1433

Billaras

Λίγα, χαλαρά, προσεκτικά!

Ολα στην ώρα τους. Οταν πρέπει. Μπορεί να έχουμε (από χθες) την δευτερη αγωνιστική της Bundesliga και της 2ης κατηγορίας, μπορεί να ξεκινάνε Τσέχια και Ουγγαρία, αλλά στο Betsellers δεν βιαζόμαστε. Βασικά δεν βιαστήκαμε ποτέ. Δεν παίζαμε κουτουρού στην διακοπή, τα καλοκαίρια ακόμα και γιά Λίγκες που γνωρίζουμε…μάλλον καλά περιμένουμε να δούμε πρώτα 2-3 ματς, οπότε έτσι γίνεται και τώρα.

Παίζουμε κάτι ψιλά και περιμένουμε. Θα είμαστε στο chat, θα δούμε τα ματς live, ίσως παιχθεί κάτι εκεί, αλλά πάνω από όλα θα εξάγουμε συμπεράσματα. Και είμαι βέβαιος ότι μεσοβδόμαδα θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε-παίξουμε. Και γιατί θα είναι βραδινά ματς (δεν είναι λίγο αυτό) και γιατί θα είναι τα τρίτα ματς εκείνα και ο ρυθμός στα πόδια των παικτών θα επιστρέφει.

Οπότε, ως βασική πρόταση σήμερα είναι να..χαλαρώσετε.

Ο Μακης τα ανέλυσε όλα, εγώ ο έρμος τι να γράψω, πάω κατ’ ευθείαν σε ότι έχω σημειώσει.

Το 3,50 στο g/g ημιχρόνου της Γκλάντμπαχ μου αρέσει. Επιθετικές ομάδες και οι δύο, επτά γκολ έβαλαν μαζί στα πρώτα τους παιχνίδια, ενώ έφαγαν κιόλας.

Το under στην Πάτερμπορν μου αρέσει.

Το 2,50 είναι ψηλά, μιλάμε γιά ομάδα που δεν έχει σκοράρει ποτέ (!) κόντρα στην Χοφενχάιμ, ενώ η φιλοξενούμενη έχει επτά ματς να βάλει γκολ εκτός έδρας! Και φυσικά τις είδαμε και τις δύο πόσο δύστοκες είναι.

Το over 3,5 στη Φραιμπουργκ μου αρέσει. Κάνει φάσεις, παράγει ευκαιρίες, η Βέρντερ…μπάτε σκύλοι και αλέστε (μακράν η χειρότερη άμυνα όλων) ενώ πρέπει και να ρισκάρει.

Τίμιο το 2,75.

Και μετά πάω στο αύριο. Εδώ μου αρέσουν σημεία. Και το διπλό της Αουγκσμπουργκ (αν και έπεσε λίγο στο 3,60) και η μπομπα με κάλυψη της Μάιντζ. Το draw no bet του άσου είναι στο 4,5. Η εικόνα που έχουμε είναι από μιά τραγική Σάλκε/μιά καλή αλλά άτυχη Αουγκσμπουργκ, ενώ έχουμε επίσης μιά μετριότατη και “συγγαμένη” Λειψία/μιά μαχητική Μάιντζ.

Φυσικά, ένα ματς που έχουμε στα χέρια μας ΔΕΝ είναι απόλυτο κριτήριο. Πορευόμαστε με αυτό γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο! Προφανώς και σήμερα μπορεί να δούμε άλλα πράγματα, αλλά γι αυτό ξεκίνησα γράφοντας ότι ΔΕΝ βιαζόμαστε και παίζουμε χαλαρά.

Τι θα παίξω; Σε μονό το dnb της Μάιντζ και ένα συστηματάκι χαλαρό (trixie) με τα άλλα τρία από τέσσερα.

Εγώ θα αφήσω έξω το under γιατί…είναι under, αλλά αν σας άρεσαν εσείς αποφασίστε την διαλογή.

Λίγα και με ουσία. Θα τα πούμε στις 16,30 στο chat, νέα στήλη την Τρίτη, οι μηχανές θα φουλάρουν όταν πρέπει, ευχαριστούμε όσους ήδη ανταποκρίθηκαν στην μεγάλη προσφορά μας γιά +2 μήνες στην συνδρομή τους.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras