4466

Billaras

Λίγα σημεία κι ένα ..λόττο!

Γιά… εκατοστή φορά, χθες είδατε αυτό που λέω πάντα. Πως μπορείς να κερδίσεις χωρίς να κάνεις κανένα “τεράστιο” μπαμ. Παίζοντας σωστά, με 40% ευστοχίας είσαι “μία η άλλη”. Με 50% κερδίζεις και κάτι, με 60% έχεις και καλά κέρδη. Τόσο απλό και συνάμα (γιά πολλούς) τόσο δύσκολο (όχι να το καταλάβουν, αλλά να το εφαρμόσουν). Τι έγινε χθες; Απλά το ποσοστό ανέβηκε στο 60%.

Δέκα επιλογές, πέρασαν οι έξι, καλό ταμείο. Δυό δυάδες (η φωτό του Γιορέντε ήταν…προφητική), ένα μονό (έπαιξα 60 μονάδες στο 3.80 της Μπράιτον ξανά, όπως είχα αναφέρει και στη στήλη και ενημερωθήκατε στο chat), βγήκαν 1290 καθαρές μονάδες κέρδους. Οι ατυχίες ας υπάρχουν (πως χάθηκαν τα over σε Βέρντερ και Μπάρνετ ας μην το συζητήσουμε καλύτερα), δεν έχει σημασία.

Επαιξα πιό επιθετικά, με δυάδες, ευστόχησα, όλα καλά. Πάω στα επίπεδα που ήμουν στις 17 Δεκέμβρη, μετά από ένα μήνα “αψιμαχιών” και “άμυνας” (δεν ξέρω βέβαια πόσοι αντέχουν να περιμένουν ένα μήνα γιά καλό ταμείο, ενώ η τακτική μου είναι ξεκάθαρη). Τα αφήνουμε όλα πίσω, εκτιμώ ότι μπαίνουμε σε καλό φεγγάρι (το ανέφερα και από μέρες πριν), αλλά σήμερα…ξενέρωσα.

Ξενέρωσα πολύ. Κατ' αρχάς δεν βρήκα ούτε ένα σημείο με πραγματική παικτική αξία. Ενα αουτσάιντερ να με πείσει να το εμπιστευτώ. Κι αυτό με…χαλάει. Μετά, έπηξα στα φαβορί. Σωστά μεν, αλλά… ξυνίζω άμα μαζεύονται πολλά. Οπότε, ξεκίνησα το σβήσιμο! Φιορεντίνα; Εξω, δεν με έχει πείσει ακόμα. Ατρόμητος; Φοβάμαι κούραση και “ξεζούμισμα”.

Σάντερλαντ; Φαβορί στο κύπελλο και σε ντέρμπι δεν ακουμπάω. Σοσιεδάδ; Χμ, αυτη τη σκέφτηκα λίγο παραπάνω, αλλά προσπέρασα. Αρης; Οτι έγραψα χθες γιά την Τουλούζ. Ας περάσει (που… πέρασε), δεν παίζω φαβοράκι γιά να μου βγει η ψυχή στο 1-0. Αρσεναλ; Ας ξεσπάσει, με γειά της και χαρά της. Ολα σβήσιμο. Οχι οτι δεν μπορούν, απλά εμένα μου ξυνίζουν (και χθες πήγε καλά η μέρα στα φαβορί, πλην εξαιρέσεων τύπου Μπάρτσα, οπότε…δεν ξέρω αν θα ξαναπάει κιόλας).

Πάω σε μεγαλύτερα σημεία. Μήπως ΑΕΚ; Το ζύγισα πολύ. Εξακολουθώ να της δίνω αβαντάζ παρότι…μπάζο, γιατί η ψυχολογία του ΠΑΟΚ είναι χάλια. Και η παράδοση του, ακόμα πιό χάλια. Θα το αφήσω. Γιά 2.10 δεν το παίζω. Ηθελα μίνιμουμ 2.20 και άνω. Μήπως Βαλένθια; Ελα που δεν με πείθει καθόλου η άτιμη. Το προσπερνάω. Και τελικά, τι κρατάω;  Σήμερα…μόνο δύο ματς!! Εφ' όσον θα πάω σε τριάδα, το ένα θα είναι over.

Γιά να μην παίζω με μιά στις 27, αλλά με μιά στις 18. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Και θα είναι η Ιντερ (δίκαιο το 1.70 που βρίσκω, ακόμα και το 1.65 που έχουν οι περισσότεροι μπουκ, θεωρώ κακή ομάδα την Λέτσε κι αυτό λένε και τα νούμερα της) και το over στο Παλέρμο-Νοβάρα. Δίκαιο κι εδώ το 1.73 γιά την καλύτερη επίθεση εντός έδρας σε όλη την Ιταλία. Ξεμπούκωσε και με 5άρα, με την τελευταία παίζει, το κρατάω.

Ποιό θα είναι το τρίτο; Θα είναι..αυριανό. Αφού έσβησα ΑΕΚ, έσβησα Βαλένθια, πάω στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Σιμεόνε έχει επιτελέσει ένα…μικρό θαύμα. Ποιό είναι αυτό; Τρία ματς στον παγκο, τρία ματς δεν δέχεται γκολ η Ατλέτικο. Μεγάλη υπόθεση, πάντα η πρωτευουσιάνα ήταν καλή εντός, αλλά έπασχε τραγικά πίσω. Τώρα ο Σιμεόνε, κάνει ότι και με την Ράσινγκ Κλουμπ.

Σφίγγει την άμυνα και βρίσκει τη λύση. Στο 2.30 είναι ένα σωστό φαβορί και αυτό θα είναι το τρίτο, ας περιμένω ένα 24ωρο. Αφήστε που…σκέφτομαι και λίγο πονηρά. Αν περάσουν τα σημερινά, είναι σαν να περιμένω αύριο ένα σημείο όχι του 2.30, αλλά του 6.56 που δίνει η τριάδα!! Τι σημαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω και κάλυψη στο live, με ένα trading αν προηγηθεί η Ατλέτικο.

Κλείσαμε με τα φαβορί. Δυό διπλά, ένα over, τέλος. Ισως κάποιοι να..ξενέρωσαν, αλλά αφού δεν μου αρέσει κάτι, γιατί να το ψειρίσω; Εχει καλό μενού μεσοβδόμαδα, δεν καίγομαι! Αλλά επειδή με…τρώει λίγο σήμερα, ας κάνω και μιά παρασπονδία. Ενα… λόττο. Με ισοπαλίες. Μιά τριάδα όλη κι όλη παίζω, κέρδη έχω, οπότε με παίρνει να το κάνω κι αυτό.

Ποιές θα είναι; Τζένοα-Νάπολι (κακός καιρός, άριστες σχέσεις), Ρεν-Μαρσέιγ (καθαρά αγωνιστικά το πιστεύω πολύ γιά Χ), Στουτγάρδη-Γκλάντμπαχ (σε οκτώ αγώνες κανένα Χ εκτός η Γκλάντμπαχ, εκτιμώ ότι σήμερα… έρχεται εύκολα) και Τσεζένα-Αταλάντα. Εδώ κοίταξα και πιό δεξιά. Οπως κοίταξα και το Κιέβο-Λάτσιο γιά Χ. Ημουν ανάμεσα τους. Τελικά κρατάω την Τσεζένα, εκτιμώ ότι αφού δεν πιστεύω τόσο πολύ το διπλό της Αταλάντα, μπορώ να πάω στη μοιρασιά.

Η Αταλάντα είναι καλύτερη, μπορεί να μην χάσει… Εννοείται ότι τα Χ είναι λόττο. Ευκολα σπάνε και τα τέσσερα. Δεν έχω απαιτήσεις, δύο να έρθουν, καλά θα είναι! Φυσικά θα παίξω σε yankee, σε 2-3-4 δηλαδή, φόρτωμα τις δυάδες. Και..οριστικά τέλος γιά σήμερα (και αύριο). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη 28/1: 1290 μονάδες (572 η μιά δυάδα, 550 η άλλη και 228 από το μονό της Μπράιτον μας κάνουν 1350, αλλά αφαιρώ και τις 60 μονάδες που έπαιξα ακόμα στην εγγλέζα.

Νέο υπόλοιπο: 25.590 μονάδες. Ποντάρισμα 29/1: Τριάδα με  Ιντερ 2-Παλέρμο over-Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (6.56), 105 μονάδες. Σύστημα ζητούμενα 2-3-4, με ισοπαλίες σε Τζένοα (3.25)-Ρεν (2.95)-Τσεζένα (3.00)-Στουτγάρδη (3.30). Από 30 μονάδες η κάθε δυάδα (6 σύνολο, άρα 180 μονάδες) και από 15 μονάδες σε 3άδες και 4αδα (ακόμα 5 στήλες, άρα ακόμα 75 μονάδες), σύνολο 255 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 360 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.230 μονάδες. Ραντεβού στο chat, με..χαλαρή διάθεση, αφού η μέρα δεν προσφέρεται γιά… μεγάλη έκκριση αδρεναλίνης. Νέα στήλη (με καλό μενού) τo απόγευμα της Τρίτης (μετά τις 6, αφού τα ματς είναι όλα βραδινά), ενώ φυσικά θα έχουμε και ράδιο νωρίτερα το μεσημέρι, 3-4, στο www.betradio.com.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras