Στο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα, αυτό της Κολωνίας με τη Βέρντερ παίζει πολύ το “Χ”, στην Dritte Liga έχουμε το παιχνίδι Ίνγκολστατ – Φραίμπουργκ ΙΙ, όπου μένω αμέτοχος. Τέλος, στη δεύτερη κατηγορία, αν βρείτε πουθενά “διακοπή στο ματς Ανόβερο – Φιρτ”, παίξτε το τυφλά αν δίνει πάνω από 2,00.

Θεωρώ πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε αρκετή ένταση στις εξέδρες, αφού οι οπαδοί έχουν στραφεί εναντίων της διοίκησης.

Κατά τα άλλα να τονίσω πως έχουμε πέντε παιχνίδι στην Αυστρία Β, εξ αναβολής. Με τα της Παρασκευής δεν θα ασχοληθώ, όμως με αυτά του Σ/Κ θα τα δείτε το Σάββατο. Προσοχή πάντως στο ματς της Χορν με την Λέουμπεν για ανατροπές.

Τα λέμε λοιπόν το Σάββατο φίλτατοι!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS