475

Thassios

Λείπουν τα γκολ

Καλημέρα Betsellerades μου!

Νεύρα και ξενέρα θα ήταν οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Φυσικά και μιλάω στοιχηματικά. Ρε παιδιά δε πιάνονται από πουθενά. Δηλαδή μπορείς να μου εξηγήσεις μωρή Τότεναμ με 0-2 σκορ στο ημίχρονο πως το καλό καταφέρνεις και δεν παίρνεις μια κάρτα ώστε να κόψεις το ρυθμό της Σίτι και κάθεσαι και τρως τρίμπαλο σε 12 λεπτά και τους κοιτάς στα μάτια;;;! Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά;;; Και σαν να μην έφτανε αυτό , έρχεται χθες το ”φιλικό” με τον τελικό της Αργεντινής και με αποτελείωσε.

Με 0 κάρτες τελείωσε το ματς η Μπόκα και 2 βγήκαν σε όλο το παιχνίδι. Κοπανούσα το κεφάλι μου στο γραφείο για ώρες με αυτό που έβλεπα. Δε πίστευα στα μάτια μου! Πήγαν να κάνουν διακοπές οι άλλοι στα Εμιράτα , μη πω τίποτα τώρα γι όλα αυτά με τα Super Cup που έχουν πάει σε εκείνες τις χώρες. Κάθεται ο έρμος ο Αργεντίνος που έχει να δει μπάλα ενάμιση μήνα (τουλάχιστον πήρε τη χαρά με την Εθνική) για να γίνει ο τελικός του Supercopa στο Άμπου Ντάμπι.

Ήμαρτον δηλαδή (είναι φυσικά προσωπική γνώμη το ότι δεν μου αρέσει και δεν έχει να κάνει με το στοιχηματικό κομμάτι)!

Αυτά με όσα έγιναν. Ναι μπορεί να έχουμε κέρδος στη στήλη αλλά σαν άνθρωπος δε μπορώ να είμαι ήρεμος με τέτοιες εικόνες ομάδων και με αυτά που γίνονται. Δεν είπα ότι θα χαρακωθώ κιόλας αλλά με επηρεάζει ασχέτως κάβας.

Στα φρέσκα τώρα όπου έχουμε γεμάτο κουπόνι μιας και μπήκαν κι άλλες χώρες (Γερμανία , Ελβετία κ.λ.π.). Εννοείται πως δε θα μπλέξω με αυτές. Οπότε πάμε να δούμε τι επιλέγω για ποντάρισμα και που θα κάνω στάση.

Ξεκινάω από τα ματς που θεωρώ ότι θα έχουμε ξύλο.

Στην Ισπανία το εξάποντο Σεβίλλη – Κάντιθ. Δε γίνεται να απέχω από αυτό το ματς όταν καίγονται να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πέσουν κορμιά σήμερα.

Έχω καλό διαιτητή που έχει 5 κόκκινες σε 7 ματς φέτος και θεωρώ ότι είναι must bet η κόκκινη. Οι οπαδοί της Σεβίλλης ήδη ξέσπασαν με την εικόνα της ομάδας και οι παίκτες νιώθουν ήδη πολύ άγχος. Περιμένω να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια και δεν θα αργήσει να ξεφύγει το ματς. Για μένα είναι σήμερα το καλύτερο παιχνίδι για κάρτες.

Μετά πάμε στην Ελλάδα που έχουμε ένα ζευγάρι με παράδοση σε ξύλο.

Αναφέρομαι στο Άρης – Βόλος όπου οι δύο ομάδες παλεύουν για την 5-6άδα και το σημερινό ματς το κάνει και λίγο πιο καυτό αυτή η βαθμολογική τους θέση. Διαιτητής του ματς είναι ο Κατοίκος ο οποίος δεν έχει και την τρομερή εμπειρία. Φέτος έχει δείξει 17 κίτρινες και 1 κόκκινη σε 3 ματς. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να του ξεφύγει , ειδικά με κανένα λάθος σφύριγμα (ο Άρης είχε και παράπονα απο τη διαιτησία μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο).

Οπότε καλό παιχνίδι για να ποντάρουμε κάρτες.

Μετά πάμε στην Αγγλία. Πάλι θα μπλέξω με την Έβερτον. Τι να πω. Αυτή δε θα παίρνει κάρτες και θα πέφτει κατηγορία σιγά σιγά και εμείς δε θα πληρωνόμαστε εκτός αν ξυπνήσει. Καυτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον Atwell στην σφυρίχτρα θα δούμε κάρτες.

Στο 2,8 να πάρουν από δύο κάρτες τουλάχιστον και οι δύο έχει αξία στα μάτια μου.

Κλείνοντας βλέπω και κάρτες στη Πορτογαλία ανάμεσα στην Γκιμαράες και την Πόρτο. Εδώ δεν έχουμε κάποιο ντέρμπι ή εξάποντο ματς βαθμολογικά αλλά είναι από τα κλασικά πλέον της στήλης όπου θεωρώ ότι το φαβορί θα ζοριστεί και θα βγούνε νευράκια. Στα θετικά και η καλή παράδοση τελευταία με 2 σερί κόκκινες στα μεταξύ τους όπου σε κανένα ματς δε ξέφυγε το σκορ.

Οπότε κάποιο τέτοιο συνδυαστικό με χάντικαπ και κάρτες σκέφτομαι. Ο Ρέφερι το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ήταν πάλι ματς της Πόρτο με τη Μποαβίστα να βλέπει κόκκινη κάρτα. Μετά ακολούθησε ένα παιχνίδι στη Β’ όπου μοίρασε δύο κόκκινες κάρτες.

Κλείσαμε με τις κάρτες. Από γκολ έχω δύο καλά g/g στο Ηρακλής – ΠΑΟΚ β και στο Φιορεντίνα – Τορίνο.

Οριακά μου βγαίνει g/g και το Σαλερνιτάνα – Νάπολι. Κάτι άλλο δεν έχω. Οπότε καταλαβαίνετε ότι πάλι με κάρτες θα κάνουμε παιχνίδι μιας και λείπουν τα γκολ. Τα χαπάκια μας να μην ξεχάσουμε (χοχοχοχο).

Τι θα παίξω τώρα και πως. θα κάνω ένα τρίξι με τις κόκκινες σε Πόρτο και Κάντιθ , ενώ θα βάλω και το παιχνίδι της Έβερτον μέσα (όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο).

Μετά θα πάρω δύο μονά σε Άρη και Κάντιθ (λίγο πιο εμπλουτισμένο αυτό). Στον Άρη θα ποντάρω τη ξερή κόκκινη μιας και τη βλέπω σε απόδοση 4,65 και έχει αξία. Στη Σεβίλλη θα πάω σε κάτι πιο σύνθετο αφού περιμένω και πολλές κίτρινες. Το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 1,5 κίτρινες Σεβίλλη + όβερ 2,5 κίτρινες Κάντιθ + κόκκινη” σε απόδοση 6,50.

Αυτά για σήμερα. Οριακά αφήνω τη δυάδα με g/g σε Ηρακλή και Φιορεντίνα. Δείτε τα εσείς πάντως!

Τα λέμε το απόγευμα στο στέκι μας να τα δούμε παρέα μέχρι αργά το βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS