1045

Thassios

Μία και σήμερα..

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Σε δύο μέρες ξεκινάει η μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού αν και εδώ που τα λέμε για εμένα είναι δεύτερη σε σειρά αφού το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει στις 14 του μηνός είναι η πρώτη. Βέβαια ακόμη είναι στον ‘’αέρα’’ η διοργάνωση αφού αρκετοί παίκτες της Βραζιλίας είναι αντίθετοι (και όχι μόνο αφού και οι ίδιοι φίλαθλοι τείνουν προς το να μην θέλουν)  για την διεξαγωγή και αναμένονται εξελίξεις.

Εδώ θα είμαι εγώ πάντως για ότι προκύψει να σας ενημερώσω (λογικά την Παρασκευή θα έχουμε νέα, εγώ πάντως δεν είμαι αισιόδοξος) ενώ άμα τελικά γίνει θα το δείχνει κανονικά ελεύθερο κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης μετά από τα δικαιώματα που απέκτησε. Δυστυχώς όμως οι εταιρίες για την ώρα δεν προσφέρουν πολλά μακροχρόνια σε αυτή τη διοργάνωση (που θεωρώ ότι θα την πάρει η Βραζιλία) και γι αυτό στοιχηματικά θα κινηθούμε με μακροχρόνια μόνο από το Euro.

Πάντως αν γίνει το Κόπα Αμέρικα αναμένεται αρκετό ξενύχτι για κανένα μήνα από εμένα αφού θα ρίξω το βάρος εκεί ενώ δεν αποκλείσω και νέα στήλη με πονταρίσματα άμα δώσουν παραπάνω ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα οι εταιρίες για την διοργάνωση.

Προχωράμε τώρα στο Euro όπου θα παίξουμε σήμερα κάποια μακροχρόνια που έχω εντοπίσει αφού σε δύο μέρες έχουμε την έναρξη της διοργάνωσης και νομίζω πως ότι είχα να μελετήσω το έκανα και με το παραπάνω ενώ είδα και κάποια φιλικά.

Εσείς με τη σειρά σας είδατε σίγουρα πολλά αφού υπάρχουν ένα σωρό αναλύσεις παντού. Οπότε δεν θα πω πολλά πράγματα παρά μόνο το λόγο που οδηγούμε σε ένα ποντάρισμα.

Ξεκινώντας να πω ότι δεν θα παίξω νικητής ή ζευγάρι ημιτελικών και άλλα παρόμοια αφού οι διασταυρώσεις μετά τους ομίλους παίζουν καθοριστικό ρόλο και προτιμώ να το κάνω μετά το τέλος των ομίλων και ας πάρω πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Ήδη είπαμε πολλά την Κυριακή στο chat και σας ανέλυσα στο σκεπτικό μου. Τι βλέπω ; Βλέπω νικήτρια να είναι η Γαλλία και το ζευγάρι του τελικού να είναι Γαλλία – Ιταλία. Θέλετε και τετράδα ημιτελικών; Γαλλία – Βέλγιο και Ιταλία – Αγγλία. Πως όμως γίνεται αυτό; Πως δηλαδή βλέπω αυτά τα ζευγάρια στους ημιτελικούς  αφού θεωρητικά άμα Ιταλία και Βέλγιο βγούνε πρώτοι στον όμιλο θα συναντηθούνε στην φάση των 8.

Θεωρώ ότι οι Ιταλοί μπορεί να επιλέξουν την 2η θέση για πρόκριση. Να αποφύγουν δηλαδή το Βέλγιο (στους 8) και την Γαλλία πιο μετά (που θεωρώ ότι θα βγει πρώτη στον όμιλο) ενώ άμα γίνει και κανένα στραβό και βγει 2η η Ολλανδία στον όμιλο θα έχουν και αυτήν στη φάση των 16. Άμα επιλέξουν λοιπόν την 2η θέση αυτόματα θα παίξουν με την 2η που θα βγει από τον όμιλο του Βελγίου ενώ πιο μετά θα πέσουν με την Ολλανδία (αν βγει πρώτη αυτή) .

Στα ημιτελικά θεωρητικά πάντα θα πέσει με κάποια από το Ισπανία – Αγγλία. Οπότε θεωρώ ότι άμα ήμουν στην θέση της θα επέλεγα αυτό το μονοπάτι. Στο 3,25 να βγει 2η η Ιταλία. Δεν θα ποντάρω τόσο μικρή απόδοση για ένα τέτοιο σενάριο φυσικά. Μην ξεχνάμε ότι το λογικό είναι να βγει πρώτη και άνετα μάλιστα. Μαζί με την Ιταλία λοιπόν θεωρώ ότι η Τουρκία έχει όλη τη ποιότητα να προκριθεί και έχει καλή ομάδα.

Παίζοντας λοιπόν το Forecast Τουρκία 1η και Ιταλία 2η πάω σε μια απόδοση 11 που με καλύπτει. Θα είναι το πρώτο και χαλαρό ποντάρισμα φυσικά. Προχωράμε και μένουμε στους ομίλους όπου θα παίξω ακόμη ένα μπετ. Στον 4ο όμιλο έχουμε τους Άγγλους σε μια παρόμοια κατάσταση με τους Ιταλούς. Βέβαια αν επιλέξουν εδώ οι Άγγλοι να πάνε 2οι (κάτι που δεν το έχουν θεωρώ) έχουμε τους Κροάτες που βγαίνουν πρώτοι και πάμε σε ένα Forecast με απόδοση 6.

Δεν θα πάρω εγώ. Θα πάμε όμως στον 3ο όμιλο. Εκεί η Ολλανδία θεωρώ ότι άμα δει ότι η Ιταλία έχει βγει 2η (τον τελευταίο αγώνα τον παίζει μία μέρα μετά) νομίζω ότι δεν θα πει όχι στην 2η θέση αφού θα παίξει με την πρώτη του 1ου ομίλου (λογικά Τουρκία) και αποφεύγει έτσι και την πιθανότητα να πέσει στους 16 με τυχόν  Γερμανία ή Πορτογαλία αφού θα παίξει με μία από τις τρείς καλύτερες σε 4ο ή 5ο ή 6ο.

Επιπλέον στους 8 νομίζω ότι στα μάτια μου προτιμότερο είναι το Βέλγιο από τους Ιταλούς. Η 2η θέση πληρώνει 3,40 ενώ το Forecast 1η Ουκρανία -2η Ολλανδία πληρώνει ένα 9αράκι που θα το τιμήσω αφού νομίζω ότι η Ουκρανία έχει περισσότερες τύχες από την Αυστρία.

Οπότε θεωρώ ότι κάπως τα δύο μπετ συνδέονται. Θα παίξω και λίγο την δυάδα.

Φυσικά και άμα βγει πρώτη η Ιταλία γκρεμίζονται όλα αλλά πάω με το τρελό σενάριο που αν μη τι άλλο πληρώνει καλά.

Προχωράμε τώρα μένοντας πάντα στις ομάδες και πάμε στα δικά μου χωράφια. Τι εννοώ; Τις κάρτες φυσικά. Μία εξάδα έχω στο μυαλό μου με ομάδες που πιστεύω ότι θα δεχτούν τις περισσότερες κάστες. Φυσικά και μελέτησα τους μέσους όρους αναλυτικά των ομάδων για να καταλήξω σε αυτές τις έξι.

Αναφέρω λίγο ποιες είναι : Ιταλία (2,2 μέσο όρο σε όλες τις διοργανώσεις) , Κροατία (2,36), Τουρκία(2,45) , Ουγγαρία(2,74) , Ουαλία(2,0)  και Βόρεια Μακεδονία(2,63). Από αυτές τις ομάδες λοιπόν το κριτήριο που βάζω είναι ποιες πιστέυω ότι δεν θα προκριθούν από τους ομίλους. Οπότε βγάζω την Βόρεια Μακεδονία , την Ουαλία και την Ουγγαρία. Τώρα αν πάρουν τόσες πολλές κάρτες στους τρεις αγώνες των ομίλων δεν ξέρω.

Έτσι έχω να κάνω παιχνίδι με Ιταλία , Τουρκία και Κροατία. Με λίγα λόγια συμφωνώ πάνω κάτω με τους μπουκ αφού και αυτοί δίνουν σαν φαβορί την Ιταλία με απόδοση 9 ενώ μετά την 2η Ισπανία (εδώ διαφωνώ με τους μπουκ) ακολουθεί η Κροατία με 11 και η Τουρκία με 12. Τι θα παίξω; Επειδή πιστεύω ότι η Ιταλία θα φτάσει τελικό ενώ οι άλλες δύο το πολύ μέχρι τους 8 θα πάω με το φαβορί του 9.

Το τρίτο ποντάρισμα μου λοιπόν θα είναι η Ιταλία να πάρει τις περισσότερες κάρτες στην διοργάνωση.

Τέλος πάμε και στους παίκτες. Εδώ θα πάω με ένα ειδικό που με έχει καρφωθεί. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που μπορεί να βγούνε πρώτοι σκόρερ από Λεβαντόφσκι μέχρι Μπενζεμά ή Λουκάκου. Το ειδικό που μου έκανε κλικ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης να μην αγωνιστεί στον τελικό .

Δηλαδή να δούμε έναν τελικό Γαλλία – Ιταλία αλλα ο πρώτος σκόρερ να είναι ο Λουκάκου ας πούμε. Το βρίσκω σε απόδοση 11 και με καλύπτει ενώ περιλαμβάνει και το τρελό σενάριο να είναι μεν στον τελικό ο πρώτος σκόρερ αλλά να μην παίξει λόγω τραυματισμού.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο μακροχρόνιο που θα παίξω ενώ αν θέλει κάποιος κάτι πιο funbet μπορεί να ποντάρει στον Λαόθ να είναι ο διατητής που θα σφυρίξει τον τελικό (θεωρώντας ότι η Ισπανία δεν θα πάει τελικό) αφού μετά το Euro ανακοίνωσε ότι θα κλείσει η καριέρα του.

Είναι καλός ρέφερι (άσχετα αν εγώ δεν τον πάω) και μπορεί να τον ορίσουν ως το τελευταίο του παιχνίδι. Στο 5 που το βρίσκω κάτι λέει για funbet.

Σας παραθέτω παρακάτω πως βρίσκουμε τα μπετ:

  1. EURO 2020 > FORECAST ΟΜΙΛΩΝ > ΟΜΙΛΟΣ Α > ΤΟΥΡΚΙΑ 1η – ΙΤΑΛΙΑ 2η
  2. EURO 2020 > FORECAST ΟΜΙΛΩΝ > ΟΜΙΛΟΣ C > ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1η – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2η
  3. EURO 2020 > ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ > ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ > ΙΤΑΛΙΑ
  4. EURO 2020 > EUROS 2020 SPECIALS > ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ > Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Αυτά λοιπόν θα είναι τα μακροχρόνια που θα κινηθούμε στο Euro. Περιμένουμε λοιπόν την έναρξη την Παρασκευή όπου θα δούμε αρκετούς αγώνες. Εγώ όπως σας είπα περιμένω και τις εξελίξεις στο θέμα του Κόπα Αμέρικα και θα σας ενημερώσω αν προκύψει κάτι καλό με νέα στήλη.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και εμείς τα λέμε την Παρασκευή στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS