4601

Billaras

Λιγότερα τα σημεία, μικρότερο και το ποντάρισμα

Από την πρώτη μέρα εφαρμογής της κιόλας, η κάβα έδειξε τα θετικά και τα αρνητικά της. Στα θετικά, σαφώς οτί δείχνει σε όλους που στρέφομαι και πως παίζω. Στα αρνητικά της, το έγραψα και χθες, δεν δείχνει το live παιχνίδι μου. Ο Ατρόμητος ας πούμε, μπήκε στην τσέπη μου. Εκανα trading στο 1.15 και πληρώθηκα όλο σχεδον το κέρδος μου (δεν έγινε στο ανταλλακτήριο γιατί εκεί περιέργως το είχαν φράξει, αλλά ευτυχώς υπήρχε ζωντανό σε άλλη εταιρία που παίζω).

Μπήκε λοιπόν στην τσέπη μου, αλλά στην κάβα δεν θα φανεί! Κι αυτό σκέφτομαι πως μπορεί να αλλάξει γιά να είναι 100% πιστή η εικόνα του συνολικού παιχνιδιού μου… Κατά τα άλλα, γιά μένα καλή ήταν η μέρα. Μπορεί να μην έβαλα στην κάβα είτε την Γκλάντμπαχ, είτε την Σάουθπορτ, αλλά ήταν στις προτάσεις (το ξαναλέω, η κάβα δεν είναι δεσμευτική).

Και ακόμα κι έτσι, βγήκα από πάνω. Είχα και ένα καμάρι, την ΚΠΡ. Μόλις την Δευτέρα έλεγα ότι “αν ξαναπαίξει έτσι όπως με την Νιουκάστλ, θα μας τα δώσει σύντομα πίσω”. Ε, μας τα…έδωσε και με τόκο! Αν με στεναχώρησε κάτι; Ναι, και…δεν ήταν η Αρσεναλ. Αυτή… είναι άξια της μοίρας της. Αμα προηγείσαι 2 φορές, κερδίζεις στο ημίχρονο, βάζεις συνολικά 3 γκολ (και χάνεις άλλα δέκα) και…δεν κερδίζεις αυτή τη Μπλάκμπερν, τότε… ας πρόσεχες.

Ενα οφ σάιντ γκολ και δύο αυτογκόλ δέχθηκε, απίθανα πράγματα… Ποιά με στεναχώρησε; Η.. Χάτερσφιλντ! Αποβολή και πέναλτι, το σκορ στο 1-1, το ματς στο 88'. Και το χάνει ο Νόβακ. Θα μου έκανε και καλή διαφορά αυτό το διπλό…. Τα αφήνουμε όλα, πάμε στο σήμερα. Θα το…στρίψω λίγο το παιχνίδι. Λιγότερα μονά, γιατί δεν βρίσκω αρκετές παικτικές αξίες.

Ακόμα κι έτσι όμως, το ρίσκο μου θα το πάρω. Και εξηγούμαι: Τσέλσι: Πως κοντράρει κάποιος την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Με τι…ψυχή; Εγώ την ψυχή την βρίσκω στις…αποδόσεις. Τα 4,5άρια είναι εξωφρενικά. Αυτή τη στιγμή, 4.80 στο ανταλλακτήριο. Παίχθηκε ήδη. Γιατί; Γιατί δεν μπορούμε να εξισώνουμε την (κάθε) Μπλάκμπερν με την Τσέλσι. Απαξιώ πόσο ήρθε χθες το Μπλάκμπερν-Αρσεναλ.

Σε βάθος χρόνου η διαφορά είναι χαώδης. Ε, δεν μπορεί οι μπουκ να δίνουν ίδια ψαλίδα στις αποδόσεις. Καλή, άγια, ομαδάρα η Μάντσεστερ, καμία αντίρρηση. Μπορεί να χάσω; Σαφώς. Αξίζει όμως να ρισκάρω; Σαφώς και ναι. Αν ήταν πχ στο 3.50 το διπλό, ούτε καν θα το κοίταγα. Τώρα.. το έπαιξα ήδη. Η Τσέλσι με Μάτα (φωτό) και Μειρέλες ανέβηκε δύο σκαλιά (σε κλάση) μαζί.

Θα γίνει μάχη. Και η μάχη δεν αποτυπώνεται στα “1.80 με 4.50+”. Υπάρχει παικτική αξία στο διπλό. Και βέβαια, θα υπάρχει κάλυψη και trading στο live… Εργοτέλης: Τώρα ή εγώ είμαι τυφλός, ή οι μπουκ ξέρουν κάτι! Όλοι βλέπετε τα τραγικά χάλια της ΑΕΚ. Πρώτος εγώ, η ομάδα μου είναι. Την κόντραρα χωρίς κανένα πρόβλημα την Πέμπτη. Και το ξανακάνω.

Ξέρω την αρνητική παράδοση του Εργοτέλη, αλλά ξέρω ότι και στρωμένη ομάδα είναι, και καλή μπάλα παίζει και από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ έρχεται. Και η ΑΕΚ; Εδώ γελάνε.. Ομάδα ΑΕΚ (στην παρούσα φάση) δεν υπάρχει! Ας κερδίσει με 5-0, δεν θα αλλάξω γνώμη. Ενα σκορποχώρι είναι. Θα λείπει κόσμος (Καφές, Δέλας, Λαγός). Θα λείπει και ο… κανονικός κόσμος (κεκλεισμένων των θυρών το ματς).

Συγγνώμη, αλλά… τι άλλο θέλω; Το 6.20 στο ανταλλακτήριο τιμήθηκε ήδη. Και το trading στο live είναι… οπλισμένο. Τρίτο μονό; Η Φλουμινένσε 2.68 που βρίσκεται τώρα (έυκολα πάνω από 2.50 στις εταιρίες). Μιά ομάδα που έχει τέσσερις σερί νίκες, που το δείγμα είναι σαφές επειδή το πρωτάθλημα “τρέχει” μήνες τώρα, που έρχεται από νίκη με την Κορίνθιανς, γιατί να την φοβηθώ; Η Μπαϊα έχει νέο τεχνικό που ξεκίνησε με….

δύο σερί ήττες. Ξεκάθαρα αξίζει η “Φλου”…. Τα υπόλοιπα σημεία είναι φαβορί, είναι γιά παρολί. Οχι ότι μου αρέσει, αλλά προσαρμόζομαι στην ημέρα. Τι έχω ξεδιαλέξει; Ουντινέζε (όσες φορές την είδα και φέτος, την θαύμασα, πολύ δουλεμένη και ταχύτατη ομάδα), Γιουβέντους (κλάσεις καλύτερη της Σιένα και σε…φιλικό περιβάλλον λόγω Κόντε και παλιού “μεγάλου έρωτα”), Μάντσεστερ Σίτι (στο 1.

60 που βρίσκεται σχεδόν παντού, με τί-πο-τα παρακάτω), Παρί (στο 2.00, με Παστόρε-Λουγκάνο μεταμορφώνεται συνεχώς προς το καλύτερο και στην αντιπαλό της παίζει ο….Γκοβού), Ιντερνασιονάλ (τραίνο πάει, την “φάγαμε” στο 4.00 την περασμένη Κυριακή, η αντιπαλός της παραπαίει εκτός έδρας, κάκιστο δείγμα μόλις βγαίνει από το σπίτι της) και Σπόρτινγκ Λισαββώνας (στο 1.

85, αυριανό, αλλά θα μπει σε παρολί από σήμερα, οι δύο απανωτές νίκες της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη την βοήθησαν τα μέγιστα να πάρει πάνω της την ώρα που η αντίπαλος της είναι σε μαύρα χάλια). Κλείσαμε και γιά σήμερα, στοιχηματικά δεν προσθέτω κάτι άλλο, απλά θέλω να ψηφίσετε κάτω δεξιά στην σελίδα, γιά το site, έχουμε ένα “γκάλοπ”.

Τι προτιμάτε, τι άλλο θέλετε. Τρέχουμε να διορθώσουμε πράγματα (πχ το live scores), να φέρουμε πράγματα (το chat, ευελπιστώ ως την Τρίτη), να βελτιωνόμαστε καθημερινά. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Πονταρίσματα 17/9: 450 μονάδες. Κέρδη 17/9: 488, 5 μονάδες. Υπόλοιπο: 20.038, 5 μονάδες. Ποντάρισμα 18/9: Μονά αποδεκτά: Μάντσεστερ Γ.Τσέλσι 2 (4.80), 50 μονάδες. ΑΕΚ-Εργοτέλης 2 (6.

20), 30 μονάδες. Μπαία-Φλουμινένσε 2 (2.68), 70 μονάδες. Παρολί: Γιουβέντους 2-Παρί 2-Ιντερνασιονάλ 1 (6.3), 58,5 μονάδες. Δυάδα: Ουντινέζε 1-Σπόρτινγκ 2 ( 3.88), 80 μονάδες. Ανοιχτά bet: 288,5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.750 μονάδες. Μελετήστε καλά τα πονταρίσματα. Δεν είναι στην τύχη. Κοιτάξτε πχ ότι σε σχέση με χθες “κατέβηκα” 160 μονάδες περίπου. Επίσης ότι ποντάρω έτσι ώστε και με ένα εύστοχο (είτε μονό, είτε παρολί) να πάρω το 70-80% του παιχνιδιού μου πίσω, ή να…βγώ και από πάνω! Και βέβαια, είπαμε, το live betting θα αξιοποιηθεί γιά trading…  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras