458

Μάκης Μηνδρινός

Μας πρόλαβαν οι μπουκ

Χαιρετώ! Ελάχιστα έπαιξα το Σ/Κ, βλέποντάς τα τόσο στο live όσο και μαζεμένα μετά τη λήξη τους, αναρωτιόμουν μήπως τελικά έπρεπε να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την Πρέμιερ Λιγκ. Ναι δεν είχε ιδιαίτερες αξίες, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως στην Πρέμιερ Λιγκ δεν βρίσκεις τόσο εύκολα αξία όσο στις μικρότερες κατηγορίες.

Έκανα αναφορά σε ένα-ένα τα ματς αν θυμάστε, πρέπει να πήγαν όλα όπως τα λέγαμε.

Αντε, δεν ήρθε το over της Μπρέντφορντ, αλλά σε σημεία νομίζω δεν υπήρχε κάτι που «έσπασε» σε σχέση με αυτά που είπαμε την Παρασκευή.

Σήμερα περισσότερο ανεβάζω στήλη για κουβέντα και λιγότερο για στοίχημα. Ένα ματς μου άρεσε από το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, η Γουλβς στο εντός έδρας με τη Λίβερπουλ. Αλλά ο άσος είναι σε ελεύθερη πτώση.

Από το 4,00 που ήταν χθες, πλέον είναι στο 3,30. Αξία υπήρχε, αξία τώρα δεν υπάρχει. Αν κάποιος θέλει να παίξει απλά προβλεπτικά, ναι, παίζει άσο. Εγώ θα το αφήσω, είναι πολύ πιο χαμηλά ο άσος από εκεί που θα τον έπαιζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παραμένοντας στο Κύπελλο, είδα και λίγο τη Φόρεστ Γκριν που υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ. Στη λογική ότι η Φόρεστ Γκριν είναι η «μικρούλα», προφανώς θέλει τα φώτα του Κυπέλλου, παίζει εντός έδρας και απέναντί της είναι μια πολύ προβληματική ομάδα, όπως η Μπέρμιγχαμ.

Δεν μπορεί να στρίψει η φιλοξενούμενη, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να ενισχυθεί μεταγραφικά. Το ίδιο προσπαθεί και η Φόρεστ Γκριν, πήρε κάποιους παίκτες, έχασε βέβαια και τον πρώτο της σκόρερ. Ηθελα να κοντράρω την Μπέρμιγχαμ, αλλά δεν με πείθει η Φόρεστ Γκριν γαμώτο!

Δεν υπάρχει κάτι άλλο στοιχηματικό στο Κύπελλο, δεν μπλέκω ούτε με τα δύο εξ αναβολής της Πρέμιερ Λιγκ, παρά το γεγονός ότι το 1,36 της Σίτι κόντρα στην Τότεναμ είναι επιεικώς αστείο.

Ούτε η Σίτι είναι η Σίτι των προηγούμενων ετών για να δίνει τόσο λίγο, ούτε η Τότεναμ είναι… μπάζο, ακόμα και στη μέτρια αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Τα υπόλοιπα, τα εκτός Αγγλίας, τα ψιλοείπαμε και στο Vidcast που βγήκε χθες σε YouTube και Spotify. Επίσης, προαναγγείλαμε και μία εκπομπή… έπος, όπου θα ασχοληθούμε μόνο με… βαρβάτους κουβάδες που έχουμε φάει κατά καιρούς! Εχουμε μαζέψει υλικό αλλά θέλουμε και το δικό σας.

Οπότε μπείτε στη χθεσινή εκπομπή και βάλτε από κάτω ό,τι σας έρχεται στο μυαλό :)))))

Αυτά τα χαλαρά από εμένα.

Νέα στήλη ξανά την Παρασκευή, θα κάνουμε κανονικά και την εκπομπή μας.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος