2719

Billaras

Λατρεύοντας την Primera Division…

Καλησπέρες και από μένα, σειρά μου να γράψω για το blogger of the week. Πριν περίπου 5 χρόνια από την αγάπη για την στρογγυλή θεά, μπήκα στον στοιχηματικό κόσμο μαζί με τον κολλητό μου Γιώργο, τον γνωστό σε όλους ως Germanos. Κλασσικά στην αρχή έπαιζα ότι κινείται, είτε στο live είτε pregame. Ακόμα θυμάμαι κάτι ξερές πεντάδες με φαβοράκια και over και κάτι συστήματα 4-5-6 (γέλια).

Μια μέρα λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος και μου λέει, ‘’Ρε φίλε βρήκα ένα στοιχηματικό site με δύο ανθρώπους οι οποίοι σου μαθαίνουν στοίχημα. Κρατάνε κάβα, εξηγούν τον τρόπο παιξίματος και την μελέτη τους.’’ Κάπως έτσι λοιπόν, έγινα Betsellerας και εγώ. Διαβάζοντας εντατικά τον Βασίλη και τον Μάκη άλλαξα τον τρόπο παιχνιδιού μου, της μελέτης μου και γενικά την αντίληψη μου για το στοίχημα.

Μεγάλος fan του Ισπανικού Πρωταθλήματος και ακόμα μεγαλύτερος της Μπαρτσελόνα, από εποχή Kluivert και Saviola, μέχρι την στιγμή που η Μπάρτσα απογειώθηκε με την έλευση του Ροναλντίνιο και έπειτα του Lionel Messi. Έτσι λοιπόν πριν 3 χρόνια αποφάσισα να γράφω στο forum για το Ισπανικό Πρωτάθλημα. Φέτος πρόσθεσα και το Βραζιλιάνικο καθώς μου αρέσει σαν πρωτάθλημα, έχει πολλούς διεκδικητές και είναι αρκετά ενδιαφέρον γενικότερα.

Αρκετά σας κούρασα όμως με αυτά, πάμε στα στοιχηματικά. Σπανίως όπως έχετε δει και στο Forum θα ασχοληθώ στοιχηματικά με Champions League και Europa League. Ούτε τώρα θα το κάνω, δεν έχει κάτι που να με ‘’ψήνει’’ στοιχηματικά, οπότε θα αράξω και θα δω μπάλα τις επόμενες τρεις μέρες. Το καλύτερο ταμείο εξάλλου είναι το No Bet (γέλια). Ραντεβού ξανά λοιπόν την Πέμπτη, με ανάλυση των Ισπανικών αγώνων του Σαββατοκύριακου όπως και των Βραζιλιάνικων(στην Β’ Βραζιλίας είναι και τελευταία αγωνιστική).

Αρχική Κάβα : 10100 μονάδες Επιστροφές από προηγούμενο ποντάρισμα : 517,5 μονάδες Νέο Υπόλοιπο : 8617,5 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras