4099

Billaras

Λιγοστές οι επιλογές!

Χθες νομίζω ότι ήταν αυτό που λένε οι αμερικάνοι “bad day in the office”. Η μέρα δεν ήταν κακή, εγώ ήμουν. Ξέρω πότε με αδικεί, πότε είμαι άτυχος, πότε τυχερός, πότε δικαιούμαι κάτι παραπάνω και πότε κάνω λάθη. Χθες έκανα λάθη. Και μαζεμένα μάλιστα. Και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα (ποτέ δεν είχα) να το γράψω. Κακώς, κάκιστα, προσπέρασα (ή μάλλον άφησα έξω στην τελευταία διαλογή) σημεία με ελαφρά τη καρδία.

Σχεδόν…όλα τα ισπανικά, που πέρασαν αφρός και καλοπλήρωσαν. Ή την Γέοβιλ που την άφησα έξω δεύτερη σερί φορά και…ξανακέρδισε. Οκ, αυτό δεν είναι το πρωτεύον, το βασικότερο ήταν ότι αυτά που κράτησα, δεν ήταν τα ενδεδειγμένα. Και ΔΕΝ στέκομαι στα αποτελέσματα. Εμένα με κόφτει τα “άλογα” που ποντάρω να μην είναι κουτσά, να “τρέξουν καλά”.

Ας τρέξουν καλά και μετά μπάλα είναι, ότι θέλει ας γίνει. Χθες λοιπόν, η Γαλατά δεν έτρεξε καλά (μάλλον την κολακεύει η ισοπαλία), το Αμβούργο ομοίως, η Μπόλτον ομοίως. Από όλα όσα χάθηκαν, μόνο σε ένα με “αδίκησε”, στην Σκάνθορπ. Αυτή ναι, καλά το πήγε, άξιζε και της νίκης. Οχι οι άλλες όμως… Οκ, μέσα στο μενού είναι μιά ήττα (και όχι μεγάλη), αλλά είναι το…χειρότερο μου αν γι αυτήν ευθύνομαι εγώ.

Δεν έπαιξα σωστά ματς, έχασα. Ούτε δοκάρια, ούτε ατυχίες, τίποτα. Κακές δικές μου επιλογές. Πιό απλό δεν γίνεται. Το αφήνω πίσω μου και πάω στο σήμερα. Σήμερα είναι μιά μέρα με λίγες επιλογές. Δεν ξέρω αν θα αποδειχθούν καλές ή κακές, πάντως είναι λίγες. Και μάλιστα, δεν έχουν και παικτική αξία. Απλώς, είναι κάποια φαβορί με σωστές αποδόσεις.

Γιά μεγάλες αποδόσεις, κοίταγα Μπέτις, την έσβησα (γυρίζει ο Φαλκάο). Κοίταζα Ουντινέζε, την έσβησα (ενθουσιασμός με…Μπαλοτέλι στην Μίλαν). Δεν μου έμεινε τίποτα, παρά μιά Γουίκομ άυριο βράδυ (αν έχω κέφια και δεν …ξεχαστώ στο γραφείο ίσως της βάλω κάτι ψιλά) και γιά σήμερα λαθάκι έχουν μόνο οι αποδόσεις στο Μπουργκίνα Φάσο-Τόγκο.

Η μιά έχασε τον Τραορέ, η άλλη έχει Αντεμπαγιόρ μπροστά, μου κάνει αυτό εδώ. Από εκεί και πέρα, η χαρά του φαβορί. Προσέξτε: Του σωστού (σε απόδοση) φαβορί. Οχι τίποτα… Ρεάλ ή Λιλ του “ένα και τίποτα”! Και επειδή τώρα κοίταγα τη στήλη του Μάκη, συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφει. Παλέρμο, Λυών, Τότεναμ μιά καλή τριπλέτα. Βάλτε και το g/g ή το over στο Σίτι-Λίβερπουλ (δεν αποκλείω να .

.ξαναδούμε 2-2, τρύπιες είναι πίσω και οι δύο, ενώ αν ένα χάρηκα χθες ήταν αυτό το σούπερ over της Σεντ Ετιέν που δυστυχώς πήγε στα χαμένα), βάλτε και μιά Μπολόνια σε μεγαλύτερες λίγο αποδόσεις, και…μάλλον τέλος. Στα δικά μου μάτια δεν έχει κάτι άλλο. Η Παλέρμο μπορεί να μην έχει Μίκολι, αλλά και καλά παίζει τελευταία (απλώς είναι πολύ άτυχη) και ενισχύθηκε σημαντικά και η αντίπαλος της είναι ντεφορμέ.

Η Λυών “ξεφόρτωσε” όσους ήθελε, μπορεί κι αυτή να μην έχει Λισάντρο, αλλά οκ, απέναντί της θα βρει τον…τιτανοτεράστιο Ζουμπάρ, από την Παρασκεύη στο ράδιο γελάγαμε με αυτή την μεταγραφή. Οσο γιά την Τότεναμ; Μάλλον καλό της έκανε η ισοπαλία της Τρίτης, η Γουέστ Μπρομ ξεφουσκώνει, ο Μουλούμπου γύρισε μεν αλλά δεν θα μπει 11αδα και το κενό του πονάει, μόλις ξανοιχτεί θα το πληρώσει, δεν θα πάει συντηρητικά όπως η Νόριτς.

Ε, γιά το Πεσκάρα-Μπολόνια δεν σχολιάζω κάτι, απλώς η Πεσκάρα είναι ψοφίμι. Αυτό και μόνο. Και τώρα, πως και τι παίζουμε; Οι λιγοστές επιλογές μοιραία μας οδηγούν σε μονόδρομο. Είναι καθαρά θέμα χημείας. Θα μπορούσα να μην κάνω τυπικές προτάσεις και από αυτά τα έξι σημεία να διαλέγατε. Εγώ θα κινηθώ ως εξής: Μιά δυάδα με Τότεναμ και Παλέρμο.

Ας πούμε η “καλύτερη μου”. Οχι ότι…πεθαίνω, αλλά μάλλον ξεχωρίζει. Με 2.15Χ2.10 έχουμε 4.51 φορές τα λεφτά μας. Τώρα, έχω ένα δίλημμα. Να αφήσω έξω το over και να πάω σε ένα χαλαρότατο trixie με Μπολόνια (2.30)-Λυών (2.10) και Τόγκο (2.88) ή να κάνω κάτι άλλο βάζωντας και το over του Σίτι-Λίβερπουλ μέσα; Θα πάω έτσι (κι ας είναι λίγο λάθος, γιατί γιά trixie θέλω μεγαλύτερες αποδόσεις, απλά…δεν έχω σήμερα).

Και απλώς θα ρίξω μερικές μονάδες στο 2-2 σκορ του Σίτι-Λίβερπουλ, μπας και …ξανακάτσει το λόττο-σκορ (γέλια). Αρα, έχουμε και λέμε: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 2/2: 288 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.888 μονάδες. Ποντάρισμα 3/2: Μονό αποδεκτό: Σίτι-Λίβερπουλ σκορ 2-2 (15.00) με 28 μονάδες. Δυάδα: Παλέρμο 1 -Τότεναμ 2 (4.51), με 170 μονάδες. Trixie (2-3 ζητούμενα): Μπολόνια 2 (2.

30)-Λυών 2 (2.10)-Τόγκο 2 (2.88), με 65 μονάδες σε κάθε δυάδα και 25 στην τριάδα. Ολο μαζί 220 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 418 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.470 μονάδες. Τι…θέλω σήμερα; Να πάρω πίσω τα χθεσινά χαμένα (αυτές τις 411 μονάδες)! Αυτό θέλω, δεν έχω παραπάνω απαιτήσεις. Χλιαρή μέρα είναι, δεν “ψοφάω” γιά παιχνίδι, νομίζω είναι ξεκάθαρο, βλέπετε και πόσα ποντάρω.

Και ακολουθεί και το…πλέον χλιαρό μεσοβδόμαδο, με φιλικά εθνικών ομάδων, δηλαδή…τρίχες. Οπως και να'χει, θα τα ξαναπούμε την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras