3275

Billaras

Λίγα σημεία και λίγο live!

Οπως και ο Μάκης, έτσι κι εγώ, έτσι και όλοι οι υγιείς φίλαθλοι χαρήκαμε χθες βράδυ, ήταν παλληκαρίσια η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό, τους αξίζουν πολλά μπράβο. Ούτε κι εγώ “το έχω” με το μπάσκετ, αλλά προφανώς και είδα και χάρηκα το ματς. Ποδοσφαιρικά, δύο ιταλίδες…κούφαναν την Ευρώπη αλλά “διαφορετικά”. Η Γιούβε με προκρίση, η Νάπολι με αποκλεισμό.

Αν με ρωτάτε τι δεν περίμενα (περισσότερο), θα σας πω την Νάπολι. Η Γιούβε…είναι Γιούβε και το απέδειξε. Μπάλα δεν έπαιξε, αλλά παρέδωσα μαθήματα αυταπάρνησης και τι σημαίνει “μεγάλη ιταλική ομάδα”. Η Νάπολι…ρηχά νερά, με απογοήτευσε πλήρως. Πιό σωστά, με ξενέρωσε. Τόσο άσχημα δεν την περίμενα. Με τίποτα. Ας είναι… Πάμε στα φρέσκα.

Η σαιζόν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, είμαστε στα τελευταία μέτρα. Και κλασικά, έχουμε σε πολλά ματς αποδόσεις κινήτρου, τα γνωστά. Ο Μάκης θα παίξει μόνο την Αστον Βίλα. Θα την ποντάρω κι εγώ. Ομάδα με φόρμα και κίνητρο, κόντρα σε ντεφορμέ και με 5αρια. Βασικό ότι δεν παίζει ίδια ώρα με τις άλλες. Πέρα από την Αστον Βίλα, όλα όσα σημείωσα σήμερα είναι: Σάντερλαντ Χ, Γουέστ Χαμ Χ, Μπαστιά Χ, Ναντ Χ, Λάτσιο 2, Μπορντό 2, Μονπελιέ over, Αουγκσμπουργκ 1, Χέρτα 1, Ντόρτμουντ 2.

Αυτά είναι. Τα χινάρια προκύπτουν από κάποια δεδομένα. Δεν θα τα ποντάρω, δεν έχω και μονάδες, αλλά τα αναφέρω. Στο πρώτο εγγλέζικο, ο πόντος δεν τις καταστρέφει αν χάνει η Χαλ. Το αντίθετο. Στο δεύτερο, έχουμε το θέμα του fair play, θα βγει αγγλική ομάδα από αυτό και…παίζουν μεταξύ τους οι υποψήφιες, ίσως δούμε…φιλικό! Στα γαλλικά, ο πόντος τις βολεύει όλες, αν δεν κερδίζει η Εβιάν.

Οι τιμές είναι οκ, αποφασίστε εσείς ή κάντε το στο live (ειδικά με τα γαλλικά, αλλά και με το πρώτο εγγλέζικο αν δείτε ότι χάνει η Χαλ). Λόττο είναι, αλλά είναι σε κανονικές τιμές. Στα ασόδια, έσβησα Ντόρτμουντ γιατί έπεσε πολύ, κρατάω Χέρτα γιατί ανέβηκε από το 1.85 στο 2.00 κι εδώ το “καταπίνω”. Κίνητρο παίζουμε, ξεκάθαρα. Στο άλλ γερμανικό, το Αννόβερο πρέπει να ανοιχτεί, η Αουγκσμπουργκ και καλύτερη είναι και το θέλει το ματς.

Τέλος, το over της Μονπελιέ δεν θέλει αιτιολόγηση, η Μπορντό είναι περισσότερο επιλογή κόντρας της Λυών που έφαγε σοκαριστική φάπα και η Λάτσιο πιστεύω ότι θα περάσει από τη Γένοβα και την Σαμπντόρια του Μιχαϊλοβιτς. Κι εδώ με χάλασε πάντως η πτώση απόδοσης, αλλά…και τι να κάνω, μέσα Μάη είναι, αναγκαστικά κλείνω τα μάτια κάπου… Τι θα παίξω; Δεν έχω και μονάδες, οριακά είμαι.

Αν χάσω, φινίτο λα μούζικα, κάτι ψιλά θα έχω γιά αύριο. Θα γράφω κανονικά (γιά όσο διαρκούν οι λίγκες), αλλά δεν θα ποντάρω μετά την Κυριακή. Θα παίξω δυάδα Λάτσιο 2-Χέρτα 1, μονά-δυάδα Αστον Βίλα-Μπορντό και τέλος. Αφήνω το overακι, δεν θέλω να κάνω παρολί. Και τα χινάρια..σε εσάς. Πολύ λίγα εν ολίγοις, πρώτα γιατί…δεν βλέπω και κάτι άλλο, δεύτερον γιατί δεν έχω μονάδες.

Αύριο ότι και να γίνει, θα γράψω κανονικά το μεσημέρι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 290 μονάδες. Ποντάρισμα 16/5: Μονό αποδεκτό: Αστον Βίλα 2 (5.00) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπορντό 2 (4.33) με 50 μονάδες. Δυάδα: Αστον Βίλα-Μπορντό (21.65) με 15 μονάδες. Δυάδα: Λάτσιο 2-Χέρτα 1 (4.5) με 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 190 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 100 μονάδες.

Μικρό κείμενο, δεν έχει νόημα να πλατιάσω, τα…σεντόνια θα ξεκινήσουν από το τέλος της άλλης εβδομάδας με ότι έγινε φέτος. Και έγιναν πολλά. Θυμίζω, το έγραψε και ο Μάκης, ίσως πρέπει σήμερα να ρίξετε βάρος στο live, μάλλον θα το κάνω κι εγώ, ανέφερα τις περιπτώσεις παραπάνω.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras