3268

Billaras

Λίγα σημεία ακόμα…

Τελικά, μέχρι και χθες ..με αδίκησε! Οκ, σιγά τα αυγά, δεν θα άλλαζε κάτι, αλλά ρε ρημαδί, αυτό το διπλό της Οσασούνα γιατί δεν μου το δίνεις; Ματς-παρωδια, πέναλτι…που το έδωσε ο επόπτης, αλλά τι να το κάνεις που οι βάσκοι ήταν…κουλοί; Στο 94' τους άφησαν να κάνουν το 1-2 και ο άλλος το πέταξε στα περιστέρια από πέντε μέτρα! Λυπάμαι περισσότερο γιά τον κολλητό (ξέρει αυτός) που είχε παίξει μέρες πριν “Μπάρτσα Χ σε μονό και Γρανάδα Χ (σε ψηλή απόδοση)-Μπάρτσα Χ- Οσασούνα 2” σε trixie.

Αυτός τι να πει δηλαδή; Κατά τα άλλα, η Ισπανία ήρθε…ψιλοαφρός θα έλεγα. Το Χ της Γρανάδα θα το είχα ποντάρει κι εγώ αν δεν βούλιαζε, δεν κουνήθηκε ποτέ. Η Μπάρτσα έκανε το χατηράκι της Λα Κορούνια (κάτι πήραμε εδώ στο live, μόνο τυφλός δεν θα το έπαιζε βλέποντας το ματς), διπλό η Σεβίλλη, άνετα η Μπιλμπάο, μάλλον πλήρωσε κόσμο η Ιβηρική.

Και εδώ, πήραμε άνετα το παρολί. Για δες καιρό που διάλεξε να…υπερτριπλασιάσω το ποντάρισμά μου (γέλια). Λίγο στη Στουτγάρδη ύπηρξε ζόρι, αλλά μετά το 1-1, το ματς…φώναζε πλέον ότι έστριβε. Η Πάτερμπορν πλήρωσε ακριβώς αυτό που περίμενα. Ανοίχτηκε, κάθε επίθεση της φιλοξενούμενης μύριζε γκολ, ε, κάποιο θα έμπαινε. Αυτά με το χθες.

Σήμερα πάλι στο χαλαρό, άμα ξανάρθει ταμειάκι, μιά χαρά. Τι έχω ξεχωρίσει αρχικά; Αλτάχ, Στουρμ, σκέψη και γιά Νόισταντ, Μπόχουμ Χ, Ινγκολσταντ, Χιρόνα, άφθονα over στην Αγγλία (Βίλα, Πάλας, Σίτι, Λέστερ, Εβερτον), σκέψεις γιά Χαλ, και…δύο ιταλικά σημεία που προέκυψαν από χθες. Το ένα, η Τορίνο. Γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως Τζένοα αλλά και Σαμπντόρια να μην πάρουν άδεια γιά το Europa League, θέλει να το κυνηγήσει.

Γιατί αουτσάιντερ μέσα σε αυτή τη φετινή Μίλαν; Το άλλο…ήδη το μυρίστηκαν τα τσακάλια. Μόλις έληξε το Γιούβε-Νάπολι άσος, αμέσως άρχισε να φορτώνεται το Χ στο δευτεριάτικο Λάτσιο-Ρόμα. Οκ, μισεί η μιά την άλλη, αλλά από την άλλη, γιατί να ρισκάρει η Λάτσιο; Οκ, με νίκη καβαλάει τη Ρόμα. Αλλά δεν είναι καλύτερο το “πέντε και στο χέρι”; Αν ρισκάρει και φάει κανένα γκολ, μένει στο +3 από την Νάπολι και στο φινάλε έχει Νάπολι-Λάτσιο (με την Νάπολι να'ναι καλύτερη στην ισοβαθμία).

Πάιζουνε με τέτοια πράγματα; Με το Χ “κουμπώνει” την τρίτη θέση. Εχει και κούραση από τον τελικό με την Γιούβε, ίσως να μην το ρισκάρει. Και τα πονταρίσματα αυτό δείχνουν… Ξαναγυρνώντας στις αρχικές επιλογές, τρώγομαι γιά Ινγκολσταντ (στο 5.25 η πρωταθλήτρια;) γιατί οκ, όσο και να το γλέντησε, η Κάιζερ μπορεί και να μην το θέλει το τρίποντο διακαώς αν ακούσει άσχημα μαντάτα.

Αν κερδίζουν Ντάρμσταντ και Καρλσρούη (που είναι πιθανό φυσικά), τι να το κάνει; Το Χ στην ίδια κατηγορία μοιάζει λίγο με την Κολωνία χθες, σαν να…έχει ξεφύγει από τους μπουκ! Οσο γιά τη Χαλ; Η αδιάφορη Μάντσεστερ αν θέλει, κάνει λίγο σαν την…Μπαρτσελόνα χθες. Ο Στιβ Μπρους την τίμησε την φανέλα, έχει και άριστες σχέσεις με τον Φέργκιουσον.

Καλά, γιά τον άσο της Νιουκάστλ, τα είπαμε και χθες, τα έγραψε και ο Μάκης, 6-0 να έρθει, δεν το παίζουν ούτε οι φυλακισμένοι σε αυτή την απόδοση. Αυτά ήταν όλα. Τελικά, έχω και…άπλα να παίξω σήμερα (γέλια), αλλά θα αφήσω “κάτι μέσα” και γιά το μέλλον. Τι θα παίξω; Μετά το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα (πχ έσβησα κάμποσα από τα over λόγω κάκιστης απόδοσης), καταλήγω: Yankee με Μπόχουμ Χ-Λάτσιο Χ (κάνω προφανώς τα στραβά μάτια στο 2.

50)-Χαλ 1-Τορίνο 2. Και παρολί με Αλτάχ 1-Χιρόνα 1-Αστον Βίλα over. Αυτά είναι. Γιά Ινγκολσταντ και Νόισταντ θα…είμαι λίγο καραούλι γιά το live. Οπως βλέπετε ανέβασα…πρωί-πρωί στήλη, λέω να πάω να ρίξω καμιά βουτιά και να γυρίσω χαλαρός να δω τα ματσάκια. Τα λέμε ξανά Τρίτη ή Τετάρτη, δεν το ξέρω ακόμα, θα έχουμε το πρώτο κείμενο απολογισμού και ότι άλλο έχει μεσοβδόμαδα, βασικά τον τελικό του Europa League.

Α, να μην το ξεχάσω. Αν μπορείτε, δείτε αύριο το Μίντλεσμπρο-Νόριτς, τον τελίκο των πλέι οφ της Championship. Θα γίνει μακελειό γιά μιά θέση στον (χρυσοφόρο) ήλιο της Premier League. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Κέρδη από 23/5: 522 μονάδες. Ποντάρισμα 24/5: Yankee: Μπόχουμ Χ (3.60)-Λάτσιο Χ (2.50)-Χαλ 1 (3.20)-Τορίνο 2 (2.87) με 30 μονάδες κάθε δυάδα, 15 κάθε τριάδα και 10 η τετράδα, όλο μαζί 250 μονάδες.

Παρολί: Αστον Βίλα over- Χιρόνα 1-Αλτάχ 1 (5.37) με 72 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 322 μονάδες. Υπόλοιπο: 200 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras