1678

Skotostrious

Λίγο πριν το φίνις…

Μια από τις τελευταίες δυνατές κούρσες της σεζόν, καθώς πλησιάζει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιείται σήμερα στο ιπποδρόμιο του AYR, η William Hill Ayr Gold Cup, ένα απ τα παλαιότερα μεγάλα handicap. Πολλές και σημαντικές συμμετοχές άλλα αυτή που ξεχωρίζει στην τρέχουσα απόδοση είναι ο MAJOR JUMBO. Αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο δυναμικότητας τη φετινή χρονιά καταφέρνοντας να είναι σε αρκετές περιπτώσεις στις θέσεις του βάθρου.

Στην τελευταία του ιπποδρομία στο Sprint Cup ήταν πολύ κοντά στο νικητή τερματίζοντας τελικά έβδομο. Σήμερα τρέχει σε πολύ κατώτερου επιπέδου ιπποδρομία και παρά το γεγονός ότι φέρει απ τα μεγαλύτερα βάρη , στην τρέχουσα απόδοση αξίζει το ρίσκο.

Λίγα λεπτά αργότερα στο ιπποδρόμιο του Newmarket πραγματοποιείται ένα εξίσου ανταγωνιστικό handicap το οποίο είναι και προκριματικός για την πολύ σημαντική ιπποδρομία Cesarewitch που θα γίνει στα μέσα Οκτώβρη και η συμμετοχή του LAND OF OZ είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Εχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή σεζόν ως τριετής με πέντε νίκες σε έξι αγώνες, με το μοναδικό του πλασάρισμα να έρχεται σε πολύ ανταγωνιστικό handicap στο φεστιβάλ του York. Παρά τις επιτυχίες του δείχνει να ξεφεύγει από την ποινή του handicapper και ο άμεσος ανταγωνιστής του τρέχει με 11 lbs περισσότερο βάρος. Ολα τα δεδομένα σήμερα είναι υπέρ του και αξίζει της προσοχής μας.

Νωρίτερα την ίδια μέρα στο στίβο του Newbury πραγματοποιείται μια εξαιρετικά ανταγωνιστική Group 2 κούρσα για διετείς, η Dubai Duty Free Mill Reef Stakes και θεωρούμε ότι αξίζει της εμπιστοσύνης μας ο MYSTERY POWER παρά το γεγονός ότι στο φεστιβάλ του Goodwood δεν είχε την αναμενόμενη επίδοση. Στις προηγούμενες κούρσες του είχε δύο νίκες με κορυφαία την πρώτη θέση σε αντίστοιχης δυναμικής ιπποδρομία στο Newmarket (Superlative Stakes).

Εχει μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία από το φαβορί σήμερα και αν εμφανιστεί με τη φόρμα των πρώτων του αγώνων θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Συνοπτικά

Σάββατο 21/09 16:55 Newbury Dubai Duty Free Mill Reef Stakes : MYSTERY POWER (4,33)

Σάββατο 21/09 17:50 Ayr William Hill Ayr Gold Cup : MAJOR JUMBO (17,00 each-way)

Σάββατο 21/09 17:55 Newmarket Heath Court Hotel Cesarewitch Trial Handicap : LAND OF OZ (2,75)

Οι ώρες είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious