4433

Billaras

Λίγα του γούστου μου…

Γιά την Κυριακή δεν έχω να πω πολλά, τα είπα στο ράδιο, τα έγραψα στην KingBet, αν τα ξαναγράψω όχι μόνο θα επαναλάβω τα ίδια, αλλά θα επαναλάβω και όσα έγραφα γιά το Σάββατο εδώ στο site! Δηλαδή…φράουλες συνοδευτικές! Αμα βλέπω τον ΠΑΣ να ισοφαρίζεται στο 91' και ενώ ο Εργοτέλης ειναι με εννιά παίκτες, απλά…κλείνω το pc και κοιτάω το επόμενο κουπόνι! Το μόνο που θα μου μείνει απορία, είναι κάτι που συζήτησα και με τα παιδιά στο chat, αν έπρεπε δηλαδή να χτυπήσω δυνατά την δυάδα Μίλαν-Γιουβέντους που…ήξερα ότι εχει γίνει “πριν γίνει”.

Πέρα από τις στοιχηματικές μου αρχές θα ήταν, γι αυτό και δεν το έκανα, αλλά θα συνεχίζει να με προβληματίζει… Και κάτι ακόμα με προβληματίζει, αλλά αυτό δεν είναι αμιγώς στοιχηματικό, είναι αγωνιστικό. Κανονικά, τα σκαμπανεβάσματα των ομάδων εμφανίζονται στην περίοδο μέσα Γενάρη-τέλη Φλεβάρη. Τώρα, εκείνο το διάστημα ήταν μιά χαρά και αντίθετα, ενάμισι μήνα μετά βλέπουμε αυτά τα “ασανσέρ”.

Σηκώνει κουβέντα και προβληματισμό κι αυτό… Πάμε στα φρέσκα. Δεν παίζω τίποτα στο Champions League, θα δω μπαλίτσα, θα είμαι φανατίκα με τον ΑΠΟΕΛ (αν και δεν το πιστεύω), τέλος. Δεν ακουμπάω τίποτα, το ένα δεν έχει αξία, το άλλο είναι ματς που πάει παντού, ένα σημείο θα πληρώσουν οι μπουκ και δύο θα εισπράξουν…. Πάω λοιπόν κατ' ευθείνα στο νησί.

Στα εγγλέζικα. Μέτριο μενού. Πολλά φαβοράκια τα διαγράφω γιά διάφορους λόγους (κάκιστη απόδοση γιά Λέστερ σε ντέρμπι, επίσης γιά την Κρόουλι, αφερέγγυα εντελώς η Τζίλιγχαμ, πολλά Χ εκτός η Οξφορντ), αλλά γιά κάποια άλλα δεν μπορώ να έχω αντίρρηση. Γουέστ Χαμ, Γκρίσμπι, Γιόρκ, βασικά αυτά τα τρία, μου κάνουν. Είναι σωστά. Ειδικά στις αρχικές αποδόσεις τους, γιατί πλέον έχουν βουλιάξει.

Η Γουέστ Χαμ αδικείται από το 2-2 το Σάββατο, έπρεπε να έχει κερδίσει με πολλά γκολ, ήταν εξαιρετική. Και απόψε περιμένω να είναι το ίδιο. Η Πιτέρμπορο πάνω που την πίστεψα ήταν κάκιστη. Η Γκρίσμπι έχει περάσει…πολλά τεστ, όλα σχεδόν θετικά, το τελευταίο το πέρασε το Σάββατο. Και η αντίπαλος της…δεν σκοράρει ούτε με αίτηση (ένα τέρμα σε έξι ματς).

Και τέλος, η Γιόρκ με νίκη επί της τελευταίας (και καταδικασμένης) Μπαθ, μπαίνει στην ζώνη των πλέι οφ. Το θέμα μου είναι ότι εγώ…δεν παίζω έτσι! Δεν μπορώ να πω, τα…βλέπω πολύ. Πιστεύω ότι θα κερδίσουν. Αλλά…αξία πουθενά. Είναι απλώς τρία σωστά φαβορί… Από over, μου κάνουν η Πιτέρμπορο, η Ιπσουϊτς, η Μίλτον Κέινς και η Μπέρτον.

Λογικά και πιθανά και τα τέσσερα. Και τέλος, από μεγαλύτερα σημεία, κοιτάω λίγο Σάντερλαντ (με …1-0 σκορ), λίγο Πρέστον (ομοίως με 1-0 σκορ), λίγο Σάουθπορτ (σε φόρμα ξανά, την κατάλληλη στιγμή) και λίγο Μίντλεσμπρο (καλές επιστροφές και καλή ευκαιρία να μονιμοποιηθεί στα πλέι οφ). Α, και ένα ακόμα, εντελώς… έμπνευση. Η Λέιτον. Σε τέτοια, “κουφά” ματς μπορεί να πάρει τρίποντα και να καθαρίσει.

Εδώ βέβαια η φόρμα λέει “τρως τριάρα και φεύγεις”, οπότε…δεν το συστήνω σε κανέναν, είναι καθαρά έμπνευση μου. Οσοι με διαβάζετε χρόνια, έχετε ήδη καταλάβει. Φαβορί που σπάνια παίζω, μερικά over, και “λίγο” κάποια μεγαλύτερα. Με λίγα λόγια; Δεν με τρελλαίνει το πρόγραμμα, το…αντίθετο συμβαίνει! Από την άλλη, σκέφτομαι μέσα μου “δύο σερί Σάββατα, σφαλιάρες που πόνταρες καλά, ενώ εκεί που δεν σου άρεσαν πολύ, μεσοβδόμαδα, έρχονται συνέχεια κέρδη”! Γράφω ακριβώς ότι περνάει από το μυαλό μου και λέω… “λες απόψε να δούμε το ίδιο έργο;”.

Αποφασίζω: Ας το…δούμε, κι ας είναι και λίγα τα κέρδη. Δεν ξανοίγομαι. Πως θα παίξω; Αυτό είναι το τελευταίο ερώτημα! Τρία φαβοράκια, τέσσερα overάκια, πέντε μεγαλούτσικα. Τι να αφήσω έξω και πως να τα μπλέξω; Ο καθένας ας κάνει τη δίκη του χημεία. Εγώ θα πάω με δύο παρολί “μικτά” (over και ασόδια), και ένα trixie, χαμηλού πονταρίσματος.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.860 μονάδες. Ποντάρισμα 27/3: Trixie (2-3 σύστημα): Λέιτον 2 (3.60)-Μίντλεσμπρο 2 (3.20)-Σάουθπορτ 2 (2.50), από 50 μονάδες σε κάθε δυάδα (150 σύνολο) και 25 στην τριάδα. Παρολί: Γουέστ Χαμ 2-Γκρίσμπι 2-Ιπσουϊτς over (6.2), επί 85 μονάδες. Παρολί: Πιτέρμπορο over- Μπέρτον over- Γιόρκ 2 (5.00), επί 100 μονάδες Ανοιχτά μπετ: 360 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 24.500 μονάδες. Τίποτα άλλο, άκρως χαλαρό παιχνίδι. Το γιατί “ανακατεύω” ασόδια με over το ξέρετε, γιά να ανεβάσω τις πιθανότητες ευστοχίας. Κάτι που κάνω πάντα. Ραντεβού στο chat, αύριο πάλι στο ίδιο (και…ακόμα πιό χαλαρό) τέμπο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras