3447

Billaras

Λιγότερα δεν γίνεται!

Οταν οι “σταθερές” και το ένστικτο μιλάνε, οφείλεις να τα ακούς. Τα άκουσα…κατά το ήμισυ, δεν έπαιξα Μπέρτον (ή μάλλον δεν κόντραρα Σριούσμπερι εντός). Αλλά…έπαιξα Γουίγκαν (ή μάλλον κόντραρα Σέφιλντ Γουένσντεϊ). Και..είδατε το αποτέλεσμα! Ας είναι. Αν χθες πίστευα περισσότερο κάποια σημεία (Κάρντιφ; Σκάνθορπ; Ντάγκεναμ;) ίσως και να'βγαινε κάτι καλό.

Ομως δεν είχα …όρεξη γιά τρέλλες όπως έγραψα. Ουσιαστικά έκατσα στ'αυγά μου, έπαιξα λίγα, τα έχασα, πάω παρακάτω, αν μέσα στο μυαλό σου η μέρα είναι “ξεγραμμένη” κατά 90% έτσι θα αποδειχθεί στο τέλος. Το μόνο θετικό που κρατάω είναι το…γαλλικό σερί, που το έσπασα μεν με την ήττα της Ναντ την Παρασκευή, αλλά με τον άσο της Ρεν χθες το πήγα στο “7 στα 8”.

Ανούσιο φυσικά, απλά καταγράφεται. Πάμε στα φρέσκα. Ψίχουλα έχει και σήμερα. Λίγο έλειψε να παίξω Χ το ισπανικό ματσάκι που ξεκινησε πριν λίγο, το Μαγιόρκα-Χιχόν. Οκ, δεν το έκανα, γιά ασόδια έψαχνα. Και…τι βρήκα; Ελάχιστα. Σιγά μην ορμήσω στην Παλέρμο, ας κάνει ότι θέλει. Ψάχτηκα αρκετά με Βραζιλία που'ναι προτελευταία αγωνιστική, δεν με έπεισε κάτι (κρίμα, γιατί η Βραζιλία άλλες χρονιές τέτοια εποχή έδινε σημεία).

Που κατέληξα; Σε πέντε σημεία. Την Λούγκο στην Β΄Ισπανίας (στο 2.00), την Εβιάν (στο 2.15) και την Μπορντό στη Γαλλία (επίσης στο 2.15), αυτά είναι τρία φαβορί αποδεκτά, όχι της πλάκας. Λίγο παρακάτω τις υπολόγιζα, άρα έστω και οριακά έχουν μιά αξία. Δέχομαι δηλαδή να κοντράρω την Τενερίφη του 1-0-6 εκτός (και με απουσίες), την Γκινγκάμπ (μην ξαναγράψω γιά δαύτην, είναι και μπάζο, είναι και κουρασμένη, έναν καλό είχε, τον Μαρβό, χτύπησε κι αυτός) και την Λιλ (που σκοράρει με το στανιό, έχει κι αυτή ευρωπαϊκή κούραση, έχει και 1-1-4 εκτός έδρας).

Και έμειναν και δύο αουτσάιντερ. Το ένα γαλλικό, η Λυών. Στο 3.60 μέσα στην Σεντ Ετιέν; Εκεί που έχει να χάσει από τότε που οι μισοί από εσάς δεν παίζατε καν στοίχημα; Που'χει επτά σερί διπλά; Ας βάλει κανένα γκολ πρώτα η Σεντ Ετιέν (13 σε 14 ματς, ένα ή κανένα είναι η στατιστική της, θα λείπει και ο Ερντινγκ τώρα), ας κερδίσει καμιά Καραμπακ στην Ευρώπη και μετά βλέπουμε.

Την τελευταία φορά που την κόντραρα, της…έκανα κηδειούλα, με την Τουλούζ. Το άλλο σημείο είναι γερμανικό. Αϊντραχτ-Ντόρτμουντ. Την Αϊνχτραχτ δεν την έχω ποντάρει καθόλου φέτος. Θα'ναι η πρώτη φορά. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτό το 5.50! Δεν μπορεί η κουρασμένη Ντόρτμουντ, που έχασε την Τρίτη, που από 0-2 έφερε 2-2 στην Πάτερμπορν, που έχει να κάνει διπλό από τον Αύγουστο, που είναι 16η, που δεν θα έχει πίσω Παπασταθόπουλο και Χούμελς (η άμυνά της είναι εντελώς αφερέγγυα, με παιδικά λάθη) και που.

.έχασε και τον Ρόις να δίνει 1.57! Απλά δεν μπορεί! Θα ξεσπάσει; Θα βρει λύσεις; Με γειά της και με χαρά της. Δεν είναι ομαδάρα η Αίντραχτ, αλλά έρχεται από σούπερ νίκη και εντός έχει δυναμική. Δηλαδή στην περσινή Ντόρτμουντ, πόσο θα έδιναν, κανένα 1.30; Μην τρελλαθούμε… Εψαχνα να βρω τρίτο μεγάλο, να πάω σε κανένα trixie, δεν ψήθηκα γιά κάτι.

Θα μείνω με τα δύο. Μόνο ένα έχω να λύσω στο μυαλό μου. Ποιό φαβορί να αφήσω εκτός. Σιγά μην κάνω παρολί με τρεις άσους, αυτά…ούτε καν last year, μάλλον…last decade! Μονά-δυάδα τα μεγάλα, μιά “ξερή” δυάδα δύο από τα τρία φαβορί και τέλος. Ποιό να αφήσω έξω; Λέω να αφήσω-εντελώς απο ένστικτο- την Εβιάν. Ισως με προκαταβάλλει το γεγονός ότι κι αυτή στα “χαμηλά στρώματα” είναι.

Μπαζάκι σαν να λέμε. Φυσικά, ο καθένας ας αποφασίσει. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 6.900 μονάδες. Ποντάρισμα 30/11: Δυάδα: Λούγκο 1-Μπορντό 1 (4.3) με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λυών 2 (3.60) με 100 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αϊντραχτ Φραγκφούρτης 1 (5.50) με 60 μονάδες. Δυάδα: Αϊντραχτ 1-Λυών 2 (19.8) με 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.

640 μονάδες. Είναι προφανές ότι ούτε σήμερα παίζω δυνατά. Το αντίθετο. Εχοντας παίξει και την Παρασκευή και κυρίως έχοντας μετριότατο κουπόνι, δεν χτυπάω. Συντήρηση. Σβηστές μηχανές. Οτι και να βγει, κέρδος θα έχω, έστω και μικρό. Καλό βόλι, καλό μήνα και γιά αύριο, Δεκέμβρης μπαίνει! Και χρόνια πολλά σε Αντρέα και Αντριάνα σήμερα! Τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras