1434

Skotostrious

Μάχη στη σκόνη…

Καλησπέρα σε όλες και όλους! Ξεκινάμε τη σημέρινη στήλη με μια ενημέρωση αναφορικά με τις ιπποδρομίες στην Αγγλία, καθώς η βρετανική ένωση ιπποδρομιών ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων 7 αγωνιστικών ημερών, με ημερομηνία έναρξης (πάντα καλώς εχόντων των πραγμάτων) την 1η Ιουνίου στο ιπποδρόμιο του Newcastle. Ιδιαιτέρως ευχάριστα νέα ειδικά όταν συνοδεύονται και με την ανακοίνωση ότι το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου αναμένεται να γίνουν και οι 2 πρώτες κλασικές κούρσες της σεζόν στο νησί, οι 1000 και 2000 Guineas.

Επίσης μια διευκρίνιση αναφορικά με την επιλογή της προηγούμενης στήλης : δυστυχώς στην ελληνική αγορά δεν υπήρχε κάποιος bookmaker πλην ΟΠΑΠ να έχει τις γαλλικές ιπποδρομίες. Το ιπποδρομιακό στοίχημα στον ΟΠΑΠ είναι το αμοιβαίο, που σημαίνει πως δεν δίνονται αρχικές αποδόσεις στα άλογα, άλλα αυτές καθορίζονται μετά το τέλος της κούρσας όταν το ποσό που έχει στοιχηματιστεί στην συγκεκριμένη ιπποδρομία μοιραστεί σε όσους έχουν προβλέψει τον νικητή.

Για αυτό τον λόγο όποτε δίνεται άλογο που ποντάρεται μόνο στον ΟΠΑΠ δε θα βλέπετε αρχική τιμή στην στήλη των προβλέψεων.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων μεταφερόμαστε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Φλόριδα, όπου στο ιπποδρόμιο του Tampa Bay Downs πραγματοποιείται μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημερίδα. Αυτή που μας απασχολεί στοιχηματικά είναι η τελευταία κούρσα του προγράμματος, μια claiming* ιπποδρομία, στην οποία αγωνίζεται ο εκτομίας FEDERALE.

 Είχε μια μέτρια πορεία την περσινή σεζόν με κορυφαία στιγμή μια τέταρτη θέση σε listed** κούρσα, άλλα ξεκίνησε αρκετά καλύτερα φέτος μετά από ένα διάλειμμα 8 μηνών. Στην πρώτη του εμφάνιση κατέλαβε την τρίτη θέση σε παρόμοιας δυναμικής ιπποδρομία, μια κούρσα που παρήγαγε πολύ γρήγορους χρόνους με αποτέλεσμα να είναι το απόλυτο φαβορί στην επόμενη του έξοδο πριν 1 μήνα ακριβώς.

Δικαίωσε απόλυτα το φαβοριτισμό καθώς κέρδισε με εντυπωσιακή εμφάνιση. Ερχεται σήμερα σε παρόμοιες συνθήκες και ανταγωνισμό και αν συνεχίσει τη φόρμα του αναμένεται να διπλασιάσει τις νίκες του.

*Claiming : ιπποδρομία στην οποία όλοι οι ίπποι είναι διαθέσιμοι προς πώληση σε μια συγκεκριμένη τιμή.

**Listed : είναι επίπεδο ιπποδρομίας ακριβώς πριν τις κούρσες Group ή Grade.

Συνοπτικά

Παρασκευή 15/05 23:35 Tampa Bay Downs Race 9 – Claiming : FEDERALE (3,00)

H ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious