2709

Billaras

Λίγες οι επιλογές!

Καλημέρα σε όλους με -4°C από το Ντύσσελντορφ! Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι μας ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Η Μετς έχασε καθαρά(από λάθος γράφτηκε το ποντάρισμα στη Νανσί, ζητώ συγγνώμη), η Σανταντέρ δε μπόρεσε, το Εδιμβούργο αν και προηγήθηκε έμεινε τελικά στο Χ, ενώ είχαμε και μια αναβολή(Μπρέιντρι). Πάμε στο σημερινό κουπόνι, που, η αλήθεια είναι ότι και πάλι δε μου πολυαρέσει.

Οι επιλογές είναι λίγες. Μετά την πρώτη μελέτη και το αρχικό ξεσκαρτάρισμα, η τελική διαλογή έχει Σάντερλαντ, Νιούπορτ, Μπάκλι Τάουν, Αταλάντα, Οστάνδη, Ρόντα και Μπράγκα. Θα 'κοπεί' η Σάντερλαντ γιατί δε μπορώ να την 'κολλήσω' κάπου και θα παιχτούν μονά η Νιούπορτ και η Μπάκλι(σε DNB), αλλά και με λίγες μονάδες σε δυάδα. Από κει και πέρα, έχουμε να κάνουμε με τέσσερις μεγάλες αποδόσεις, σε παιχνίδι αυξημένου ρίσκου, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μας 'κουσούρι' εδώ στο BetSellers! Η μάχη με τα 'θηρία'! Κόβω στο παραπέντε και τη Ρόντα και μένω με Αταλάντα(για μένα η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Campionato), Οστάνδη(σε εξαιρετική κατάσταση) και Μπράγκα(η Πόρτο δεν είναι στα καλύτερά της).

Θα παιχτούν, φυσικά, μονά(η Αταλάντα σε DNB), δυάδες και λίγες μονάδες στην τριάδα για το ονόρε! Πάμε λοιπόν: Νιούπορτ 2 (3.75) με 60 μονάδες. Μπάκλι Τάουν 2 DNB (5.40) με 40 μονάδες. Δυάδα Νιούπορτ 2, Μπάκλι Τάουν 2 DNB (20.25) με 15 μονάδες. Αταλάντα 2 DNB (6.50), Οστάνδη 2 (5.70), Μπράγκα 2 (9.00). Με 3 μονάδες η τριάδα, από 10 μονάδες η κάθε δυάδα(σύνολο 30 μονάδες) και με 40 μονάδες η Αταλάντα, 45 μονάδες η Οστάνδη και 30 μονάδες η Μπράγκα.

Σύνολο 148 μονάδες. Σύνολο πονταρίσματος 263 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο 830 μονάδες. Νέο υπόλοιπο 567 μονάδες. Με ένα μονό παίρνω το ποντάρισμά μου πίσω. Από κει και πέρα…βλέπουμε! Καλή επιτυχία σε όλους και τα λέμε πάλι αύριο…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras