548

Billaras

Μέγαλη και περίεργη μέρα-UPDATE!

Σήμερα γιά μένα είναι μιά μεγάλη -ας την πούμε- μέρα. Το…έχω καταφέρει έτσι, να γιορτάζουνε ταυτόχρονα (κρατηθείτε) μάνα, πεθερά, κόρη, ανηψιά 1 και ανηψιά 2! Καλό ε; Σοφίας-Πίστης-Αγάπης-Ελπίδας λοιπόν, 17/9. Οι άλλες τρεις ειναι οι ποθητές κόρες της Αγιας Σοφίας. Ποθητή λένε τη μάνα μου, Ελπίδα την πεθερά μου, μοιραία είναι Ελπίδα και η κόρη μου, Σοφία η μιά ανηψιά μου (της αδερφής μου η κόρη), Ελπίδα η άλλη ανηψία μου (της κουνιάδας μου η κόρη).

Πέντε σε ένα, άθλος (γέλια).

Ταυτόχρονα είναι και δύσκολη μέρα λόγω συνθηκών. Εδώ και καιρό παλεύουμε με τον server του Betsellers, αισιοδοξούμε ότι Δευτέρα-Τρίτη θα τελειώσει οριστικά το θέμα, αλλά ως τότε κάθε μέρα “σκάει” και κάτι. Και τυραννάμε κι εσάς. Τώρα γράφω και δεν ξέρω τι ώρα και αν θα ανεβάσω στήλη, εσεις δεν βλέπετε κάτι αλλά από πίσω, το διαχειριστικό μας, είναι “κάτω”.

Και τα έχω και τα νευράκια μου…

Προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Ετσι πρέπει. Στα δικά μας λοιπόν, τα στοιχηματικά, αύριο έχει ελάχιστα (θα κάνω ένα update αν επιτρέψει ο…σέρβερ), σήμερα είναι το ζουμάκι αλλά και πάλι δεν τρελλαίνομαι. Μας ακούσατε χθες πιστεύω (ή και σήμερα, η εκπομπή ηχογραφείται) στο Betsellers Radio, ξέρετε που προσανατολίζομαι.

Πάντα όταν το Νησί δεν έχει καλό πρόγραμμα, θεωρώ τη μέρα μέτρια…

Στην Αγγλία λοιπόν που ακόμα πενθεί, μιά τετράδα ξεχωρίζει, με την Premier να είναι “κουτσή”. Προσπερνάω ένα πιθανό under στο Γουλβς-Σίτι, σε 2η και Νάσιοναλ Λιγκ δεν έχει κάτι, μου έμειναν Championship και 1η.

Σαντερλαντ-Μπλάκμπερν-Μπρίστολ Σίτι-Τσέλτεναμ. Κλείσαμε.

Μόνο αυτά και μάλιστα κανένα δεν με τρελλαίνει να ορμήσω. Τη Σάντερλαντ την σχολίασε απο χθες στη στήλη του ο Μάκης (και με έψησε και μένα), η Μπλακμπερν έρχεται από σούπερ νίκη βρίσκοντας μιά Λούτον χωρίς νίκη εντός και με σοβαρά αμυντικά προβλήματα, η Μπρίστολ δίνει πόνο σε όλα τα ματς, έχει δοντάκια, στη Γουότφορντ το κλίμα έχει βαρύνει (μετά και την μεσοβδόμαδη φάπα) και δεν αποκλείω το μπαμ, ενώ η Τσέλτεναμ έχει πάρει πάνω της (έκανε και νίκη εντός με ανατροπή) και η Ακριγκτον δεν έχει νίκη εντός, κυρίως γιατί δεν σκοράρει.

Και μεσοβδόμαδα κακή δεν ήταν, αλλά γκολ γιοκ παρά τις φάσεις που έκανε. Ξαναλέω πάντως, γιά κανένα δεν πετάω τη σκούφια μου.

Εκτός Νησιού; Ακόμα τέσσερα. Εξέλσιορ, Οστάνδη, Αδανα Ντερμισπόρ και Βέρντερ. Εσβησα τα δυο πρώτα. Ειναι αστείο να βλεπω τις τελευταιες ως μεγάλα φαβορί αλλά ο λόγος που έσβησα τις κόντρες τους είναι στους πάγκους.

Στο ένα (της Φορτούνα) ανέλαβε νέος τεχνικός κι αυτό πάντα σε σκαλώνει, στον άλλο, της Οστανδης, κάθεται ο…πρώην (ως πέρυσι και πολύ αγαπητός) της Σερκλ και φοβάμαι μην γίνει κανένα χατηράκι.

Το γερμανικό είναι…λόττο. Ψυχάκηδες και οι δύο (γέλια). Ερχεται από 4-1 ως 1-4 και από 3-3 ως 5-5. Οτι θέλετε. Με τη διαφορά ότι το διπλό είναι στο 5αρι.

Και τέλος, στην Τουρκία, η Αδανα είναι καλά, φορμαρισμένη, ενισχυμένη και με καλό κλίμα (από τότε που έδιωξε τον προβληματικό Μπαλοτέλι).

Αυτά είναι όλα. Τέσσερα+δύο.

Η Βέρντερ στο 5,00 θα πάει ένα μονό αποδεκτό και τέλος. Οποιος θέλει καλύπτει (πχ παιζει Χ-2+g/g), εγώ πάω με ξερό διπλό, έχω και πρώιμη.

Και μετά, αφήνω Μπρίστολ που είναι ζόρικο αρκετά, αφήνω και Τσέλτεναμ (κάπου θα βρει τα δίχτυα η Ακριγκτον, κάνει φάσεις) και παίζω ενα trixie μικτό, με Σάντερλαντ (3,75)-Μπλακμπερν (3,30)-Αδανα (2,87).

Δεν ορμάω, δεν είναι το φεγγάρι μου! Οι δύο εγγλέζες έχουν και πρώιμη, το τούρκικο όχι.

Αυτά τα ολίγα, τα λέμε στο chat και αύριο ένα μικρό update. Νέα στήλη Τρίτη αν και θα χαλαρώσουμε αρκετά, δεν έχει αγώνες, έχει διακοπή ελέω Εθνικών.

Μην ξεχαστείτε όμως, τη Δευτέρα το βραδυ θα έχουμε ΔΕΎΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΉ “BETSELLERS BY STOIXIMAN”, να μας δείτε και θα έχουμε και ένα δωράκι!

Υ,Γ: Υπενθυμίζω, κατεβάστε το telegram, εντός των επομένων ημερών θα μπείτε στο γκρουπ του Betsellers (θα σας δώσουμε λινκ) και θα δίνουμε τα live εκεί!

Update: Ιδια ιστορία χθες.

Ενα ματς με ήττα, ένα με ισοπαλία, ένα εύστοχο. Αλλά όταν παίζεις trixie θες δύο εύστοχα, δεν αρκεί το ένα. Αυτό το 1-1-1 μου έχει στερήσει καμιά 60αρια μονάδες ήδη. Ας είναι, έχουμε διακοπή και θα ανασκουμπωθούμε, η σαιζόν έχει πολύ, πάρα πολύ ψωμί, αλλά καλό θα είναι να μην είναι ανηφορική αλλά… κατηφορική (γέλια).

Γιά σήμερα, προβληματίστηκα γιά τουλάχιστον τρία σημεία.

Γιά την (καψούρα) Φράιμπουργκ. Γιά την (εξαιρετική) Νάπολι. Γιά την Εσπανιόλ. Τελικά τα άφησα αυτά. Γιατί και η Χοφενχαιμ είναι καλά, γιατί και η Μίλαν…είναι Μίλαν (και αν λείπει ο Λεάο, λείπει ο Οσιμέν από την άλλη). Και θα πάω “σβηστά” στη μέρα με μιά δυάδα “ψηλή”. Το ένα είναι η Ράντερς στη Δανία. Δέχομαι και “χαμηλά” σημεία (χαμήλα γιά το Betsellers) αν έχουν αξία, όπως προ ημερών την Αντβέρπ.

Η Ράντερς λοιπόν, ομάδα αήττητη (5-4-0), με σούπερ φόρμα, με την κορυφαία άμυνα, είναι στο 2,62 όταν η Σίλκεμποργκ έπαιζε πλήρης την Πέμπτη με την Γουέστ Χαμ! Να σας δώσω παράδειγμα αξίας; Παρόμοιο ματς ειναι το Γκενκ-Γάνδη. Φορμάρισμένη-αήττητη η γηπεδούχος, “ευρωπαία” η φιλοξενούμενη. Πόσο ο ασος; Στο 2,20! Γι αυτό παίζω Ράντερς και όχι Γκενκ.

Μπορεί να κερδίσει προφανώς και η βελγιδα, αλλά δεν έχει αξία, δεν έχουν κάνει λάθος οι μπουκ, είναι ένα τίμιο ασάκι.

Το άλλο σημείο είναι το Χ-2 της Βερόνα. Δεν είναι καμιά ομαδάρα, τρώει και γκολ εύκολα. Αλλά έχει καλή παράδοση στη Φλωρεντία, και παίζει με μιά άθλια ομάδα. Είδα την Φιορεντίνα και προχθές στην Τουρκία, τρόμαξα πόσο κακή ήταν! Γκρίνια, ντεφορμάρισμα, γκίνια, όλα ανάποδα της πάνε.

Οριακά δεν πήγα στο ξερό διπλό, προτιμώ το Χ-2 (δε) μαζί με g/g που με πάει στο 2,80 (από το φτιαξε αγορά). Η δυάδα 2,62 με 2,80 μου κάνει 7,33 και αυτό παίζω. Ρισκάρω, αλλά μου αρέσουν. Νέα στήλη Τρίτη, χαλαρή στήλη. Θα πάρουμε ανάσες τώρα.

Μην ξεχάσετε αύριο βράδυ το Vidcast στο Youtube της Kingbet, θα ασχοληθούμε με μακροχρόνια!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras