4322

Billaras

Λίγο ρίσκο…περιμένοντας!

Δεύτερη φορά σε αυτό το EURO που μου ξεφεύγει το απόλυτο. Πάλι από ένα over που δεν ήρθε. Οκ, ας μην…γκρινιάζω, πληρώθηκα. Και το σκορ της Ιταλίας στο 7.6 “έφαγα” και το άντε ποστ καλά πονταρισμένο από την αρχή της διοργάνωσης “1η Ισπανία-2η Ιταλία” πληρώθηκα. Και αυτό το άντε ποστ, επειδή είναι τα πρώτα κέρδη που ήρθαν από στοίχημα παιγμένο πριν 15 μέρες, με έφερε και στα ίσα μου.

Αν κερδίζω ως τώρα στο EURO; Οχι. Φυσικά και όχι. Αλλά πλέον είμαι πολύ κοντά να…αντιστρέψω την κατάσταση. Σε 11 μέρες -τις δύο δεν έπαιξα- έχω πληρωθεί τις 4. Λίγο θέλει να γυρίσει το νόμισμα. Ισως συμβεί απόψε, γιατί περιμένω ένα ακόμα καλό άντε ποστ με Γαλλία 1η-Αγγλία 2η. Αν έρθει αυτό, θα κλείσουμε σχετικά καλά την πρώτη φάση, γιατί τα άντε ποστ φέρνουν πίσω λεφτά… “ξεχασμένα”.

Οχι με τίποτα κέρδη, αλλά με…ισοπαλία (και βασικά θα έχω ρεφάρει την κουτουλιά της Ολλανδίας, γιά την οποία δεν έχω γράψει ακόμα, αλλά θα το κάνω αύριο, που δεν έχει ματς και θα κάνουμε μιά…ανασκόπηση όσων έχουν γίνει ως τώρα). Δέχομαι την ισοπαλία, δέχομαι απλώς να μην χάνω, αν ξέρω ότι το καλό μου άλογο έχει…κουτσαθεί και αν μιλάμε γιά EURO.

Το έχω ξαναγράψει αυτό, χωνέψτε το. Αλλο πρωταθλήματα εννιά μηνών, άλλο…συμπυκνωμένο πρόγραμμα 25 ήμερών και με εθνικές ομάδες. Η διαφορά είναι η μέρα με την νύχτα και ο βαθμός δυσκολίας (παρότι οι περισσότεροι θεωρούν εύκολο να παίζουν κάθε μέρα και μάλιστα εθνικές) είναι υπερδιπλάσιος. Δεν έχουμε φόρμα, δεν έχουμε ομοιογένεια, δεν ξέρουμε τα χνώτα των παικτών.

Πάμε στα φρέσκα. Φινάλε ομίλων. Η διαφορά αυτού του ομίλου με τους άλλους είναι ότι…ξέρουν τι θέλουν γιά τη συνέχεια. Η Γαλλία πχ ξέρει ότι θέλει πρωτιά γιά να μην πάει πάνω στην Ισπανία. Σημαντικό αυτό. Μέσα στο μυαλό μου γυρίζει ότι κερδίζουν και η Γαλλία και η Αγγλία και η…Πορτογαλία την Πέμπτη. Αλλά να κάνω παρολί τριημέρου με ασόδια; Δεν το έκανα μέσα στο χειμώνα, να το κάνω τώρα; Οχι.

Εξάλλου, υπάρχουν και αρνητικά. Πχ η Αγγλία, αν η Γαλλία κερδίζει, ξέρει ότι με Χ είναι δεύτερη, εκτός εάν βάλει τρία γκολ και άνω στην Ουκρανία. Λέτε να το ρισκάρει; Εγω λέω όχι. Και με τον συντηρητικό Χότζον στον πάγκο, λέω…δύο φορές όχι. Βάση των όσων έχω δει ως τώρα, θα παίξω ένα στοίχημα που ποντάρω σπανιότατα! Μα…πολύ σπάνια.

Ημίχρονα/τελικά. Εχω στο χέρι ότι η Γαλλία δεν σε “πνίγει”. Θα το πάει σε νορμάλ τέμπο. Και γιατί να ορμήσει; Να φάει κάποιο γκολ και να τρέχει; Θα γυρίσει (ξανά) την μπάλα, θα έχει (ξανά) κατοχή, θα ψάξει την τρύπα και χωρίς άγχος θα ευστοχήσει. Κάπως σαν το ματς με την Ουκρανία που κέρδισε 2-0. Καλή ομάδα είναι, ρολάρει, με την αποκλεισμένη Σουηδία παίζει, γιατί να ορμήσει και να ρισκάρει πιθανη απώλεια της 1ης θέσης; Αν το κάνει, θα το κάνει από το 2ο μέρος και μετά, αν τυχόν ακούσει γκολ των άγγλων.

Γιά την Αγγλία το έγραψα ήδη, ο Χότζον είναι συντηρητικός. Με την Σουηδία αναγκάστηκε να ορμήσει επειδή έφαγε 2 γκολ μπαμ-μπαμ στις αρχές του β' μέρους. Φάσεις πολλές -σε νορμάλ παιχνίδι- δεν κάνει. Και ο Χότζον είναι προπονητής του “πρώτα δεν χάνουμε”. Του “κάλιο πέντε και στο χέρι”. Εξάλλου, αν ανοιχτεί, η Ουκρανία που θέλει νίκη, θα βρει κενά.

Είπα Ουκρανία. Θέλει νίκη. Αλλά ο Μπλαχίν δεν είναι χαζός. Εχει δει τις…τρυπάρες που έχει πίσω. Εκτιμώ ότι θα το κρατάει το ματς στο Χ όσο μπορεί, κάπως σαν τον Μπίλιτς χθες. Και μετά το 60-70' θα τα παίξει όλα γιά όλα. Και εκεί ακριβώς θα πει …τετέλεσται. Εκει θα το φάει. Μόλις ανοιχτεί. Μέχρι τώρα, σε 22 αγώνες, οι 9 έχουν πάει στο Χ ημίχρονο.

Το 40%. Καλό ποσοστό. Και γενικά, το Χ ημίχρονο είναι παγκοσμίως το πλέον πιθανό παντού. Θα ρισκάρω λοιπόν. Κάποιος θα μπορούσε να μου πει “καλά, αφού περιμένεις άντε ποστ με Γαλλία 1η-Αγγλία 2η” γιατί δεν παίζεις ως κάλυψη μιά Ουκρανία να είσαι σχετικά σίγουρος; Γιατί…δεν το βλέπω, γι αυτό! Χθες το μετάνοιωσα που έπαιξα πριν τα ματς ως κάλυψη το 2-2 στην Ισπανία.

Χαζή κίνηση, πέταξα κάποια ευρώ. Δεν τα ξαναπετάω. Αμα πάει διπλό, πήγε. Μπάλα είναι. Εγώ δεν το βλέπω. Καταλήγω: Θα παίξω Χ ημ/2 τελικό στην Γαλλία (5.3) και Χ ημ/1 τελικό στην Αγγλία (6.2). Οι τιμές είναι στο ανταλλακτήριο. Δύο μονά. Και θα παίξω και την δυάδα σε μπουκ αναγκαστικά, απόδοσης 26.1. Ενα να μου βγει, έχω και καλό κέρδος. Ξαναλέω, “βλέπω” νίκη Γαλλίας, νίκη Αγγλίας και νίκη Πορτογαλίας.

Αλλά δεν πάω σε παρολί. Οποιος θέλει, ας το κάνει. Παίζοντας αυτό το μπετ, τοτέ ναι, μπορώ να κάνω κάλυψη στο live. Παράδειγμα: Ερχονται Χ και τα δύο ημίχρονα. Το βάζει η Γαλλία. Βάζει και 2ο και καθαρίζει το ένα. Αν εκείνη τη στιγμή είναι στο Χ το άλλο, τότε ναι, μπορώ να παίξω και Ουκρανία (γιά να καλυφθώ στο άντε ποστ). Θα βλέπω κιόλας τι γίνεται, σημαντικό αυτό.

Αρχικό μου μπετ όμως είναι Γαλλία Χ/2 και Αγγλία Χ/1. Τι άλλο παίζω; Σήμερα θα παίξω και σκορ. Τα…κλασικά. Τα 2-0 και 2-1. Γιά Γαλλία και Αγγλία. Ειδικά το 2-0, ήρθε και χθες και το πιάσαμε, το βλέπω να έρχεται σε ένα από τα δύο ματς. Θα τα παίξω μονά και τους συνδυασμούς. Και την Πορτογαλία; Θα την αφήσω προς το παρόν…ήσυχη. Μπορώ να την συνδυάσω μέ κάτι την Πέμπτη, θα έχουν βγει αποδόσεις και γιά τα άλλα ζευγάρια πλέον.

Πάντως δεν θα την συνδυάσω με την Ελλάδα, που τα άρχικά 11αρια μαζεύτηκαν λίγο στους μπουκ, πήγανε στο 10.00. Και πάλι τεράστια. Και παίζονται με κάλυψη και ειδικά με ασιατικό χάντικαπ. Αλλά αυτά…έχουμε μέρες να τα πούμε. Μένω εδώ. Θέλω το άντε ποστ πάνω από όλα. Γαλλία 1η-Αγγλία 2η. Ας βάλει και κανένα γκολ ο Μπενζεμά, καιρός είναι. Από εκεί και πέρα, ένα ημ/τελ να βγει, κέρδος θα έχω.

Και ένα σκορ να βγει, πάλι κέρδος θα έχω. Αν “σταυρώσουν” κιόλας; Τότε θα είναι…μιά χαρούλα. Αλλά πάντα κοιτάω το πάτωμα, όχι το ταβάνι… Ποντάρισμα 19/6: Μονό:Αγγλία-Ουκρανία Χ ημ/1 τελικό (6.2) Μονό:Σουηδία-Γαλλία Χ ημ/2 τελικό (5.3). Δυάδα: Ημίχρονο Χ/τελικό Γαλλία και Αγγλία (26.1). Ακριβή σκορ: Αγγλία-Ουκρανία 2-0 (11.00) και 2-1 (10.00) Σουηδία-Γαλλία 0-2 (8.

6) και 1-2 (9.8). Ποντάρισμα (μεγαλύτερο) στα τέσσερα μονά ΚΑΙ (μικρότερο) στις τέσσερις δυάδες-συνδυασμούς. Κλείσαμε. Αύριο δεν έχει ματς, αλλά θα έχω στήλη κανονικά. Οχι με κάποιο μπετ (εκτός απροόπτου), αλλά να “συζητήσουμε” όλα όσα έγιναν στις τρείς αγωνιστικές του κάθε ομίλου και εν όψει προημιτελικών. Σήμερα, ραντεβού το μεσημέρι, σε λίγο, στο www.

betradio.com, όχι γιά μιά ώρα, αλλά…γιά δύο! Από τις 3 ως τις 5!!! Θα έχουμε άνεση να πούμε πολλά! Α, κάτι ακόμα. Ευχαριστώ όλους γιά την παρέα που έχετε φτιάξει εδώ. Χθες βράδυ έγινε ρεκόρ στο chat, με 201 άτομα ταυτόχρονα. Μου φαίνεται θα χρειαστούμε…επέκταση από Σεπτέμβρη!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras