3693

Billaras

Λίγο καλύτερα απο χθες!

Πέρασε και δεν ακούμπησε χθες. Κόλλησαν στο 0-0 τα περισσότερα παιχνίδια, οπότε…τζίφος. Μικρό ως μηδαμινό το κακό, ψίχουλα πόνταρα, απαιτήσεις δεν είχα, τα έχω ξεχάσει ήδη. Το μόνο που θα θυμάμαι, είναι κάτι που δεν έπαιξα, την νέα τραγική εμφάνιση της Γιουνάιτεντ. Εχω την άισθηση ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού ολοένα και παραπάνω συνηδητοποιούν τι μεγάλη ευκαιρία έχασαν κόντρα στο ψοφίμι… Πάμε λοιπόν άμεσα στο σήμερα.

Τα σημεία που είχα βάλει στην άκρη είναι: Γκλάντμπαχ, Στουτγάρδη, Αμβούργο και Κότμπους από Γερμανία. Στιβενέιτζ και Χ ξερό η Γουέστ Χαμ στην Αγγλία. Τζένοα και Σασουόλο στην Ιταλία, Μπέτις αύριο από Ισπανία και…Απόλλωνας από Ελλάδα. Τα είδατε τα σημερινά νωρίς. Και αναρωτηθείτε, αν υπάρχει χειρότερο πράγμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το να ξέρεις ότι κάποια ματς είναι “τελειωμένα”.

Ωραία Σούπερ Λίγδα έχουμε, να την χαιρόμαστε. Να πλήρωναν και τίποτα στοιχηματικά, να ασχοληθούμε. Τα φραγμένα και τα “ένα και τίποτα” τι να τα κάνεις; Τέλος πάντων…. Από την παραπάνω διαλογή έσβησα άμεσα δύο. Κότμπους (να'ναι καλά, με πλήρωσε την Κυριακή, αλλά όχι στο 2.10 σήμερα, δεν θα πάρω) και Σασουόλο (όχι και στο 2.50 φαβορί, δεν γίνεται.

.). Και σε άλλα υποχώρησαν οι τιμές, αλλά όχι και τόσο γιά να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Γιατί οκ, και το Αμβούργο έπεσε, αλλά με ποιόν παίζει; Και η Στουτγάρδη έπεσε, αλλά επίσης με ποιόν παίζει; Αλλο τελευταίος με ένατο κι άλλο μάχη μεταξύ ομάδων της ουράς. Και δεν έχω πειστεί γιά αδιαφορία της Μόναχο 1860… Και άλλο 2.10 και άλλο 3.10. Γιατί με την Κότμπους πχ μοιάζει η Μπέτις, αλλά και διαφορά στην απόδοση έχουμε και…άλλο Γερμανία, άλλο Ισπανία, πως να το κάνουμε; Πόσα είναι τα υπόλοιπα; Οκτώ.

Τα τρία γερμανικά φαβορί (2.00 το Αμβούργο, 2.40 η Γκλάντμπαχ, 2.30 η Στουτγάρδη), τα άλλα αουτσάιντερ (3.30 το Χ της Γουέστ Χαμ, 3.75 η Στιβενέιτζ, 3.00 η Τζένοα, 3.10 η Μπέτις, 3.00 ο Απόλλωνας). Το παιχνίδι μου έχει ήδη σχηματιστεί στο μυαλό μου. Πέταμα ένα φαβορί και γίνεται μιά δυάδα, πέταμα ένα αουτσάιντερ και γίνεται ένα yankee. Θα αφήσω έξω Στουτγάρδη από φαβορί και Τζένοα από αουτσάιντερ.

Και πλέον, έχω μιά δυάδα Γκλάντμπαχ-Αμβούργο στο 4.8 και δύο σημερινά-δύο αυριανά στο yankee. Τα δύο είναι εγγλέζικα σημερινά, τα άλλα δύο είναι…ο χορός των καταραμένων, θεωρώ ότι αν θέλουν να ελπίζουν, τώρα πρέπει να κερδίσουν Μπέτις και Απόλλωνας. Αν μπορούν; Μου έχουν δείξει ότι μπορούν. Ούτε ο ΠΑΟΚ (που έχει και σοβαρές απουσίες) τρομάζει εκτός Τούμπας, ούτε η Λεβάντε τρομάζει (και εντός και εκτός).

Και αν μη τι άλλο και η Μπέτις το παλεύει και ο Απόλλωνας. Αουτσάιντερ είναι στο φινάλε, δεν με κλέβουν οι μπουκ (περίπτωση πχ Σασουόλο). Οσο γιά τη Στιβενέιτζ; Κι αυτή καίγεται. Παιχνίδι με…καιόμενες γενικά κάνω. Και πλην Αμβούργο, οι άλλες πληρώνουν αποδεκτά, εκεί που τις θέλω. Μόνο στο Αμβούργο κάνω λίγο τα στραβά μάτια… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.640 μονάδες. Ποντάρισμα 26/3: Δυάδα: Αμβούργο 1-Γκλάντμπαχ 2 (4.8) με 90 μονάδες. Yankee: Στιβενέιτζ 2 (3.75)-Γούεστ Χαμ Χ (3.30)-Απόλλωνας 1 (3.00)-Μπέτις 2 (3.10) με 40 μονάδες κάθε δυάδα (συνολο 240), με 15 κάθε τριάδα (ακόμα 60) και 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 310 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 400 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.240 μονάδες. Γιά να δούμε σήμερα (και αύριο).

Είμαι λίγο πιό αισιόδοξος από χθες. Οχι τίποτα φοβερό, δεν…ορμάω, αλλά παίζω νορμάλ παιχνίδι. Με οτιδήποτε εύστοχο, παίρνω το παιχνίδι μου πίσω, ενώ επειδή δύο είναι αυριανά, ακόμα και ένα να περάσει σήμερα, θα είμαι “ζωντανός”. Καλό βόλι, τα λέμε βραδάκι στο chat, νέα στήλη φυσικά το Σάββατο πλέον. Και πριν τη στήλη εδώ, ραντεβού με εφημερίδα και ράδιο την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras