878

Thassios

Μέχρι και 19 απόδοση – UPDATE!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δύσκολη περίοδο διανύω αφού δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να έχω ένα πετυχημένο σημείο μέσα στον Νοέμβρη. Η κορύφωση ήρθε προχθές το βράδυ όπου αναβλήθηκε ακόμη μια φορά Γαλλικό παιχνίδι για ρίψη αντικειμένου και φυσικά το είχαμε ποντάρει κι αυτήν την φορά. Κάπου εκεί έσκασα αφού ήταν ένα σημείο που ήμουν αρκετά ζεστός και το πήραμε μονάδα λόγω διακοπής ενώ πιο πριν στο Ελληνικό ντέρμπι με το ζόρι βγήκανε 2 κάρτες αφού ο ρέφερι ξεκάθαρα έκανε πολλές φορές τα στραβά μάτια.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο ενώ προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω γιατί πρέπει να ξεπερνάμε τις ήττες και να προχωράμε. Διανύουμε ένα τριήμερο με Ευρωπαϊκά παιχνίδια και μετά από αρκετή μελέτη κατέληξα στο γεγονός ότι δεν έχει να αναλύσω πολλά , πόσο μάλλον να ποντάρω.

Σήμερα ξεχώρισα τέσσερα παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον ενώ άλλα δύο αύριο.

Οπότε θα πάω σε μια στήλη διημέρου και την Πέμπτη θα έχουμε νέα στήλη ή κάποιο update.

Ξεκινάω από τον όμιλο F όπου τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει για καμία ομάδα. Είναι ένας όμιλος που μας έχει χαρίσει αρκετά γκολ και περιμένω το ίδιο να γίνει και στα δύο ματς απόψε. Tα g/g ημιχρόνων είναι επιλογή και στα δύο παιχνίδια ενώ έχουν καλούς συντελεστές γκολ και στο 2ο ημίχρονο οι ομάδες.

Η Βιγιαρεάλ ας πούμε έχει σκοράρει και στα 4 ματς που έπαιξε στο 2ο ημίχρονο ενώ στα 3 από αυτά επιβεβαίωσε το g/g 2ου ημιχρόνου. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 στο 2ο ημίχρονο και έχει 2 g/g 2ου ημιχρόνου. Στο 2,75 που το βρίσκω το g/g στο 2ο ημίχρονο είναι μια τίμια απόδοση.

Στο άλλο παιχνίδι η Αταλάντα μόνο από την Γιουνκ Μποις δεν είχε καταφέρει να φάει γκολ στο όμιλο έχοντας επιβεβαιώσει 2 φορές g/g και στα δύο ημίχρονα.

Η Γιουνκ Μποις από την άλλη έχει σκοράρει και στα 2 ματς εντός , κάνοντας ανατροπή με την Μαν Γιουν και τρώγοντας 4 από την Βιγιαρεάλ. Και εδώ περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες. Στο 10 το g/g και στα δύο ημίχρονα.

Τέλος και οι τέσσερις ομάδες παίρνουν από τουλάχιστον μία κάρτα σαν μέσο όρο με τις περισσότερες να βγαίνουν στο 2ο ημίχρονο.

Προχωράω στον άλλο όμιλο  της βραδιάς που είναι  ρευστά τα πράγματα και αναμένονται κρίσιμα παιχνίδια.

Στο ζευγάρι Λιλ – Σάλτσμπουργκ με τράβηξε για μια ακόμη φορά το γεγονός των πέναλτι. Τα έχουμε πει για την Σάλτσμπουργκ και το πόσα εύκολα παίρνει πέναλτι ενώ κι αυτό το ζευγάρι στο πρώτο ματς είχε 2 πέναλτι υπέρ της Σάλτσμπουργκ.

Στο 2,80 ο καταλογισμός πέναλτι δεν έχει μεγάλη αξία αλλά με τον Anthony Taylor στην σφυρίχτρα μπορεί κάποιος να ποντάρει το υψηλό 19αρι να πάρουν πέναλτι και οι δύο ενώ στο 9 να έχουμε πάνω από ένα πέναλτι στον αγώνα είναι ακόμη ένα μπετ που έχει αξία.

Στο άλλο ματς του ομίλου περιμένω ένταση και σκληρό παιχνίδι μεταξύ Ισπανών και Γερμανών.

Ο Cakir θα τις βγάλει τις καρτούλες τους ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και εδώ πέναλτι. Στα 2 από τα 4 που παίξανε και οι δύο ομάδες είχαμε κόκκινη κάρτα.  Στο 4,10 η κόκκινη κάρτα έχει αξία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που είχε 10 κίτρινες και 1 κόκκινη στον πρώτο ματς.

Πάμε αύριο τώρα όπου το ματς που έχει ενδιαφέρον είναι το Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ που θα γίνει μάχη για την 2η θέση.

Εδώ με τον Ισπανό ρέφερι θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετές κάρτες στο ματς λόγω και της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να πάω στα γκολ γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο οι ομάδες να το πάνε χαλαρά σε ρυθμό και να προσέξουν πολύ την άμυνα. Ωστόσο περιμένω αρκετές δυνατές μονομαχίες με το θασίτικο για την ώρα να το βρίσκω στο 3,25 και την κόκκινη κάρτα στο 3,35.

Θα περιμένω να βγούνε κι αλλού οι αποδόσεις και θα το ξαναδώ. Κάτι που μου μοιάζει πολύ πιθανόν είναι να πάρει κάρτα ο Amorim στον πάγκο (προπονητής της Σπόρτινγκ) αφού συνέχεια γκρινιάζει προς τους διαιτητές και σε ένα τέτοιο ματς θεωρώ ότι θα το κάνει πολλές φορές. Ζητήστε το από τις εταιρίες και άμα αξίζει η απόδοση ρίξτε κατιτίς.

Ακόμη ένα ματς αύριο που περιμένω ένταση είναι το Σπαρτάκ – Νάπολι όπου στον πρώτο αγώνα είχαμε 12 κίτρινες και 2 κόκκινες. Οριακά τότε δεν το είχα ποντάρει και αύριο η Σπαρτάκ κυρίως θα πρέπει να τα δώσει όλα για την νίκη και να κάνει το 2 στα 2 με τη Νάπολι ώστε να μπει σφήνα στην διεκδίκηση της θέσης για την επόμενη φάση. Ματς για γερά νεύρα με τον Γάλλο Turpin να είναι πάντα έτοιμος να δείξει την κόκκινη κάρτα.

Ακόμη αποδόσεις δεν έχουμε αλλά θα περιμένω να ανοίξουν και αν θα αξίζει κάτι να ποντάρουμε.

Οπότε πάμε να δούμε τι θα κρατήσω σήμερα για ποντάρισμα ενώ αύριο αν τελικά ποντάρω κάτι από αυτά που ανέφερα θα δείτε update μόνο στον πίνακα προτάσεων.

Θα κρατήσω το ειδικό ‘’g/g στο 2ο ημίχρονο  και από 1 κάρτα στο 2ο ημίχρονο’’ για τον αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Μαν Γιουν που βρίσκω σε απόδοση 4.

  Μετά στον αγώνα της Λιλ θα πάρω το ρισκαδόρικο ‘’πέναλτι και οι δύο ‘’ σε απόδοση 19. Τέλος στον αγώνα της Σεβίλλης όπως ανέφερα θεωρώ ότι θα έχουμε κάρτες. Στο 3,10 το ειδικό να πάρουν από 2 κάρτες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο ενώ στο 4,10 παίζει η κόκκινη κάρτα. Θα κρατήσω την κόκκινη που μου δίνει και 1 μονάδα πάνω σε απόδοση.

Είδαμε στο τελευταίο του ματς στο σεντόνι να την βγάζει από το 1ο ημίχρονο ο Cakir.

Τα λέμε το βράδυ στο chat όπου ίσως δούμε και κανένα ειδικό παίκτη που πάντα έχω στο μυαλό μου και σιγά σιγά θα μπαίνουν πιο συχνά στο παιχνίδι μου(όχι μόνο στα ματς του σεντονιού) μιας και έχω αρκετά στατιστικά παικτών πλέον.

UPDATE!!

Το πρώτο ποντάρισμα έρχεται από τον αγώνα της Σπόρτινγκ με την Ντόρτμουντ όπου θα παίξω το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο & όβερ 2,5 κίτρινες στο 2ο ημίχρονο” (θα το βρείτε στο Bet Request της εταιρίας) καθώς περιμένω δυνατό ματς και από τις δύο ομάδες που όπου θα κυνηγάνε το γκολ αλλά θα ρίχνουνε και τις κλωτσιές τους.

Το δεύτερο ποντάρισμα προέκυψε σήμερα καθώς έβλεπα λίγο τις αποδόσεις. Πολύ μεγάλο βρίσκω αυτό το 8αρι να σκοράρει πέναλτι η Παρί αφού έχει παίκτες που μπουκάρουνε συχνά και πατάνε περιοχή και πάντα ζητάνε το κατιτίς από τον ρέφερι. Με Daniele Orsato θα το ποντάρω το πέναλτι υπέρ της Παρί , χαλαρά βέβαια γιατί δε περιμένω να έχει πολύ κατοχή η Παρί, ενώ αναμένεται να δούμε και αρκετές κάρτες για όποιον θέλει να ασχοληθεί.

Από εκεί και πέρα το διπλό δεν το έχω για τόσο μεγάλο και θεωρώ ,πως αν προηγηθεί η Παρί, ο Navas θα κάνει πολλές καθυστερήσεις. Το ειδικό ”2 + κάρτα Keylor Navas ” που δίνει 71 θα το σκεφτώ σαν έκτακτο update στο πινακάκι μόλις ανακοινωθούν οι 11αδες. Τέλος για όσους θέλουν να ψαχτούν η Σίτι στον προηγούμενο αγώνα μεταξύ τους έκανε 27 τάκλιν.

Υπάρχουν ειδικά για τάκλιν στην κατηγορία ”ειδικά παικτών” που μπορείτε να ψαχτείτε. Rodri , Mahrez είναι δύο επιλογές.

Τα υπόλοιπα στο live το βράδυ παρέα στο chat και φυσικά εύχομαι κι από εδώ περαστικά στο αφεντικό και τον περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα πίσω!!!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS