58

Germanos

Λίγα πράγματα, φτωχό κουπόνι-UPDATE-

Καλημέρα φίλοι! Χτες το ματς της Μπρέγκενς δεν άνοιξε νωρίς και μοιραία έμεινε χαμηλά το σκορ, ενώ στην Δρέσδη, η Ντινάμο είχε την τύχη με το μέρος της αυτήν την φορά, η Μόναχο 1860 ήταν εκείνη που έχασε τις ευκαιρίες και έτσι δίκαια διαμορφώθηκε το 2-1. Παράλληλα κατάφεραν στην Στουτγάρδη να μην επιβεβαιώσουν το over2,5 και έτσι από το πρώτο μας παιχνίδι χάθηκε η έμπνευση.

Τόσο απλά.

Σήμερα ή μάλλον καλύτερα, αυτό το Σ/Κ, ίσως ήταν η πιο γρήγορη μελέτη που έκανα για ένα γερμανοαυστριακό κουπόνι φέτος. Τρομερά γρήγορη η μελέτη, αφού υπήρχαν πολύ λίγα πράγματα στα οποία στάθηκα.

«Κόλαση» στο Γκλάντμπαχ

Η λεγόμενη «Derby Tag» ξημέρωσε στο Γκλάντμπαχ, η νευρικότητα στα ύψη και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να κυνηγήσουμε bet Θάσιου, δηλαδή κόκκινες κίτρινες και όλα τα συναφή.

Το αφήνω πάνω σας στο τι θα παίξετε, πάντως το κλίμα είναι τεταμένο, ειδικά μετά την απόπειρα οπαδών της Κολωνίας να μποϊκοτάρουν χτες βράδυ κορεό της Γκλάντμπαχ. Απέτυχαν παταγωδώς, όμως πυροδότησαν και άλλο την ατμόσφαιρα.

Κατά τα άλλα δεν έχω απολύτως τίποτα όσον αφορά σημεία. Παιχνίδια που ίσως έχουμε γκολ/γκολ ημιχρόνου είναι το Άουγκσμπουργκ – Χάιντενχαϊμ, το Μπόχουμ – Φράιμπουργκ και το Άιντραχτ – Χόφενχαϊμ.

Προσωπικά δεν παίζω κάτι σε κανένα.

Προσοχή σε δύο σκόρερς την Κυριακή, ο Μπέιερ πληρώνει 3,20 στο να σκοράρει στο ματς με την Άιντραχτ, όντας το πιο χοτ όνομα αυτήν την στιγμή και προσοχή στον Γκρέγκοριτς (3,75) στο Μπόχουμ – Φράιμπουργκ, που επίσης δείχνει να βρίσκει πλεκτό πολύ συχνά πλέον.

Δύο outsider με αξία

Από τα σημερινά μεσημεριανά παιχνίδια έχω κυκλώσει μονάχα δύο ματς που μπορούν να μπουν γκολ, το ένα είναι το λογικότατο Κίελο – Καρσλρούη, με το γκολ-γκολ ημιχρόνου να βρίσκεται στο 3,75 και το έτερο είναι το Βέεν Βίσμπαντεν – Ανόβερο, με το γκολ-γκολ ημιχρόνου να βρίσκεται στο 4,00.

Το βράδυ διεξάγεται το παιχνίδι Μαγδεμβούργο – Νυρεμβέργη και δεν μπορώ να βλέπω τη Νυρεμβέργη στο 4,33, σημείο που έπρεπε να πληρώνει 3,20. Δεν είναι κακή ομάδα η Νυρεμβέργη, έχει πλάνο, έχει ποιότητα, ενώ το Μαγδεμβούργο είναι ευάλωτο όταν παίζει με ομάδες που έχουν ως τακτική τις αντεπιθέσεις.                

Τέλος, στο κυριακάτικο μενού το διπλό της Χέρτα στο 5,00 είναι λίγο τσιμπημένο, αφού η Πάουλι δείχνει να βρίσκεται σε ντεφορμάρισμα, αφού το να χάνεις 3-2 στο Γκελζενκίρχεν δεν είναι και το καλύτερο δείγμα.

Τα γκολ και το βολικό «Χ»

Στην Dritte Liga επίσης τρομερά λίγα πράγματα. Από γκολ μπορούμε να κυνηγήσουμε τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ ΙΙ και της Βικτόρια Κολωνίας, δυο ματς όπου το γκολ-γκολ ημιχρόνου πληρώνει 4,00. Λίγη προσοχή στο Μούνστερ – Χάλεσερ, που στατιστικά το παιχνίδι μου βγαίνει «ανατροπή» υπέρ της Μούνστερ.

Στην Αυστρία έχουμε μονάχα το βολικό «Χ» στο Κλάγκενφουρτ – Ραπίντ Βιέννης. Με την συγκεκριμένη ισοπαλία εξασφαλίζουν και οι δύο ομάδες την συμμετοχή τους στα play off πρωταθλητών και παράλληλα η Ραπίντ στέλνει την Αούστρια στα play off υποβιβασμού.

Αυτά για σήμερα και αύριο, κλείσαμε. Πραγματικά τρομερά λίγα πράγματα για αυτό είδατε χτες από μένα μπετ, επειδή ήξερα πως θα παιχτούν πολύ λίγα πράγματα σήμερα.

Επομένως, καλή τύχη να έχουμε, θα τα πούμε αργά το βράδυ εμείς όταν επιστρέψω από το γήπεδο και εννοείται αύριο μεσημέρι. Να περνάτε όμορφα!

-Update-13.03.2024-

Ο τίτλος του Σαββάτου ισχύει και για μεσοβδόμαδα, πολύ λίγα πράγματα τα οποία αξίζουν αναφορά. Όσο για το Σ/Κ, ο Μπέγιερ δεν σκόραρε και έτσι δεν πήραμε τη δυάδα, όμως η Νυρεμβέργη αρκούσε για να μας βγάλει από πάνω.

Κατά τα άλλα πολύ κακή η Χέρτα. Ήδη κοιτάω το Σ/Κ που έρχεται.

Για το παιχνίδι της Ντόρτμουντ μπορούμε εύκολα να πάμε στο “Χ” και την παράταση, πιστεύω θα γίνει κλειστό ματς, με λίγες φάσεις, “μυρίζει” ισοπαλία. Όσο για τα παιχνίδια της Πέμπτης, δεν μου αρέσει τίποτα απολύτως. Στο Λεβερκούζεν δεν υπάρχει λόγος να “αγγίξουμε” κάτι, δύσκολο έργο η Φράιμπουργκ, που έχει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου ματς, ενώ η Στουρμ πάει με ένα βαρύ 0-3 στη Γαλλία.

Εμείς θα τα πούμε την Παρασκευή πια με νέα στήλη! Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS