150

Thassios

Μάχη από το πρωί

Καλημέρα παικταράδες μου!

Τι ωραίο ζευγάρι αυτό το Χετάφε – Βαλένθια ρε παιδιά. Έκατσε και ο κατάλληλος ρέφερι που ξέχασε να πάρει τα χάπια του , πάρε να χεις! Τρεις κόκκινες και άμα είχε λίγο χρόνο, θα έβγαζε κι άλλες. Δεν πήρα το κόμπο λόγω ρέφερι. Δεν ήξερα άμα θα τον έπιανε η τρέλα του και δεν ήθελα να ανοιχτώ πολύ. Τον έπιασε πάντως και γουστάραμε.

Σε ότι αφορά τα μεσοβδόμαδα ένα θα πω.

Σε έσκισα Pepe (χοχοχοχο)! Όχι φυσικά επειδή έπαιξα άσσο. Αλλά επειδή σε πόνταρα να σκοράρει η Σίτι σου στο 2ο ημίχρονο και δεν έκανε ούτε τελική. Την έφαγα την ομαδούλα με το φεγγάρι μου. Μηδέν τελικές λέει στο 2ο ημίχρονο σπάζοντας ένα σερί κάπου 350 αγώνων (χοχοχο). Στα υπόλοιπα άξιζε ένα γκολ η Ύβερτον αλλά και πάλι δεν θα είχε νόημα μιας και δίκαια η πολλή κακή Σίτι δεν άξιζε τίποτα.

Πάμε στα φρέσκα να δούμε τι άλλο θα μαγειρέψουμε απόψε.

Νωρίς το πρωί κάνω στάση στην αγαπημένη Αυστραλία. Χθες ο πολύ καλός φίλος του chat (που τον πειράζουμε συνέχεια , και καλά κάνουμε ) μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ” τι κάνουμε εδώ;;; ”. Φυσικά και παίζουμε του λέω. Αναφέρομαι στο Σίδνεϋ – Μακάρθουρ. Η 3η και αήττητη Μακάρθουρ παίζει μέσα στην 9η με 2 νίκες και 4 ήττες Σίδνεϋ.

Παίζει 3ο σερί εντός έδρας παιχνίδι η γηπεδούχος όπου βγάζει θεματάκια στην άμυνα. Φυσικά έχει πολύ καλύτερο ρόστερ και γι αυτό δίνει τόσο ο άσσος αλλά μόνο του το ρόστερ δε παίζει μπάλα άμα δεν υπάρχει χημεία. Στο τελευταίο 3-2 παραλίγο να χάσει το παιχνίδι αν και είχε πολλές τελικές. Δέχτηκε αρκετή πίεση πάντως. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει προς τα δεξιά.

Πέρυσι εκεί μέσα είχαμε 0-3 και 2-2. Το κόμπο Χ2+ όβερ 1,5 δίνει 2,62 και έχει αξία στα μάτια μου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι πέφτει ξύλο στα παιχνίδια τους και μπορεί καμιά ξεκούδουνη κόκκινη να μας το χαλάσει ενώ και η Μακάρθουρ έχει AFC Cup μεσοβδόμαδα.

Μετά πάμε Ευρώπη και στην Αγγλία όπου κάνω στάση στο παιχνίδι που έκαναν μεγάλη στάση και τα παιδιά.

Αναφέρομαι στο Μαν Γιουν – Μπόρνμουθ. Το μυαλό της στο σεντόνι η Μαν Γιουν και από την άλλη η Μπόρνμουθ έχει δοντάκια κοφτερά. Είναι καλά και περιμένω να σκοράρει άνετα απέναντι στη προβληματική άμυνα της Μαν Γιουν. Μην σας ξεγελάει το 2-1 που κέρδισε τη Τσέλσι. Θα μπορούσε να φάει άνετα 2ο γκολ ενώ θα μπορούσε να βάλει κι άλλα δύο έτσι.

Γενικά είναι ένα παιχνίδι που περιμένω με πολλά γκολ. Με αυτά και με εκείνα κρατάω το όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Μπόρνμουθ στο 3,25. Πολύ καλό και το Χ2 + όβερ 1,5 σε απόδοση 3. Το 2020 ήρθαν ένα ωραίο 5-2. Ας είναι 2-5 σήμερα (χοχοχο).

Στη Γαλλία κρατάω τα πολλά γκολ στο Ρεν – Μονακό. Ομάδες που έχουν καλή επίθεση ενώ τα παιχνίδια τους έχουν πάντα γκολ.

Το όβερ 3,5 δίνει 2,70 και είναι τίμιο. Ανα διαστήματα μέσα στην Ρεν σαν παράδοση έχουμε παιχνίδια μεταξύ τους με πολλά γκολ. Από κοντά και το g/g ημιχρόνου. Η Ρεν θα ψάξει αντίδραση μετά την ήττα από τη Μαρσέϊγ ενώ παρόλο που ακολουθεί Ευρωπαϊκό παιχνίδι , είναι εντός και την βολεύει και η ισοπαλία εκεί. Δεν θεωρώ ότι θα το γράψει το σημερινό.

Όπως και η Μονακό που θέλει ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας μετά από 3 αποτυχημένα.

Δύο ακόμη υποψήφια παιχνίδια για γκολ είναι δύο Γερμανικά. Το Ντόρτμουντ – Λειψία και το Καιζερσλάουτερν – Χέρτα. Ψηνόμουν έντονα για το 2ο αλλά όπως είπε και ο Γερμανός , η κούραση από το κύπελλο μπορεί να είναι αρνητικός παράγοντας. Κλείνοντας με τα γκολ , θεωρώ ότι μπορεί να δούμε πολλά και στο Γάνδη – Μόλενμπικ το βραδάκι.

Δεν είδα κάτι άλλο από κόμπο και γκολ. Τίμια όλα και θα επιλέξω τρία να κάνω ένα καλό τρίξι. Με Αυστραλία , Αγγλία και Γαλλία λοιπόν.

Με αυτό λοιπόν θα πορευτώ σήμερα από νωρίς το πρωί!

Πάμε τώρα στις κάρτες. Στάση για πρώτη φορά στην 2η κατηγορία της Ιταλίας. Άσκολι – Σπέτσια το ζευγάρι με τις δύο ομάδες να είναι για τα ανάθεμα. Ψάχνουν μια νίκη ανάσας και περιμένω να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια. Η παράδοση εξαιρετική σε κόκκινες κάρτες αν και ο ρέφερι σήμερα είναι ζόρικος.

Βλέπω τη κόκκινη στο 2,75 και βάζω γέλια. Το αφήνω.

Μετά βλέπω στατιστικά ομάδων και μου έχει κολλήσει το ζευγάρι Μπράιτον – Μπέρνλι. Στα 4 τελευταία ματς της Μπράιτον είχαμε 3 κόκκινες κάρτες με την Μπράιτον να παίρνει 2. Από την άλλη εκτός έδρας η Μπέρνλι έχει 3 κόκκινες φέτος σε 7 ματς. Με τον Hooper στην φυρίχτρα αξίζει μια στεκιά στη κόκκινη κάρτα σε απόδοση 5.

Κλείνοντας λέω να κάνω και ένα ποντάρισμα στο ντέρμπι στη Τουρκία. Δεν έχω ποντάρει φέτος τους Τούρκους και λέω να τους δώσω μια ευκαιρία μιας και δεν έχω κάτι άλλο από κάρτες. Πάμε με το κλασικό ειδικό μας.

Θα βάλω και 0,5 μονάδα στο κόμπο μπας και γίνει κανένα καλό. Περιμένω ένταση και ξύλο εκτός να δούμε κανένα 0-2 ημίχρονο από τη Φενέρ που είναι πολύ καλύτερη.

Αυτά ήταν όλα. Επειδή με ρωτήσατε για τη Χιλή δεν θα ποντάρω κάτι.

Είδατε τι έγινε χθες. Εύκολα πήρε το πρωτάθλημα η Ουατσιπάτο αφού η Ούνιον Εσπανιόλα πάτησε την Κομπρεσάλ. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σαν να μην θέλουν το πρωτάθλημα. Όχι ότι είναι απίθανο με αυτούς εκεί κάτω. Σήμερα να με βάζατε να παίξω κάτι, θα ήταν οι κάρτες στο Ούνιον Λα Καλέρα – Ουνιβερσιδάδ Kατόλικα. Λογικά θα γίνει μεχάλη μάχη για μια θέση στο Sudamericana.

Εγώ θα κάνω πάσο γιατί υπάρχει μια πιθανότητα με ένα Χ να περνάνε και οι δύο αν δεν κερδίζει η Μαγκαγιανιές και η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Αυτά ήταν όλα. Με δύο μονά (τρία με το διπλό στη Τουρκία) και ένα trixie. Τα λέμε στο chat το απόγευμα ενώ η μάχη θα ξεκινήσει νωρίς νωρίς σήμερα με τους Αυστραλούς.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS