246

Germanos

Μέτριο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν λίγα

Καλημέρα φίλοι μου! Η Λεβερκούζεν απέδειξε χτες γιατί την πιστεύω τόσο, οκ, μπορεί να μην μας πλήρωσε το σημείο, όμως επιβεβαίωσε πως μαζί με τη Λειψία είναι οι δύο ομάδες που μπορούν να κοντράρουν στην Μπάγερν στα ίσα. Σε 30 αγωνιστικές θα μάθουμε αν το 26,00 της κατάκτησης είχε νόημα ή όχι. Κατά τα άλλα κρίμα για χτες, πάλι ένα χαμένο μπετ που αφήνει μια πικρία.

Περίεργο Σ/Κ αφού είμαστε μετά από εθνικές και πριν από Ευρώπη. Την πρώτη διαλογή την είδατε την Τετάρτη, σας παρουσίασα όλα όσα σημείωσα και σήμερα θα δείτε που κατέληξα, πέραν από την Κλάγκενφουρτ που έχω παίξει από Τετάρτη. Το σημείο βέβαια όχι μόνο δεν έπεσε από το 3,75, αλλά ανέβηκε στο 4,00.

Τα δύο διπλά με αξία

Πολλά σημεία δεν έχει το Σ/Κ, αυτή είναι η αλήθεια.

Είχα Φράιμπουργκ, Μπόχουμ, όμως οι αποδόσεις είναι απαγορευτικές, σκέφτηκα Χόλσταϊν Κιλ και Μπράουνσβαϊκ, όμως από τη μία έχω άμυνα γρανίτη της Πάουλι και από την άλλη έχω το λαχείο Χέρτα. Προφανώς και σκέφτηκα και το 6,00 του διπλού της Κάπφενμπεργκ αύριο το πρωί μέσα στην έδρα της Ριντ. Κανένα από τα παραπάνω δεν θα τολμήσω.

Τα δύο που θα τολμήσω όμως είναι το διπλό της Χόφενχαϊμ, που δείχνει καλά, έχοντας επιθετικά τρομερές λύσεις, σε αντίθεση με την Κολωνία που έχει πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων.

Το είδαμε άλλωστε και απέναντι στην Φρανκφούρτη. Παραδοσιακά η Χόφενχαϊμ «περνάει» από την έδρα της Κολωνίας και το 3,00 μου κάνει, αφού για μένα το ματς είναι 50-50, δηλαδή το διπλό θα έπρεπε να έχει ίδια απόδοση με τον άσο.

 Αυτό που επίσης θα τολμήσω είναι το διπλό της Λάουτερν μέσα στην Καρλσρούη. Έχει θεματάκια η Καρλσρούη να λύσει, που πέραν του ντεφορμαρίσματος έχει και την απουσία του κομβικού Λαρς Στιντελ.

Η Λάουτερν τρέχει ένα μίνι σερί, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και ο κόουτς Σούστερ έχει την ομάδα όπως ο ίδιος την θέλει. Στο 3,40 το διπλό, γύρω στο 2,80 το κοστολογώ, μιας και είναι και ντέρμπι (σχεδόν) τοπικό.

Παιχνίδια για γκολ και εμπνεύσεις

Τέσσερα παιχνίδια σημεία στα οποία θεωρώ πως θα δούμε γκολ.

Από την Μπουντεσλίγκα θεωρώ καλό το Χάιντενχαϊμ – Βρέμη, με τη Χάιντενχαϊμ να παίζει ελεύθερο επιθετικό ποδόσφαιρο (στο 3,75 το γκολ/γκολ ημιχρόνου). Το δεύτερο είναι το Σάλκε – Μαγδεμβούργο (το γκολ/γκολ ημιχρόνου πληρώνει 3,40) με τις δύο ομάδες να έχουν θέματα αμυντικά, παράλληλα όμως βρίσκουν δίχτυα. Καλό φαντάζει και το Μάνχαϊμ – Ουλμ σε ότι αφορά τα γκολ (στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου).

Τέλος, το Στουρμ ΙΙ – Μπρέγκενς από τη Β Αυστρίας είναι επίσης ματς που μπορεί να έχει γκολ, με το γκολ/γκολ ημιχρόνου να πληρώνει 3,75.

Από όλα τα παραπάνω θα πάω με το Στουρμ ΙΙ – Μπρέγκενς του 3,75, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα. Όπως είπα θα μειώσω πολύ την επιλογή σημείων, ειδικά τώρα όπου έχουμε χασούρα πάνω από 50 μονάδες.

Για αυτούς που κυνηγάνε εμπνεύσεις, Λειψία να νικήσει ενώ θα βρεθεί πίσω στο σκορ (6,00), προσοχή στο Μάνχαϊμ – Ουλμ για διπλό ημίχρονο άσο τελικό.

Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι. Υπομονετικά και επιλεκτικά συνεχίζουμε.

Το πλάνο σήμερα είναι να βάλω λίγα και να πάρω πολλά. Αυτό σημαίνει πως θα πάω με ένα trixie, δύο σημεία και ένα γκολ/γκολ ημιχρόνων. Δεν θέλω να απλωθώ με μονά, θεωρώ πως δεν αξίζει η μέρα για ποντάρισμα κανονικό. Ήδη χάσαμε την Λεβερκούζεν χτες, «τρέχει» το μπετ στην Κλάγκενφουρτ, επομένως με ένα μέτριο ποντάρισμα πάω στο trixie.

Καλή τύχη να έχουμε και θα τα πούμε σήμερα στο τσατ όλη μέρα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS