3806

Billaras

Μέρα με…χαμηλά λιπαρά

Καλημέρες! Μετά από μιά ζόρικη μέρα, σήμερα είναι πιό χλιαρά τα πράγματα. Βασικά δεν έχει πολλά (ή καλά αν προτιμάτε) σημεία. Οσο για χθες; Δεν θα μιλήσω ούτε γιά αδικία και ατυχία (παρότι γεμίσαμε κόκκινες και ειδικά στην Σάντερλαντ είναι ο ορισμός της αδικίας, μπείτε σε ένα αγγλικό σαιτ να δείτε τι γίνετε), ούτε γιά τίποτα. Γιά τον απλό λόγο ότι εμένα με απασχολεί ΕΝΑ πράγμα.

Τι έγραψα χθες; “Σιγά μην παίξω 3-4-5”. Και στο φινάλε έγραψα “ένα σημείο μου δίνει μίνιμουμ το 50% πίσω”. ΑΥΤΑ με απασχολούν. Χιλίαδες φορές έχω γράψει ότι το ΠΩΣ παίζεις είναι πιό σημαντικό από το ΤΙ παίζεις. Γιατί το πρώτο είναι αυτό που θα σε προστατεύσει. Θα σε γλυτώσει από ήττες ή θα περάσει η μέρα σαν να μην έγινε. Ηρθαν λοιπόν χθες κακά αποτελέσματα.

Ωραία. Και; Ενα μονό (άχαστη την έχω την ομάδα μου, πήρε μπροστά το θηρίο, χεχεχε) και μιά επιστροφή στο DNB ήταν αρκετά να πάρω πίσω 354 μονάδες. Ολα τα άλλα είναι πολύ πίσω. Οποιος δεν το έχει καταλάβει, δικό του πρόβλημα, οχι δικό μου. Οποιος δεν έχει χωνέψει ότι γιά μένα σε ζόρικη μέρα μιά απώλεια 176 μονάδων είναι…περίπου τίποτα (βραχυπρόθεσμα) και…περίπου τα πάντα (μακροπρόθεσμα), δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ενας φίλος χθες μπήκε στο chat κατά τις 8. Μόλις είχε κάνει εγγραφή. Και ξεκινάει: “Καμιά πεντάδα γιά αύριο έχετε;”. Καμιά απάντηση. “Καμιά τριάδα από σήμερα;” Του απαντάνε “αύριο”. Και έφυγε. Ε, αυτός ο φίλος, δεν έχει τύχη. Θα έχει, αν αρχίσει άμεσα να αλλάζει μυαλά. Και να διαβάζει πως παίζουμε εδώ το παιχνίδι. Γιά κάποιον άλλον “φίλο” που (άμεσα μόλις έκανε εγγραφή) σχολίασε χθες τα.

.δικά του, του αφιερώνω το κάτωθι λινκ, να το απολαύσετε εσείς κι αυτός να …μην νοιώθει μόνος του, υπάρχουν κι άλλοι (χεχεχε): http://www.bxpbet.com/articles/39757/%CE%94%CE%B5%CE%BD%20%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9.  Αυτά με το χθες, εξωστοιχηματικά θα κρατήσω όσα απόλαυσα. Την γκολάρα του Ντιέγκο Κόστα, την ματσάρα Εβερτον-Λίβερπουλ. Και πάμε στο σήμερα… Το έγραψα ήδη.

Χλιαρή μέρα. Πολλά νορμάλ σημειάκια. Φαβοράκια και τέτοια. Ψάχνοντας γιά αξία σε αποδόσεις, είχα 3-4 στα υπ'όψην μου, έχω μείνει με δύο! Ο Μάκης κράτησε Ζιλ Βιθέντε και Μποταφόγκο. Εγω αρχικά κοίταγα αυτές τις δύο συν Φλουμινένσε και Μπελενένσες. Ε, γιά δικούς μου λόγους σήμερα θα τα…σπάσω τα τσανάκια μου με τον Μάκη (χεχεχε, θενκς γιά τη φωτό) και θα αφήσω αυτές που παίζει, κρατώντας τις άλλες δύο! Εγώ “φοβάμαι” σήμερα Ζιλ και Μποταφόγκο.

Και μου κάνουν πιό πολύ Φλουμινένσε και Μπελενένσες. Οκ, η απόδοση στη Φλου έπεσε στο 2.55, αλλά καίγεται (τι καίγεται, τσουρουφλίζεται) και σε τέτοια ματς κοιτάς την αντίπαλο. Η Σάο Πάολο ας πούμε, σήμερα δείχνει συσπείρωση, βάζει βασικούς, ο Ραμάλιο αγρίεψε από το μεσοβδόμαδο 1-3 στο Σουνταμερικάνα. Την ίδια ώρα η Σάντος που θα κοντράρω εγώ, δείχνει… “άντε να πάμε διακοπές”.

Μακριά από το σπίτι της 600 χλμ, καμιά διάθεση, αυτό μου κάνει. Οσο γιά τα πορτογαλικά; Προτιμώ να κοντράρω αυτό το μπάζο που λέγεται Πάσος (και οκτώ να βάλει απόψε, πάλι μπάζο θα είναι, όλοι την έχουμε δει), παρά την Μαρίτιμο που δεν είναι μπάζο, θα αντιδράσει σύντομα. Και κάπου εδώ…σκάλωσα. Ψάχνω τρίτο μεγάλο γιά ένα trixie και δεν βρίσκω! Ολο το κουπόνι κοίταξα.

Το ένα μου βρώμαγε, το άλλο μου ξύνιζε. Κάτι λίγο Τουλούζ στάθηκα, άντε και λίγο Σεν Γκάλεν, νέκρα! Θα δείτε στο τέλος τι θα κάνω.. Οσο γιά μικρομεσαία; Θα σας πω τι κράτησα. Ιντερ διπλό (2.05) και g/g (1.83), Γκαζιαντέπσπορ άσο (1.70), Μπόκα άσο (1,70), Σεβίλλη over (1.61), Ναντ g/g (1.83) και πάπαλα. Οριακά άφησα έξω Φέγενορντ (παίζουνε αντίπαλοι τα δύο αδέρφια Κούμαν, γι αυτό κόλωσα σε τόσο μικρή απόδοση) και Γκρόνιγκεν (σέβομαι την φετινή Τσβολε).

Εδώ λοιπόν τα πράγματα είναι πιό απλά. Θέμα χημεία είναι. Θα βάλω στο ένα παρολί Ιντερ 2-Σεβίλλη over-Γκαζιαντέπ 1 και στο άλλο Ιντερ g/g-Μπόκα 1-Ναντ g/g. ΔΕΝ μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το χιλιοματαγράφω, αλλά…δεν έχω και κάτι άλλο. Ανακάτεψα τα ασόδια με τα g/g και over γιά να έχω καλύτερες τύχες σε κάθε παρολί από 1/27 που θα είχα αν έπαιζα όλο ασόδια.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Επιστροφές από 23/11: 354 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.384 μονάδες. Ποντάρισμα 24/11: Παρολί: Ιντερ 2-Σεβίλλη over-Γκαζιαντέπ 1 (5.61) με 109 μονάδες. Παρολί: Ιντερ g/g-Μπόκα 1-Ναντ g/g (5.69) με 105 μονάδες. Δυάδα: Φλουμινένσε 2-Μπελενένσες 2 (8.16) με 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 284 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.100 μονάδες. Κλείσαμε. Τα δύο μεγάλα, δεν το…πολυπαίδεψα, τα έκανα “ξερή” δυάδα και καθάρισα.

Αμα δεν βρίσκω τρίτο, δεν το πιέζω ντε και καλά. Το παιχνίδι σήμερα είναι…χαμηλά λιπαρά, η χαρά της μάζας και των φαβοράκηδων, αλλά και όλα να έρθουν, το ζουμί είναι κάπου αλλού. Σε όσα έγραψα στην αρχή του κειμένου. Καλό (χαλαρό) βόλι και τα λέμε ξανά την Τρίτη το απόγευμα με νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras