4039

Billaras

Λίγη υπομονή ακόμα…

Κέρδισε η εθνική ποδοσφαίρου χθες, κερδίζει ως τώρα (και μακάρι να συνεχίσει έτσι και απόψε και αύριο) και αυτή του μπάσκετ, στα εθνικά χρώματα …πάμε καλά. Οι εμφανίσεις -στο ποδόσφαιρο- δεν είναι το ζητούμενο αυτή την εποχή και όποιος ασχολείται (και) με το κουμάρι το ξέρει καλά αυτό. Πριν γίνουν τα χθεσινά ματς έγραφα στην Kingbet πόσο ύπουλος είναι ο Σεπτέμβρης, κάτι που φάνηκε και στα αποτελέσματα και στις εμφανίσεις.

Ε, όσοι είναι ψιλοάσχετοι από το άθλημα, βρήκαν ευκαιρία να γκρινιάξουν…. Πάμε παρακάτω, δεν ασχολήθηκα στοιχηματικά καθόλου και…πολύ καλά έκανα. Εδώ δεν παίζουμε συλλόγους καλά-καλά, με εθνικές θα έμπλεκα τέτοια εποχή; Μακριά κι αγαπημένοι. Οπότε, σήμερα θα παίξουμε το…κατιτίς μας και μετά το επόμενο Σάββατο πάλι! Μεσοβδόμαδα πάλι εθνικές και ούτε καν Λιγκ Τρόφι, οπότε τώρα βλέπετε γιατί έλεγα πως το “καλό κουμάρι” ξεκινάει στις 21 του μήνα.

Να φύγουν οι εθνικές, να παίξουν ακόμα μιά αγωνιστική μετά την διακοπή οι σύλλογοι (και το άλλο ΣΚ θα είμαι προσεκτικός), να ξεκινήσει και το Champions League και μετά…παίζουμε. Δόξα τω Θεώ, υπομονή έχω άφθονη. Οσοι δεν έχουν, είτε έπαθαν και έμαθαν, είτε…δεν θα μάθουν ποτέ. Μόνο αγγλιδούλες λοιπόν στο μενού. Χαλαρά. Λάου λάου. Εξ'αρχής είχα σημαδέψει πέντε ματς, σήμερα τα έκανα τρία, καθάρισα.

Ούτε μεγάλες διαλογές, ούτε τίποτα. Μπέρι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Εξετερ, Σάουθπορτ, Τζίλιγχαμ. Αυτές έγραψα και στην KingBet. Σήμερα κατέληξα να σβήσω τις δύο. Τζίλιγχαμ (όλο το…γυρίζει, αλλά κάτι η σοβαρή αντίπαλος, κάτι η νέα ήττα της Τρίτης με “χάλασαν”) και Εξετερ (εδώ με χάλασε η δυνατή εμφάνιση της Νταγκεναμ μεσοβδόμαδα).

Οπότε, μιά τριπλέτα. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Γιά να δούμε θα ξυπνήσει το…θηρίο; Μπήκε η βασιλικη οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας μέσα στην ομάδα με 50%, μπαίνουν λεφτά, ήδη ήρθαν τρεις καλοί παίκτες, το κλίμα άλλαξε άρδην. Η φανέλα έτσι κι αλλιώς είναι βαριά. Το ματς είναι ντέρμπι, η Ρόδεραμ τα πάει πιό καλά εκτός παρά εντός, πάω στο “στρίψιμο” της Σέφιλντ στο 3.

20. Σημειωτέον, η Ρόδεραμ έχει και δύο απουσίες που πονάνε. Μπέρι: Εσπασε τα ρεκόρ φέτος, καμιά ομάδα σε όλο το νησί δεν έκανε…21 μεταγραφές το καλοκαίρι!! Ηδη τα αποτελέσματα “μιλάνε”. Καλές νίκες στο πρωτάθλημα σούπερ και στο Τρόφι, παρότι είχε 8 αλλαγές. Αξιζε και να προκριθεί, μαγική εικόνα η ήττα της. Και αυτό το ματς είναι ντέρμπι τοπικό, αλλά στο 3.

20 παίρνω αυτήν που..έρχεται με φόρα. Σάουθορτ: Τώρα είτε με γελάνε τα μάτια μου, είτε κάτι δεν πάει καλά. Η μιά έχει τρεις σερί ήττες όπου δεν σκόραρε καν (0-1, 0-2 και 0-3 προοδευτικά), έχει πέντε ματς να κερδίσει (κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα), έχει δύο σοβαρούς απόντες, έχει και κακή παράδοση. Και η Σάουθπορτ έχει 4 νίκες στα 6 φετινά, δεν έχει απόντες.

Και δίνει κι αυτή 3.20 (όλες σήμερα 3.20 “τιμολογήθηκαν”). Ε, σόρρυ, αλλά θα παίξω διπλό. Εχω λοιπόν τρία ματς του 3.20. Αουτσάιντερ. Γιατί να το παιδέψω άλλο; Προ ημερών, όταν είχα τέσσερα, πήγα μόνο σε δυάδες γιά να μην αυξήσω στήλες. Τώρα που έχω τρία, θα πάω…ανάποδα. Θα πάω σε μονά-δυάδες-τριάδα (patent δηλαδή κι όχι trixie) θα βάλω υπερδιπλάσια στα μονά, αν βγει ένα στα τρία πήρα κατά 90% τα λεφτά μου πίσω.

Ολο μαζί είναι επτά στήλες (3 μονά, 3 δυάδες και η τριάδα). Είναι αυτοννόητο ότι με τέτοιο πρόγραμμα ούτε σήμερα θα έχω bet of the day. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.800 μονάδες. Ποντάρισμα 7/9: Μονά-δυάδες-τριάδα: Σέφιλντ Γιουν. 2 (3.20)-Μπέρι 2 (3.20)-Σάουθπορτ 2 (3.20). Από 70 μονάδες σε κάθε μονό (σύνολο 210), από 18 σε κάθε δυάδα (σύνολο 54) και 6 στην τριάδα.

Ολο μαζί 270 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 270 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.530 μονάδες. ΚΑΒΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ: 2000 μονάδες. Ποντάρισμα 7/9: – Βλέπετε ότι με ένα μονό, με ένα στα τρία, θα χάσω…δύο πακέτα τσιγάρα. Είπαμε, χαλαρά. Και κανένα να μην βγει, δεν θα…κλάψω γιά 270 μονάδες. Οι στροφές θα ανέβουν στις 21 του μήνα. Νεα στήλη το ΕΠΟΜΕΝΟ Σάββατο, στις 14/9.

Υ.Γ: Ευχαριστώ γιά τις ευχές όλων. Υ.Γ 2: Η φωτογραφία τα “λέει όλα” σήμερα. Υ.Γ 3: Την άλλη Παρασκεύη, Παρασκεύη και 13 (χεχεχε), ξεκινάμε “πακέτο” πλέον με τον Μάκη (που έχει ήδη κάνει “ζέσταμα”) και το ραδιοφωνικό Betsellers. Εκεί, απογευματάκι, κατά τις 6, φυσικά στο www.betradio.com! Οποιος το χάσει, θα..χάσει! ΣΥΝΑΞΗ Ε, αφού το έχουμε καθιερώσει, το σερί δεν χαλάει.

Είπαμε, πρώτα και πάνω από όλα, είμαστε μιά τεράστια παρέα εδώ στο Betsellers. Χαμός πέρυσι στην Αθήνα, χαμός φέτος τον Ιούνιο στην Θεσσαλονίκη, ας…ξαναγίνει χαμός στην Αθήνα τώρα! Ημέρα; Την μεθεπόμενη Παρασκεύη 20/9. Σε 14 βράδυα από σήμερα. Ωρα; Εκεί, κατά τις 9. Θα τελειώσουμε το ράδιο με τον Μάκη και θα έρθουμε! Τόπος; Ο…γνωστός. Αφού μας βόλεψε και φάγαμε και καλά, γιατί να τον αλλάξουμε;; Στον “Κορομηλά” λοιπόν! Στην Αγία Παρασκευή, Ελ.

Βενιζέλου 72. Δείτε και το site του, www.koromilas.gr , στην “επικοινωνία” έχει και χάρτη και τηλέφωνο. O καιρός “κρατάει” (άντε να χρειαστούμε κανένα μπουφανάκι, μέχρι να πιόυμε τα πρώτα και να ζεσταθούμε), ωραίος κήπος, παϊδάκι άφθονο, όλα καλά! Οπως κάνω πάντα, θα ανοίξω ένα τόπικ στο φόρουμ, στην ενότητα “το site”. Εκει, βάλτε ο καθένας (αφού είστε ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιοι) την συμμετοχή του.

Να μετρηθούμε, να ξέρουμε πόσα τραπέζια θα κλείσουμε. Αυτό, την συμμετοχή σας, κάντε το ως την Τετάρτη 18/9. Είναι βασικό, μας κάνει τη ζωή πιό εύκολη. Το κανονίσαμε το μίτινγκ Παρασκεύη κι όχι Σάββατο, γιατί είναι εποχή…γάμων, μην έχουμε “απώλειες” επειδή όλο και κάπου θα είστε καλεσμένοι. Αφήστε που αν ήταν Σάββατο όλοι θα είχατε κινητά στα χέρια να βλέπετε live scores (χεχεχεχε).

Παρασκεύη 20/9, στον Κορομηλά λοιπόν! Στη Θεσσαλονίκη μαζευτήκαμε 44 φίλοι. Γιά να σας δώ τώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras