1642

Billaras

Λίγα σημεία, απλά πράγματα!

Μιά σωστή μοιρασιά αποτελεσμάτων χθες, μιά νίκη έστω και μικρή. Σε πέντε επιλογές-θηρία, δύο πέρασαν με θρίαμβο και ντόρτια! Δύο έχασαν με κάτω τα χέρια (η Λεγκανιές όχι τόσο, η Γουέστ Χαμ ήταν απογοήτευση) και μιά ισοπαλία, αυτή της Χάτερσφιλντ.

Καλά πήγε γενικώς, το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε παραπάνω; Προφανώς και αυτό κρίθηκε στην Χάτερσφιλντ, που ναι, μπορούσε να κερδίσει.

Οταν έκανε το 2-2 είχε πολύ χρόνο, γιά 10 λεπτά το έψαξε και φαινόταν να έρχεται το γκολ, αλλά εκεί με δυο μαζεμένες αλλαγές η Μπλάκμπερν το “μαζεψε” το ματς και έσβησαν οι ομάδες. Anyway, κρατάω το μικρό κέρδος, κρατάω τις δύο τεσσάρες, κρατάω όμως και την τραγική Γουέστ Χαμ (αυτή με νευρίασε, είναι το χειρότερό μου να μην παλεύει ομάδα που επιλέγω).

Σε μιά μέρα που έγινε λίγο χαμούλης (Ρεάλ, PSV, Mπάγερν ας πούμε, τρία θηρία που υπέστησαν σοκ), ήταν καλά. Πάμε στα φρέσκα….

Λίγα είναι. Τα ξέρετε ήδη οι περισσότεροι. Οριακά δεν πρόσθεσα ένα ακόμα σημείο και θα ήταν η Ρεν. Τελικά το άφησα ήσυχο. Και ποιά είναι τα σημερινά;

Εσπανιόλ, Σαμπντόρια, Χέρακλες, Πάρμα.

Αυτά τα τέσσερα. Και αν θέλετε πέμπτο, το καυτό φαβορί αύριο που λέγεται Τζουγκάρντεν. Σχεδόν ποτέ δεν παίζω τέτοια, αλλά ναι, ορθώς είναι στο 1,75 και μπορεί να μπει σε παρολί ή δυάδα. Οτι και να γίνει σήμερα στο Χάμαρμπι-Μάλμε, αύριο η Τζουργκάρντεν κόντρα στην αδιάφορη (και με μίσος προς την Μάλμε) Γκέτεμποργκ, έχει τεράστια ευκαιρία.

Κοιτάω πλέον τα άλλα. Μου άρεσε που ανέβηκε ο άσος της Πάρμα στο 2,75. Η Τζένοα προ διακοπής δεν βλεπόταν και έχει και ένα κάρο απουσίες μεσοαμυντικά σήμερα. Οκ, δεν είναι καμιά φερέγγυα η Πάρμα, αλλά εντός έδρας με αυτή τη Τζένοα στο 2,75 δεν είναι κακή επιλογή.

Οσο γιά τα μεγάλα σημεία; Εσπανιόλ και Σαμπντόρια μοιάζουν, με νέους προπονητές να ντεμπουτάρουν (Ματσίν στη μιά, Ρανιέρι στην άλλη).

Το ερώτημα είναι μπορούν; Θα φέρουν το “σωστό” σοκ οι νέοι τεχνικοί; Μοιάζουν και οι αντίπαλές τους. Καλές μεν-αφερέγγυες δε οι Βιγιαρεάλ και Ρόμα…

Τέλος, θεωρώ αδιανότητο το 8,5 (και 7,00 στο draw no bet) της Χέρακλες. Με 4 νίκες στα 5, καλή ομαδούλα. Και η Φέγενορντ; Οταν στο τελευταίο ματς προ διακοπής καταφέρνεις να τρως ντόρτι από την Σιττάρντ, τι απαιτήσεις έχεις μετά; Οκ, στο Ρότερνταμ πάντα είναι αλλιώς, αλλά και πάλι η ψαλίδα βγάζει μάτια.

Να ήταν στο 4,5-5 το διπλό να μην το κοιτάξω καν. Τώρα το…παρακοιτάζω.

Καλούμαι να αποφασίσω, εννοειται δεν ασχολούμαι στοιχηματικά με το Μάντσεστερ-Λίβερπουλ, απλά θα το παρακολουθήσω. Και σήμερα θα είμαι στο chat, χθες προέκυψε κάτι προσωπικό-έκτακτο και δεν τα κατάφερα. Νέα στήλη την Τρίτη, καλό πρόγραμμα, θα ενημερωθείτε και από το twitter τι ώρα θα κάνουμε έκτακτη εκπομπή στο Betsellers Radio!

Λοιπόν, αποφάσισα.

Θα το πάω…χαλαρά. Αφήνω Σαμπντόρια (θα έχει και πολύ άσχημο καιρό, υπάρχει και ο κίνδυνος αναβολής), αφήνω και Εσπανιόλ (θα την “ελεγχω” στο live) και τι μου έμεινε; Θα παίξω ένα μονό με draw no bet την Χέρακλες και μιά ξερή δυάδα με Πάρμα/Τζουγκάρντεν. Απλά πράγματα σήμερα…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras