1027

Thassios

Μάχες δίχως αύριο… – UPDATE!!

Καλημέρα Λατίνοι μου!

Έφτασε η ώρα των νοκ άουτ παιχνιδιών για το Copa America που εναγωνίως περιμέναμε σε αυτή τη στήλη. Μπούχτισα με τις στήλες Euro λέμε. Φυσικά και αστειεύομαι αφού μιλάμε για μια σημαντική οργάνωση στην Ευρώπη που μας πρόσφερε απίστευτες συγκινήσεις μέχρι στιγμής (βλέπε αποκλεισμό Γαλλίας). Πάντως ξέρετε πως η καρδιά μου ανήκει αλλού παρόλο που έχουμε ζήσει ωραίες στιγμές στο Euro.

Αναφέρομαι φυσικά στους Λατίνους φίλους μας που την τελευταία φορά φρόντισαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο της προηγούμενης στήλης και να μας χαρίσουν 14 μονάδες καθαρού κέρδους (άμα προσθέσω άλλες 6 μονάδες καθαρό κέρδος από τα ειδικά παικτών στο Euro πάμε στις 20). Οπότε μιλάμε για δύο συνεχόμενες στήλες που μου έχουν δώσει σχεδόν 35 μονάδες καθαρό κέρδος.

Μια χαρά μπορώ να πω αφού έβγαλα ήδη τα μακροχρόνια μπετ που έχω παίξει (27 μονάδες) και έχω και κέρδος. Μιας που είπα μακροχρόνια ας κάνουμε μια σούμα να δούμε που βρισκόμαστε. Στο Euro έχω χάσει ήδη τα ειδικά των ομίλων οπότε μιλάμε για 3,5 μονάδες χαμένες ενώ θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο για την Ιταλία να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες αφού φέτος παίζει πολύ διαφορετικά και ρίχνει λιγότερο ξύλο.

Ωστόσο το ειδικό για τον σκόρερ να μην παίξει στον τελικό (μιλάμε για ένα 11αρι) νομίζω ότι έτσι όπως πάει έχει καλές τύχες. Στο Κόπα Αμέρικα νομίζω ότι πολύ δύσκολα να πιάσουμε τους σκόρερ από Κολομβία και Ισημερινό ενώ από το Περού για την ώρα ο Carillo είναι πρώτος και μπορεί αυτό το 8αράκι στο τέλος να μας δώσει και ένα μικρό κέρδος καλύπτοντας την χασούρα από τα άλλα.

Σε ότι αφορά τις κάρτες χαίρομαι που βγήκε η Βολιβία από τη μέση ενώ η απειλή μέχρι στιγμής είναι η Κολομβία που έχει 4 κάρτες παραπάνω από την Αργεντινή.

Μετά από μια μίνι σούμα λοιπόν μπορούμε να πάμε στα φρέσκα. Από το Euro δεν θα κρατήσω πολλά σημεία παρά μόνο ένα. Το να πάρει περισσότερες κάρτες η Ελβετία στον αγώνα με την Ισπανία.

Σίγουρα δεν θα το κρατήσω σαν μονό αποδεκτό αφού πρόκειται για σημείο του 1,75 αλλά παρακάτω θα δείτε πως θα το συνδυάσω. Στον αγώνα αν κάποιος θα ξεφύγει στις κάρτες νομίζω πως θα είναι η Ελβετία που έχει παίκτες που δέχονται κάρτες πιο εύκολα από την Ισπανία. Επιπλέον θα κρατήσω και το 9αράκι του να πάρουν κόκκινη οι Ελβετοί αφού ο αγαπητός Μιχαλάκης δεν θα κωλώσει να την βγάλει σε κάποιο σκληρό φάουλ (είχε βγάλει κόκκινη τον Νοέμβριο για το Nations League στον αγώνα της Κροατίας με την Πορτογαλία).

Είναι ένα Euro που βλέπουμε κόκκινες κάρτες (έχουμε ήδη 4) αφού βοηθάει και το βαρ πλέον σε αυτό. Στην παράδοση των δύο ομάδων η Ελβετία είχε πάρει κόκκινη και τον Νοέμβριο που είχαν συναντηθεί για το Nations League.

Δεν θα παίξω κάτι άλλο πριγκέιμ στα παιχνίδια του Euro για το διήμερο ενώ όπως πάντα να έχετε το νου σας για κάποιο update και τα αγαπημένα πλέον ειδικά παικτών που τα πάνε περίφημα.

Προχωράμε στο Κόπα Αμέρικα όπου την τελευταία φορά ρίξαμε το βάρος στα γκολ και σε συνδυαστικά bet builder. Αυτή τη φορά θα αλλάξουμε λίγο πλεύση και θα πάμε στις κάρτες και στο ξύλο που περιμένω να είναι παραπάνω αφού μιλάμε για νοκ άουτ παιχνίδια.

Στο Περού – Παραγουάη περιμένω ξύλο εκατέρωθεν αφού μιλάμε για δύο ομάδες περίπου ισοδύναμες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ουρουγουανός OStojich που τον έχουμε αναφέρει πολλές φορές ως έναν από τους πιο καρτάκηδες που όμως φέτος ακόμη δεν μας έχει δείξει αυτή τη πλευρά του. Νομίζω πως ήρθε ο καιρός και τα ειδικά που βρίσκω σε κάρτες έχουν αξία για εμένα. Συγκεκριμένα το ‘’να πάρει κάρτα η κάθε ομάδα σε κάθε ημίχρονο ‘’ σε απόδοση 4,33 και το ‘’όβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα μαζί με κόκκινη στο ματς’’ σε απόδοση 6,5 που αρέσουν πολύ και θα παιχτούν και τα δύο.

Προχωράμε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Χιλή όπου νομίζω ότι σωστά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Καλύτερη ομάδα η Βραζιλία όπου περιμένω μια επαγγελματική επικράτηση απέναντι σε μια Χιλή που θα οδηγήσει το παιχνίδι στην δύναμη. Περιμένω πολλά φάουλ από τις Χιλιανούς με αποτέλεσμα να θεωρώ ότι θα πάρουν και τις περισσότερες κάρτες.

Στο 2 η απόδοση να συμβεί αυτό , κάτι που θα κρατήσω, ενώ από κοντά και η κόκκινη των Χιλιανών που πληρώνει 7. Τέλος το ειδικό ‘’χάντικαπ (-1) Βραζιλία + περισσότερες κάρτες Χιλή ‘’ πληρώνει 4,5 και νομίζω πως έχει αξία αφού άμα προηγείται η Βραζιλία (όπως περιμένω) δεν θα μείνει το σκορ στο ένα γκολ αφού μιλάμε για νοκ άουτ παιχνίδι και θα πρέπει να ανοιχτεί η Χιλή.

Κάπου εκεί νομίζω πως θα φάει και 2ο γκολ αφού η άμυνα της από τα ματς που είδα δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη. Διαιτητής τους ματς είναι ο αργεντινός Lustao που έχει σφυρίξει την Βραζιλία και στο 4-0 επί του Περού και είναι ένας ρεφ που βγάζει άνετα κόκκινη κάρτα (ας ελπίσουμε μόνο να μην το πάρει πατριωτικά και δώσει κανένα πέναλτι στη Χιλή).

Τέλος στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Κολομβία νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στις κάρτες. Αυτό είναι η Κολομβία, όπως μας έχουν δείξει και τα παιχνίδια των δύο ομάδων, αφού όπως ανέφερα η ομάδα του Rivera ρίχνει αρκετό ξύλο στα παιχνίδια της έχοντας 10 κίτρινες και 1 κόκκινη μέχρι τώρα. Η Ουρουγουάη περιμένω έστω και δύσκολα να επικρατήσει (δεν νομίζω να ανοίξει το ματς εδώ) ενώ η Κολομβία πολλές φορές βγάζει νεύρα στα παιχνίδια της κάτι που βλέπω να γίνεται και σε αυτό το ματς.

Στο 2,20 να πάρει περισσότερες κάρτες στο ματς είναι κάτι που θα κρατήσω ενώ οριακά θα δεχτώ και το 7αράκι στην κόκκινη κάρτα της Κολομβίας αν και ο Manzano μέχρι στιγμής τα σχετικά καλά και κρατάει χαμηλά τον μέσο όρο καρτών και είναι ένας γρίφος κατά πόσο θα δείξει εύκολα την κόκκινη κάρτα.

Στο ματς της Αργεντινής δεν θα κρατήσω κάτι αφού κοίταξα λίγο το 1+ g/g που πληρώνει 3,75 αλλά θα κάνω πάσο καθώς ο Ισημερινός με έχει εκπλήξει δυσάρεστα με την εικόνα του και δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι.

Πάντως με αυτή την άμυνα που έχει η Αργεντινή δεν θα αποτελέσει έκπληξη να δεχτεί γκολ.

Όπως καταλάβατε λοιπόν περιμένω να αυξηθεί η ένταση στα νοκ άουτ ματς με αποτέλεσμα να δούμε αρκετές κάρτες. Περιμένω αύξηση και στις κίτρινες κάρτες αλλά κυρίως στις κόκκινες που είναι μόλις 2 μέχρι στιγμής σε 8 αγώνες για τους ομίλους.

Πάμε λίγο να δούμε συγκεντρωμένα τι έχω κρατήσει και πως θα κάνουμε παιχνίδι. Από το Euro κρατάω την επιλογή ‘’περισσότερες κάρτες Ελβετία ‘’ στο 1,75 και την κόκκινη της Ελβετίας σε απόδοση 9 . Από Κόπα έχω δύο ειδικά για τον αγώνα του Περού με την Παραγουάη , στο 4,33 να πάρουν κάρτα η κάθε ομάδα σε κάθε ημίχρονο και στο 6,5 να πάρουν από 2 κάρτες και να έχουμε κόκκινη στο ματς.

Στο μας της Βραζιλίας έχω το 2αρακι να πάρει περισσότερες κάρτες η Χιλή αλλά και το 7αράκι να δει κόκκινη κάρτα ενώ από ειδικό έχω το combo ‘’Βραζιλία (-1) + περισσότερες κάρτες Χιλή που πληρώνει 4,5. Τέλος στον αγώνα της Ουρουγουάης κρατάω μόνο το 2,20 να δει περισσότερες κάρτες η Κολομβία. Οπότε μιλάμε για 8 επιλογές. Πως θα τα συνδυάσω τώρα;

Θα παιχτεί μια δυνατή δυάδα να πάρουν περισσότερες κάρτες η Χιλή και η Κολομβία.

Ενώ θα τα κάνω και τριάδα με το 1,75 της Ελβετίας. Και μου μένουνε μετά 5 επιλογές με αποδόσεις 4,33  – 4,5 – 6,5 – 7 – 9. Αυτά θα τα βάλω όλα μονά. Θα ανεβάσω λίγο ποντάρισμαόπως καταλαβαίνεται αλλά νομίζω πως ήρθε ο καιρός να το κάνω αφού μιλάμε για νοκ άουτ παιχνίδια που δεν υπάρχει επιστροφή και μου αρέσουν πολύ οι επιλογές για να αφήσω κάποια έξω.

Οπότε θα ποντάρω συνολικά 14 μονάδες σε μια στήλη 2ημέρου (τελευταία στήλη μου ήταν πριν 8 ημέρες αφού δεν έβρισκα κάτι που να μου αρέσει να ποντάρω) ουσιαστικά αφού αύριο και μεθαύριο δεν θα ανεβάσω κάτι εκτός από κανένα ειδικό παίκτη στο Euro όπως σας έχω αναφέρει που θα το δείτε με Update στον πίνακα και θα ειδοποιηθείτε μέσω twitter. Αν πιάσω δυάδα μόνο θα έχω και λίγο κέρδος.

Με την δυάδα και ένα μονό ή την τριάδα θα είμαι καλά.

Νέα στήλη λογικά την Δευτέρα το απόγευμα. Εμείς θα τα πούμε στο chat όπου δύο μέρες τώρα που λείπουμε το έχω περιποιηθεί ώστε να μας υποδεχτεί ξανά από το απόγευμα (σκούπισμα , σφουγγάρισμα και τέτοια). Ακούς αφεντικό;!

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την τελευταία στήλη αφού βγάλαμε καλό κέρδος ενώ απομένει σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός αφού χθες η Βραζιλία απέκλεισε το Περού.

Στην προηγούμενη στήλη έπεσα τελείως μέσα στο ότι θα είχαμε το περισσότερο ξύλο στο ματς της Παραγουάης με το Περού αφού το ματς τελείωσε με 8 κίτρινες και 2 κόκκινες κερδίζοντας εμείς 17 μονάδες περίπου καθαρές. Από την άλλη βέβαια χάθηκε ο πρώτος σκόρερ του Περού αφού ο Καρίγιο έμεινε πίσω με 2 γκολ μόνο (το έβαλα χαμένο στον πίνακα).

Στην Βραζιλία δεν μας έδωσε ελπίδα ο τραγικός Jesus όπου δέχτηκε την αψυχολόγητη αυτή κόκκινη κάρτα ενώ η Κολομβία έδειξε μια πολύ σοβαρή ομάδα και απέκλεισε την πολύ κακή Ουρουγουάη που τα είχαμε πει σε αυτή τη στήλη ότι φαινότανε να μην τραβάει. Στα αρνητικά του παιχνιδιού ότι δεν σκοράρει ο Muriel που τον έχουμε πρώτο σκόρερ της ομάδας ενώ στα θετικά ότι η Κολομβία δε πήρε καμία κίτρινη κάρτα και έτσι η Αργεντινή απέχει μόλις 3 κάρτες (έχει και 1 κόκκινη η Κολομβία που μετράει σαν διπλή).

Και λέω φυσικά στα θετικά γιατί αν η Αργεντινή πάρει σήμερα παραπάνω κάρτες από τη Κολομβία ή τουλάχιστον τις ίδιες τότε μπαίνουμε και στο κόλπο του μακροχρόνιου που έχουμε αφού οι υπόλοιπες έχουν αποκλειστεί που την περνάνε.

Έτσι πάμε στο σήμερα όπου έχουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ποδοσφαιρικά αλλά και για τούτη τη στήλη.

Καταρχήν θέλω να περάσει η Αργεντινή και να βάλουμε στο σακούλι 18 μονάδες καθαρό κέρδος αφού έχουμε το πιο δυνατό μακροχρόνιο ποντάρισμα εδώ. Από εκεί και πέρα θέλω όπως είπαμε να μην πάρει παραπάνω κάρτες η Κολομβία για το άλλο μακροχρόνιο. Τέλος θα ποντάρουμε σε αυτό το ματς τις κάρτες αφού περιμένω να πέσει πολύ ξύλο και από τις δύο ομάδες.

Χθες δεν έπαιξα κάτι αφού δεν συμφωνούσα με τις κάρτες στο συγκεκριμένο ματς όπως είδα από αρκετούς και τελικά δικαιώθηκα αφού βγήκαν μόνο 3 κάρτες σε έναν αγώνα που η Βραζιλία ξεχώριζε από τη κλάση των παικτών που έχει και πέρασε πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το σκορ. Σήμερα περιμένω να τα βρει πιο σκούρα η Αργεντινή και να μην επικρατήσει τόσο άνετα πράγμα που θα βοηθήσει στο παιχνίδι καρτών.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Jesus Valenzuela από τη Βενεζουέλα που είναι ένας ρέφερι που αρέσκεται να βγάζει κάρτες από νωρίς και να μην περιμένει το 2ο ημίχρονο. Το μπετ που θα πάρω είναι να πάρει κάρτα η κάθε ομάδα σε κάθε ημίχρονο που βρήκα σε απόδοση 4 (ήταν στο 4,33 το πρωί και έπεσε πριν λίγο που το είδα ενώ εγώ δεν θα το έδινα πάνω από 3) ενώ θα ρίξω και λίγα στο όβερ 1 κάρτα στο πρώτο ημίχρονο για κάθε ομάδα που δίνει 13 και προκαλεί σαν απόδοση.

Τέλος το 3,8 που βρίσκω στην κόκκινη κάρτα θα είναι κι αυτό στο παιχνίδι μου αφού προβλέπω να ξεφεύγει το ματς αλλά με χαμηλό ποντάρισμα ενώ για όποιον θέλει ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι και πεναλτάκιας και προκαλεί αυτό το 10αράκι να σκοράρει πέναλτι η Κολομβία.

Αυτά με το Κόπα Αμέρικα και τα σημερινά πονταρίσματα ενώ από Euro δεν θα παίξω κάτι (έχουμε ήδη να περιμένουμε από Billara και Μάκη) αφού βλέπω ότι δεν τραβάνε οι κάρτες ενώ να θυμίσω ότι για να κερδίσουμε το μακροχρόνιο καρτών που έχουμε σε Ιταλία θα πρέπει η ομάδα να πάρει άλλες 9 κάρτες πράγμα που είναι πολύ δύσκολο.

Ειδικά σήμερα με τον Felix Brych.

Καλή επιτυχία και ας ελπίσουμε αύριο να ξυπνήσουμε περιμένοντας όλοι έναν μεγάλο τελικό Βραζιλία – Αργεντινή.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS