1109

Billaras

Μαστίγωμα γιά το καλό…

Θέλω να διαβάσετε καλά, πολύ καλά, τις παρακάτω γραμμές:

Παρασκευή: Στα χαμένα η Μπράντφορντ με τη δυάδα, αλλά βγαίνει η Λέιτον του 4,2. Ηττα 4,5 μονάδων.

Σάββατο: Στα χαμένα η Οσασουνα, αφου τα άλλα δυο του trixie αστοχούν. Αλλά βγαινει η Μπέβερεν του 6,5. Νίκη 4 μονάδων.

Κυριακή: Στα χαμένα το g/g στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αφού το Αμβούργο από 0-3 έρχεται 3-3.

Αλλά βγάινει η Γκεντσλεμπιρλίγκι του 6,5. Νίκη 7 μονάδων.

Σύνολο στο τριήμερο: Με ΤΡΙΑ εύστοχα (που πλήρωσαν δηλαδή), βγήκα με +6,5 μονάδες κέρδος. Ναι, βρήκα κι άλλα σημεία αλλά τρία ήταν αυτά που πλήρωσαν. Τρία μονά-θηρία.

Συμπέρασμα 1ο: Μονά αποδεκτά. Δεν θα κάνεις την τεράστια νίκη, αλλά σχεδόν ποτέ δεν θα χάσεις και θα βγεις τελικά και απο πάνω.

Και δεν δέχομαι αυτά τα αστεία του τυπου “δεν έχω λεφτά γιά μονά”, είναι της πλάκας αυτά.

Συμπέρασμα 2ο: Μπήκε ο Απρίλης, τα πουλάκια κελαηδούν, αλλά πουλί είναι και ο άλλαλος σπουργίτης, πουλί είναι και το αηδόνι. Κελάηδισμά με κελάηδισμα έχει διαφορά. Τεράστια. Θυμηθείτε τι έγραψα γιά την Σερκλ Μπριζ. Ναι, ήταν “κερασμένο”.

Αλλά στο 1,95 ούτε το άγγιξα, τους το χάρισα. Θυμηθείτε τι έγραψα γιά τον ΟΦΗ. Και ακόμα κοπανιέμαι που έπαιξα Κάλιαρι, ας ήταν στο 2,55. Οσο γιά το Αμβούργο; Ναι, έχουν σχέσεις με το Ανόβερο. Ναι, άξιζε να παιχθεί, το έπαιξα κι εγώ. Εδώ όμως υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ “αλλά”! Το έπαιξα σε μιά απλή, τίμια, νορμάλ δυαδούλα. Του έδωσα δηλαδή την διάσταση που του έπρεπε.

Οποιος πήγε και φόρτωσε σημείο του 2,20 είτε σε μονό είτε σε δυάδα, θέλει ακόμα πολλά στοιχηματικά χιλιόμετρα να διανύσει. Ξέρετε πόσα παρόμοια θα σκάνε κάθε ΣΚ από εδώ και πέρα; Κάθε χρόνο τα ίδια. Αλήθεια, πόσα παθήματα χρειάζονται γιά να γίνουν μαθήματα; Εσπασε με σαδιστικό τρόπο, συμφωνω. Και μένα μου στέρησε κέρδη. Αλλά δεν έκατσα και να σκάσω.

Γιατί;

Μα γιατί 1)του έδωσα τη σωστή διάσταση και 2) έριξα λεφτά εκεί που τα ραντάρ δεν πιάνανε. Οταν κάθε μέρα έχω back to back σημεία του 6,5, αμα μιρλιάσω θα είμαι απλά μαλάκας. Αχάριστος. Κι εγώ ήθελα και Σαουθάμπτον Χ και Αμβούργο διπλό. Αλλά με τρία σημεία του 4,20, του 6,50 και του 6,50 ανά ημέρα βγήκα κι απο πάνω, εγώ έπιασα κορόιδα τους μπουκ, όχι αυτοί εμένα.

Εν κατακλείδι: Μην είστε φαταούλες. Μην παρασύρεστε. Μην κάνετε παρολί και τέτοια. Και τέλος, μην ορμάτε σε φαβορί. ΠΟΤΕ. Μα ΠΟΤΕ! Που να κατέβει ο ουρανός στη γή! Προσέξτε, δεν λέω “μην παίξετε φαβορί”. Λέω “μην ορμάτε”!

Και τέλος, μην φοβάστε. Πάψτε να φοβάστε! Εκεί ποντάρουν οι μπουκ. Πάτε γιά κάτι πιο safe, πιστεύετε ότι ένα 2,20 και ένα 1,95 είναι πιό “ασφαλές” και μετά κλαίτε.

Ειδικά γιά εσάς, συνδρομητές του Betsellers, δεν δέχομαι μετά από τόσα χρόνια να υπάρχει έστω ένας που να φοβάται, που να παίζει όπως παίζει η μάζα, ή όπως παίζει ο παππούς στο πρακτορείο…

Αυτά με όσα έγιναν. Προτίμησα αντί να αρχίζω να πανηγυρίζω γιά τα μπαμ και μπουμ να σας…μαστιγώσω λίγο. Γιά καλό. Οπως μαστιγώνομαι εγώ άμα κάνω λάθος.

Βοηθάει, μας κάνει καλύτερους…

Πάω στο αύριο (σήμερα για όποιον διαβάζει το κείμενο Δευτέρα). Απαξ και δεν είδατε κάποια έστω αναφορά από Κυριακή, κάποιο early bet, πάει να πει ότι δεν ψήθηκα. Δεν είναι καλό το μενού. Το έχω μελετήσει από Σαββατόβραδο. Κακό είναι το πρόγραμμα.

Να σας πω τι απλώς ξεχώρισα ελαφρώς; Τίποτα από Premier, Μπρίστολ Σίτι-Γουίκομ-Πρέστον από Championship, Γουίμπλεντον-Σουίντον από 1η, Κέμπριτζ-Σαλφορντ-Πορτ Βέιλ από 2η και Ρέξαμ από Νάσιοναλ Λιγκ.

Και την Αντβερπ από το Βέλγιο. Δέκα σημεία. “Κάτι” λένε αυτά, δείτε τα κι εσείς.

Ομολογώ ότι αν τα δέκα επιχειρούσα να τα κάνω πέντε, θα κράταγα Πρέστον-Γουίμπλεντον-Κεμπριτζ-Πορτ Βέιλ-Αντβέρπ. Αυτά δηλαδή είναι ένα κλικ καλύτερα ακόμα. Τα 50 τα έκανα 10, τα 10 τα έκανα 5. Πόσα θα παίξω; Δύο! Μονάχα δύο! Την Πορτ Βέιλ και την Αντβερπ.

Στο 2,90 η μιά, στο 3,00 η άλλη. Και τέλος. Μονά και δυάδα. Σε φόρμα είναι, λάθη έχουν οι αποδόσεις, μου αρκεί. Μακάρι να κερδίσουν και τα άλλα, εγώ θα πάω με μονά-δυάδα και τέλος. Το 4ημερο θα το κλείσω χαλαρός.

Τα λέμε στο chat αύριο (σήμερα), νέα στηλη Τρίτη μεσημέρι γιά το επόμενο κουπόνι. Και ξαναδιαβάστε τα παραπάνω. Αυτά είναι το ζουμί, αξίζουν όσο εκατό αναλύσεις και εκατό σημεία.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras