58

Billaras

“Παλαιάς κοπής” αγγλικό παιχνίδι!

Την Κυριακή δεν έγινε κάτι φοβερό και τρομερό, μια ισοπαλία ήταν, άντε και ένα απειροελάχιστο κέρδος. Κι όμως την χάρηκα γιατί ένα και μοναδικό σημείο αρκούσε και ήταν η Μπολόνια. Καμιά φορά υπάρχουν σημεία που δεν φέρνουν ντε και καλά μεγάλες νίκες, αλλά είναι…όμορφα. Πχ αυτά του trixie πριν 15 μέρες θα τα ξεχάσω. Σιγά τα αυγά, 2+gg η Γιουνάιτεντ ήταν το ένα από τα τρία.

Αλλά το προχθεσινό ήταν σημείο…τσαμπουκά, που το πίστευα γιατί πάνω από όλα πιστεύω στα ματάκια μου κι άπαξ κι έχω άποψη προσωπική, δεν με νοιάζει τίποτα. Ηρθε και με ανατροπάρα, το απόλαυσα, θυμίζω την Μπολόνια (μέσα στη Λάτσιο τότε) την είχα αφήσει αντουφέκιστη την ημέρα που είχα πιάσει το trixie. Τώρα σιγά μην άφηνα!

Αυτά με την Κυριακή, μεταξύ μας μπορεί να με πόνεσε για πολύ λίγο η ισοφάριση της ΑΕΚ στο 96′ αλλά μετά το χαιρόμουν.

Οταν πάνε μεγάααααλο κουβά όλοι οι δήθεν/άχαστοι/γνώστες/καφενόβιοι και όταν ξεφτιλίζονται αρδάκια και προπαγανδιστές πάντα θα το χαίρομαι.

Πάμε τώρα στα φρέσκα, με μιά σημαντική σημείωση: Σε λίγο θα δείτε το νέο vidcast Betsellers by Stoiximan, το γυρίσαμε το πρωί. Και ΕΚΤΑΚΤΩΣ την (Τσίκνο)Πέμπτη θα δείτε κι άλλο! Σήμερα σταθήκαμε στα ευρωπαϊκά ματς, την Πέμπτη λέμε να σταθούμε κυρίως στην Σούπερ Λίγκα μας που ξεκινάνε τα πλέι οφ.

Θα είναι εκπομπή….τσικνομπέτιγκ, μαζί με τα κοψίδια αλλά και την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων αφιερώστε ένα μισαωράκι και σε έμας (γέλια).

Για σήμερα, η πιό σημαντική απόφαση ήταν αν θα κάνω bet διημέρου ή όχι. Απαξ και αποφάσισα όχι, όλα ήταν απλά και ξεκάθαρα. Αύριο γενναίο update, ίσως και νέα στήλη. Και σήμερα σβήσιμο εντελώς τα σεντονάτα και στροφή στην Αγγλία όπου κατόπιν ωρίμου σκέψεως (που λέει και η έκφραση) το παιχνίδι μου λιτό και…μακάρι κερδοφόρο.

Τα σεντονάτα δειτε, τα, δεκάδες sites σημερα θα σας βομβαρδίσουν με ειδικά, κάντε ότι καταλαβαίνετε. Οσο για τα εγγλέζικα (τα σημερινά εγγλέζικα), τσέκαρα 2-3 ακόμα (βασίκα την Κρόουλι και λίγο Κιντερμνίστερ) αλλά τα άφησα και κράτησα δύο και μοναδικά. Μίλγουολ και Τζίλιγχαμ. Τίποτα άλλο δεν με απασχολήσει σήμερα εκτός από αυτες τις δύο.

Γι αυτό έκανα λόγο για λιτό και “παλαιάς κοπής” παιχνίδι. Τα ξερά διπλά μας δίνουν 3,40 (Μίλγουολ) και 3,50 (Τζίλιγχαμ). Η μιά άπαξ και επέστρεψε ο Νιλ Χάρις (φωτό) μιά σημαία για την Μίλγουολ κυρίως ως παίκτης της, έκανε απανωτές και καλές νίκες, μπήκε στις…εργοστασιακές της ρυθμίσεις (ψυχή, πάθος, κλωτσίδι, νίκη με καθε τρόπο).

Η άλλη έχει καλό σερί πλέον, κι αυτη δύο νίκες αλλά σε τρία συνολικά ματς δεν δέχεται καν γκολ, “τρέχει” για πλέι οφ και δεν ξεχνάω ότι τα διπλά τα…παίζει στα δάχτυλα (8 ήδη, μόνο η πρώτη Μάνσφιλντ έχει 9, η Τζίλι έχει 4 στις τελευταίες 6 εξόδους της). Την ίδια ώρα, η μεν Μπλάκμπερν παρότι έφερε τον Γιούστας στον πάγκο της (αντί Τόμασον) δεν έχει δει χαϊρι.

Και εχει μπλέξει. Και έχει αγχωθεί. Στο πρωτάθλημα έχει μιά νίκη απο τις…12/12 του 2023, μιλάμε για 14 ματς (1-5-8)! Η δε Μπάροου έχει να παίξει 2 αγωνιστικές (απανωτές αναβολές σε παιχνιδια της, ένα εντός κι ένα εκτός), απο τις 22/12 αυτη έχει 2 νίκες σε 11 ματς! Και μάλιστα, τρεις σερί πρόσφατες ήττες. Οκ, αν θέλω να φέρω “αντιρρήσεις” είναι η παρουσία Γιούστας στη Μπλάκμπεν και αυτή η διακοπή/κενό/ξεκούραση που έχει η Μπάροου.

Ομως, δεν μπορεί να είναι 3,40 και 3,50 οι Μίλγουολ και Τζίλιγχαμ. Να ήταν 2,80-3,00 η καθεμιά να μην ασχοληθώ.

Το απλό παιχνίδι είναι δύο μονά και δυάδα και τέλος (σαν να σας βλέπω ρεμάλια να ψάχνετε τρίτο για trixie). Το επιθετικό παιχνίδι είναι να κολλήσετε και τα gg στα διπλά (πάει στο 5,50 η Μίλγουολ και στο 8,00 η Τζίλιγχαμ)! Το αμυντικό παιχνίδι είναι να κολλήσετε τις διπλές ευκαιρίες (στο 2,70 η Μίλγουολ και στο 2,90 η Τζίλιγχαμ).

Διαλέξτε και πάρτε. Της Μίλγουολ το 2+gg είναι πιό εύκολο γιατί η Μπλάκμπερν τρώει γκολ για πλάκα (62 ήδη, δεύτερη χειρότερη άμυνα). Της Τζίλιγχαμ σαφώς πιό ζόρικο. Τι θα κάνω εγώ; Το…απλό. Ούτε gg, ούτε κάλυψη. Οπως έπαιξα την Κυριακή. Μονά/δυάδα, τέλος. Και αν θέλετε ακούστε με, ΜΗΝ ψάξετε με το ζόρι ένα τρίτο. Σπάνια βγαίνει σε καλό. Και τα δύο έχουν πρώιμη φυσικά! Αύριο είπαμε, θα έχουμε εκ νέου παιχνίδι, update ή νέα στήλη ίδια ώρα.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras