3110

Billaras

Μαζί με μιά …φλασιά!

Γιά την Κυριακή δεν έχω να πω πολλά. Τα είπα όλα σε ένα σχόλιο μου κάτω απο την τελευταία στήλη. Οι…γύλοι δεν βγήκαν γιατί η Βασιλεία έφερε under μετά από δέκα σερί over (και παρότι έβαλε γκολ στο 4'), οι τσιπούρες δεν βγήκαν γιατί έβαλε το χεράκι της η διαιτησία. Και στα τρία ματς είχαμε…εγκλήματα. Αλλά never mind. Δέχομαι να παίζω 700 μονάδες το ΣΚ και να παίρνω 2800.

Οχι απλά το δέχομαι, κωλοτούμπες κάνω (γέλια). Γιά να το κάνω πιό προσιτό (γιατί πολλοί ακόμα και σήμερα τρομάζουν με τις μονάδες, ενώ δεν θα'πρεπε), είναι σαν να έπαιξε κάποιος 70 ευρώ το διήμερο και να πήρε 280, ήτοι 210 στο παντελόνι, ήτοι τρεις φορές το κεφάλαιό του. Not bad νομίζω… Πάμε παρακάτω. Εχει..σεντονάκι. Οτι πρέπει γιά θέαμα, παρέα, τηλεόραση, πίτσες, σουβλάκια και τα συναφή.

Γιά στοίχημα; Ε, μην…ξαναγράφω τα ίδια και τα ίδια. Η μάζα θα ορμήσει. Παντού. Γκολάκια, οβεράκια, σημειάκια, φαβοράκια. Και η μάζα…θα χάσει. Και θα χάσει ακόμα κι αν πιάσει τα σημεία. Δυσκολονόητο αυτό, αλλά το'χω αναλύσει εκατοντάδες φορές, όσοι δεν το πιάνουν ας το ξανασκεφτούν. Οπότε; Οπότε…χαίρεστε και αγαλλιάστε, εγω θα απέχω.

Δόξα το Θεώ, έχει 200 sites, 200 blogs, η κουτσή Μαρία προγνωστικά θα δώσει, όπως έγραψα πρόσφατα οι …προτείνοντες έχουν γίνει περισσότερο από τους παίζοντες. Και άνω των μισών εξ αυτών ξερουν στοίχημα όσο ξέρω εγώ από…ραπτομηχανή. Αυτά δεν είναι τίποτα αλαζονικά ή υπεροπτικά ή…ξερολιακά. Είναι η αλήθεια και μπορεί να αποδειχθεί πανεύκολα ανά πάσα ώρα.

Και φυσικά δεν στηρίζεται στα “ταμεία” και τους “κουβάδες”. Στηρίζεται αλλού, στα βασικά του αθλήματος αυτού. Και με.. μυτόφουντο και με το καλάμι μπάει η μπαλα γκολ, αλλά λίγοι μπορούν να την φαλτσάρουν και να την στείλουν στο Γ. Και όπως ξανάγραψα φέτος, δεν θα αφήνω τίποτα να πέφτει κάτω. Τα κακώς κείμενα του χώρου μας (που δεν είναι και λίγα) θα σχολιάζονται.

Δεν παίζω σεντόνι λοιπόν. Μιά σκέψη έκανα γιά Ρόμα, αλλά πριν 15 βράδυα άρπαξε τρίμπαλο από τη Μπάτε, πως να πάει το χέρι; Θα δω μπαλίτσα, θα βγάλω συμπεράσματα, τέλος. Οπότε, Αγγλία. Μικρούλες. Αφηνω εκτός εξίσωσης το Europa League, θέλω να το ξαναδώ, οπότε επιφυλλάσομαι γιά την Πέμπτη. Αν βρω κάτι, θα γράψω. Το no bet πάει (προς το παρόν) μόνο σήμερα και αύριο στο Champions League.

. Στο νησί λοιπόν, ξεκινώντας από την Championship, ως χθες βράδυ έλεγα να τη σβήσω όλη. Μιά Λιντς που κοίταγα διεγράφη μετά τα..γραφικά του Τσελίνο (διαβάστε την σημερινή Kingbet, αξίζει), μιά Σέφιλντ Γουένσντεί διεγράφη μετά την έλευση Γουόρνοκ ως συμβούλου στην ΚΠΡ, οπότε…τζίφος. Ή μήπως όχι. Αφήνω ένα “παραθυράκι” γιά το τέλος της στήλης γιατί σήμερα έφαγα μιά…φλασιά.

Πάω κάτω κάτω στην Λιγκ 2. Οκ, προφανές το over πχ της Μόρκαμ. Αλλά μικρό σημειάκι σήμερα; Αν ηταν θα έπαιζα και Champions League με γκολάκια. Από σημεία, κοίταξα και Ντάγκεναμ και Γέοβιλ και Νοτς Κάουντι και Καρλάιλ, τα…διέγραψα ολα γιά διαφορετικούς λόγους. Δεν ψήθηκα. Αυτά τα τέσσερα έχουν κάποιες προϋποθέσεις, αλλά απλώς…κάποιες. Κι έμεινε η 1η κατηγορία (μαζί με την.

.φλασιά μου από την Championship). Εδώ είναι η κύρια δεξαμενή μου. Κρου (8.00), Μπέρι (3.80), Φλίτγουντ (4.75), Ολνταμ (2.60), Σκάνθορπ (3.60). Αυτά ήταν. Και λέω “ηταν” γιατί σήμερα σβήστηκε η Ολνταμ. Τραγελαφικά όσα σύμβαίνουν στην Σουίντον, αλλά το διπλό βούλιαξε κι έγινε φαβορί του 2.60. Οπότε…σβου. Η Μπέρι είναι σίγουρα η μιά επιλογή. Αν έχω ομάδα αήττητη από πέρυσι τον Γενάρη εκτός έδρας στο 3.

80, δεν το σκέφτομαι καν. Η Σκάνθορπ είναι η δεύτερη, στο 3.60. Τρεις σερί νίκες, ο Ρόμπινς αντέδρασε σωστά στην πίεση και βγάζει το κάρο από τις λάσπες. Εδω σημείωστε, κοντράρω την ΠΡΩΤΗ Τζίλιγχαμ. Αλλά επιμένω, δεν είναι γιά εκεί που είναι. No way. Και γυροφέρνει την πατάτα. Εξαιρετική και η παράδοση της Σκάνθορπ (μόνο διπλά), πιθανό και το over.

Εδώ…αρχίζω να ζορίζομαι. Οκ, η Κρου είναι φαντασμάτακι, κάνει κηδείες εκτός, στο 8.00 παίζεται μόνη της (φαντασμάτακι με προϋποθέσεις όμως, τριά ματς αήττητη εκτός, δύο σερί ήττες και ντεφορμάρισμα η Μπέρτον). Κοιτάω τη Φλίτγουντ. Με την δεύτερη, ο Πρέσλεϊ πήρε εμφατική νίκη. Το ξανακάνει στο Μπράμαλ Λέιν μέσα; Η απόδοση με καλύπτει στο 4.

75; Με καλύπτει. Να το ρισκάρω; Αν δεν είχα την…φλασιά το πρωί, θα είχα κλείσει. Ενα patent και ένα μονό και τέλος. Τώρα δεν έχω κλείσει. Φλίτγουντ γιά τρίτο ή….Μπρίστολ Σίτι; Να η φλασιά της Championship. Κόντραρα Μπράιτον με Κάρντιφ. Ηρθε 1-1. Πολλοί (οριακά να το κάνω κι εγώ) κόντραραν και με Λιντς. Το πήρε στο 90'. Πρώτη. Και μπράβο της. Αλλά είναι…περίπτωση Τζίλιγχαμ.

Να φτάσει στα πλέι οφ το πολύ, έτσι την εκτιμούσα τον Αυγουστο. Οχι να είναι αήττητη! Το σημείο δεν “φωνάζει”. Δεν φαίνεται. Είδα τη Μπρίστολ με τη Νοτιγχαμ, ο Κότεριλ πήρε ανάσες. Να σημειώσω κάτι: Τελευταία νίκη της Μπρίστολ πριν την Παρασκευή ήταν πάλι…ξεκούδουνη, στις 22/8, μέσα στη Μίντλεσμπρο! Ουδείς το περίμενε, ουδείς το πόνταρε.

Κάνει τέτοια η Μπρίστολ, κι αφού το έκανε εκεί, μπορεί ξανά. Προφανώς και είναι φαβορί η Μπράιτον, προφανώς και είναι πολύ ζόρικο, προφανώς και δεν βγάζει μάτια η στατιστική (όπως πχ με την Μπέρι), αλλά..είναι φλασιά. Και είναι φλασιά του 4.50 (είδα μόλις τη στήλη του Μάκη. Κάτι…ψυλλιάζεται κι αυτός, αλλά δεν το παίζει. Μακούλη, εγώ θα το παλέψω, χεχεχε).

Να πάω σε yankee; Δεν θέλω. Θα αφήσω ένα έξω. Και θα είναι η Φλίτγουντ. Θα στηρίξω την έμπνευσή μου, δεν θέλω να πείσω κανέναν, έτσι μου καρφώθηκε. Και θα πάω σε μονό Κρου και patent με τα άλλα τρία… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 12.940 μονάδες. Ποντάρισμα 20/10: Μονό αποδεκτό: Μπέρτον-Κρου 2 (8.00) με 40 μονάδες. Patent: Μπέρι 2 (3.80)- Σκάνθορπ 2 (3.

60)-Μπρίστολ Σίτι 2 (4.50), με 10 μονάδες η τριάδα, 25 κάθε δυάδα, σύνολο 85 μονάδες. Και ακολούθως, 60 σε Μπέρι και Σκάνθορπ, 55 σε Μπρίστολ στα μονά. Ολο μαζί 260 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.640 μονάδες. Αυτά είναι. Προφανώς και δύσκολα, κοντράρω δύο πρωτοπόρους. Αλλά έτσι όπως παίζω, ένα στα τέσσερα με φέρνει περίπου πάτσι, άντε να χάσω τα.

.σουβλάκια της βραδιάς. Εδώ είναι και το μυστικό. Ανέφερα και δύο οβεράκια αν θέλει κάποιος. Καλό βόλι, απολαύστε μπαλίτσα και αν δω κάτι καλό, επανέρχομαι την Πέμπτη με νέα στήλη. Το βραδάκι απόψε θα τα πούμε και στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras