4458

Billaras

Μέ ένα μονό αποδεκτό!

Τα…τρία κακά της μοίρας μου, αυτή ήταν η ιστορία της Κυριακής. Και ατυχία (περίπτωση PSV) και κακές επιλογές με λάθος σημείο (περίπτωση Καϊζερσλάουτερν) και κακή διαλογή από την αρχική (περίπτωση Νιουκάστλ και Βιγιαρεάλ). Κατάφερα το “περίεργο”, ενώ οι αρχικές επιλογές στην εφημερίδα να είναι μιά χαρά, να βγω χαμένος στην τελική ευθεία.

Αυτά γράφω και σήμερα στην KingBet. Αν δεν ξέρεις γιατί χάνεις, αν δεν εντοπίζεις τα λάθη, δεν μπορείς να κερδίσεις… Δεν θέλω να σταθώ άλλο σε αυτά, δεν έχω την διάθεση και τον χρόνο, γιά προσωπικούς λόγους (που δεν με άφησαν να κάνω και εκπομπή σήμερα το μεσημέρι στο www.betradio.com ). Οριακά πρόλαβα να κάτσω λίγο στον υπολογιστή. Και χωρίς περιστροφές, να προτείνω το μοναδικό παχνίδι που με ενδιαφέρει, την Τσέλτεναμ.

Δεν δέχομαι να είναι στο 5.00 αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο. Μιλάμε γιά την πρωτοπόρο. Την καλύτερη ομάδα. Και βάση φόρμας, εξίσου καλύτερη. Οι μπουκ σταθερά ολη τη σαιζόν “πριμοδοτούν” την Κρόουλι. Ισως επειδη είναι η…φραγκάτη. Ομως δεν παίζουν τα λεφτά στο παγωμένο τερρέν απόψε! Ναι, η Κρόουλι είναι μια καλή, μιά πολύ καλή ομάδα.

Αλλά είναι…. τέταρτη, όχι πρώτη! Μιλάμε γιά μάχη κορυφής και η ψαλίδα αποδόσεων είναι αδικαιολόγητα μεγάλη.Ας κερδίσει η Κρόουλι, δεν με απασχολεί. Με απασχολεί ότι πριν το ματς έχασε τον βασικό της φορ τον Ταμπς (που πήγε Μπόρνεμουθ), με απασχολεί ότι έχει μιά νίκη σε έξι ματς πρωταθλήματος και πως παίζει με την πρωτοπόρο που δίνει 5.

00. Αυτό με απασχολεί. Δεν είχακοντράρει όλη τη σαιζόν ως τώρα την Κρόουλι, το κάνω απόψε. Σε ένα μέτριο λοιπόν κουπόνι, παίζω Τσέλτεναμ σε παικτική αξία. Και ίσως καλυφθώ αν μπορέσω στο trading. Οπως και να έχει, σε ένα μετριότατο πρόγραμμα, είναι ένα και μοναδικό, καλό μπετ, με παικτική αξία. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 5/2: 24.500 μονάδες.

Ποντάρισμα 7/2: Κρόουλι—Τσέλτεναμ 2 (5.00), 60 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.440 μονάδες. Ραντεβού αύριο μεσημέρι στο www.betradio.com, 3-4, ελπίζω χωρίς άλλα απρόοπτα. Και αργότερα αύριο, κατά τις 6.30, με νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras