619

Thassios

Μαζεμένα στην Ευρώπη.. – UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Μικρό μεν αλλά κέρδος είχαμε στην προηγούμενη στήλη αφού επιβεβαιώθηκε έστω και δύσκολα το ειδικό στην Χιλή (πληρωθήκαμε με κάρτα στον πάγκο) και είναι να απορεί κανείς όταν περιμένεις δύο κάρτες σε ντέρμπι της Χιλής και να κάνουμε τον σταυρό μας για να βγούνε. Να δείτε που θα φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε άντερ σε κάρτες.

Αλλά το ζουμί ήταν αλλού! Κάποιος που διάβασε όλη τη στήλη και δεν είδε μόνο πινακάκια αυτή τη στιγμή έχει σίγουρα ένα καλύτερο κέρδος. Αναφέρομαι στον αγώνα της Δευτέρας που σας είχα επισημάνει και επιβεβαιώθηκε τελικά η ανατροπή και χαίρομαι που κάποιοι συνδρομητές μου στείλατε μήνυμα ότι το ποντάρατε. Κάπου 10 απόδοση έδινε η ανατροπή και γενικά είναι καλό να την διαβάσουμε όλη τη στήλη και όχι μόνο τους πίνακες.

Γι αυτό και τελευταία προσπαθώ να μην γράφω πολλά λόγια και κουράζω ώστε να μπορείτε να το κάνετε πιο άνετα.

Σήμερα λοιπόν έχουμε τους επαναληπτικούς στα Ευρωπαϊκά ματς και έχω ξεχωρίσει κάποια που περιμένω να δούμε αρκετή ένταση. Φερεντσβάρος – Καραμπάγκ , Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λουντογκόρετς , Αϊντχόφεν – Μονακό, Στουρμ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου και Ρέιντζερς – Ουνιον είναι τα παιχνίδια που περιμένω ένταση , ξύλο και κάρτες.

Σε όλα μπορούμε να ποντάρουμε τα θασίτικα ενώ σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς μπορεί να δούμε και το κόκκινο χρώμα καθώς έχουμε εξαιρετικούς ρέφερι.

Όλα δε μπορούμε να ποντάρουμε εκτός να θέλετε να κάνετε κάποιο σύστημα με τις μικρότερες αποδόσεις ας πούμε σε Φερεντσβάρος , Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Στούρμ και να κρατήσετε τις μεγαλύτερες για μονά αποδεκτά.

Και στα 5 παιχνίδια θεωρώ ότι η υπόθεση ”πρόκριση” δεν έχει τελειώσει και έτσι τα ματς θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Τι θα κρατήσω εγώ;

Καταρχήν στο Αιντχόφεν – Μονακό θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα σκυλιάσουν. Μιλάμε για Champions League και ένας αποκλεισμός θα είναι αν μη τι άλλο μια μίνι καταστροφή. Οπότε περιμένω ένταση και πάθος στο ματς με τον Ισπανό ρέφερι να μπορεί άνετα να βγάλει κάρτες από το ημίχρονο.

Στο 4,80 το Θασίτικο είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορώ να το προσπεράσω. Επίσης μου αρέσει και το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” σε απόδοση 3. Ο Manzano άμα είναι στις καλές του μπορεί να τα βγάλει πολύ πιο άνετα από αυτό που μαρτυρούν οι αποδόσεις. Αρκεί να μπούνε από τη αρχή παθιασμένα οι δύο ομάδες. Είναι αρνητικό το ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και με το 0-0 πάει το ματς στην παράταση.

Αυτό λοιπόν είναι το πρώτο που κρατάω.

Πάμε τώρα και δεύτερο. Ένας δικός μας αγαπημένος σφυρίζει το Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και περιμένω από τον Σιδηρόπουλο να δείξει το κόκκινο χρώμα. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να μπούνε δυνατά αφού έχουν να ανατρέψουν ένα 2-0 ενώ οι Βέλγοι θα αναγκαστούν να ρίξουν και μια κλωτσιά παραπάνω για να μπορέσουν να κουμαντάρουν τους Σκωτσέζους.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι Βέλγοι ρίχνουν κλωτσιές αρκετές ενώ και οι γηπεδούχοι είναι σκληροτράχηλοι. Πάντως για να γίνει αυτό θέλουμε και γκολ στο ματς. Θεωρώ ότι άμα γίνει κανένα 1-0 θα γίνει της μουρλής ενώ σίγουρα θα ακολουθήσει κι άλλο γκολ. Το ειδικό ”οβερ 1,5 γκολ + κόκκινη σε απόδοση 5,10” νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή και θα το κρατήσω.

Με αυτά θα πορευτώ απόψε (μαζεμένα γιατί οι κάρτες μας έκαναν ζημιά πέρυσι και θέλω να δω φέτος πως θα κινηθούνε) ενώ τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που άφησα είναι λόγω απόδοσης. Δείτε εσείς άμα θέλετε να κάνετε κανένα σύστημα με θασίτικα ή κάτι άλλο.

Επίσης στο ματς της Φερεντσβάρος δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο άμα δούμε τίποτα καμιά 15αρια κόρνερ!

Τα λέμε το βραδάκι στο chat όπου θα καραδοκούμε και για live!

*Μιας που είπα για live, φροντίστε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη να κατεβάσετε το Τelegram (καλό είναι να βάλετε το nickname που έχετε στο Betsellers) και περιμένετε ανακοινώσεις!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τα είδα από εδώ , τα είδα από εκεί και κατέληξα σε μερικά g/g ημιχρόνου αλλά και ένα αυριανό ειδικό χωρίς όμως να χρειάζεται να αναλύσουμε πολλά.

Γι αυτό και έκανα update και όχι νέα στήλη. Σήμερα ξεκινάω το απόγευμα από ένα g/g ημιχρόνου στη Νορβηγία όπου έχουμε ομάδες που οι άμυνές τους δεν πατάνε και πολύ καλά. Η Σκέιντ λοιπόν με την Ασανέ μπορούν να μας προσφέρουν σήμερα θέαμα και λογικά από το πρώτο ημίχρονο. Το g/g ημιχρόνου στο 3,5 είναι μια δίκαιη τιμή και το κρατάω.

Μετά προχωράω σε ένα πιο τολμηρό που έρχεται από τη Βραζιλία και τη Σάο Πάολο που υποδέχεται την Μπραγκαντίνο.

Και στις δύο ομάδες βλέπουμε συχνά να έχουμε γκολ στο ημίχρονο με τη Σάο Πάολο να έχει 2/3 g/g ημιχρόνου τελευταία εντός και την Μπραγκαντίνο όταν συναντάει ομάδες με ρυθμό να μην έχει πρόβλημα να ανοίγεται (τρία γκολ είχε σκοράρει στο ημίχρονο μέσα στη Μινέιρο). Νομίζω ότι αυτό το 5,5 αξίζει να παιχτεί ! Μια από τα ίδια και στο ντέρμπι ανάμεσα στην Σεάρα και τη Φορταλέζα όπου βλέπω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με 4/10 εντός g/g ημιχρόνων η Σεάρα ενώ με το ίδιο ποσοστό εκτός και η Φορταλέζα. Βέβαια εδώ είναι καυτό ντέρμπι και λοξοκοιτάω λίγο και το ειδικό” g/g + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + όβερ 5,5 κάρτες ” σε απόδοση 4,2 αλλά δε μου αρέσει ο ρέφερι. Στο 6 εδώ το g/g ημιχρόνου αξίζει λίγο.

Τέλος αύριο έχουμε έναρξη με καυτό ματς στην Ισπανία.

Το Χετάφε – Ατλέτικο μας έχει πληρώσει αρκετές φορές με τις κάρτες του και λέω να το τιμήσω και αύριο. Έτσι για το καλό και εννοείται με χαλαρό ποντάρισμα. Η κόκκινη στο 3,6 είναι καλή απόδοση και θα την εμπλουτίσω με όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα!

Στη διαλογή τώρα θα αφήσω το ντέρμπι γιατί δε ξέρω πως θα εξελιχθεί. Θα μπούνε γκολ;;; Θα παίξουν ξύλο;;;! Οπότε πάω πάσο.

Κρατάω το Νορβηγικό , κρατάω το βαρβάτο g/g ημιχρόνου στο Σάο Πάολο και τέλος το αυριανό Ισπανικό. Μόνο μονά αποδεκτά και με χαλαρό ποντάρισμα εννοείται.

Τα λέμε λογικά το απόγευμα στο Chat! Να ευχηθώ σε όλους Καλή Παναγιά για αύριο και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS