1065

Thassios

Ματς χωρίς αύριο…- UPDATE!

Καλησπέρα κοκκινάκηδες!

Δεν έχω παράπονο από την Κυριακή αφού με ένα στα δύο παιχνίδια που επιλέξαμε καταφέραμε να πάρουμε 7 μονάδες καθαρού κέρδους. Φυσικά και θα γινότανε χαμός άμα έβγαινε και η κόκκινη στο Γαλλικό αλλά ο ρέφερι εκεί τελικά θα έπρεπε να σπάσει κανένα πόδι για να την βγάλει αφού έπεφτε ξύλο αλλά δεν συγκινούταν ο μπαγάσας.

Πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου αφού με τέτοια απόδοση (7,35) μόνο εμείς δεν φοβόμασταν την ώρα του ματς. Μια απόδοση φυσικά που έπεσε στο μισό μέχρι το βράδυ.

Σήμερα ανεβάζω λίγο αργά γιατί περίμενα να βγούνε αποδόσεις για κάποια παιχνίδια που ομολογώ ότι αυτό το 2μερο είναι καλύτερο σε παιχνίδια από το ΣΚ που μας πέρασε. Ελπίζω να κάνουμε καλή διαλογή και να μας πληρώσουν οι παλαιστές μας (αφού θέλουμε ξύλο να παίξουν και όχι μπάλα).

Σας αναφέρω λίγο στα γρήγορα ποια παιχνίδια ξεχώρισα και μετά θα αναλύσω τι κρατάμε . Από Γαλλία το νοκ άουτ ματς μεταξύ Γκρενόμπλ και Πάρις όπου η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Τουλούζ για να παίξει μετά μπαράζ ανόδου. Στην Αγγλία έχουμε το σπουδαίο ματς μεταξύ Τσέλσι και Λέστερ όπου θα πέσουν κορμιά για μια θέση στο Champions League αφού καραδοκεί η Λίβερπουλ.

Το βράδυ στην Ισπανία έχουμε τον σημαντικό αγώνα μεταξύ Αλμπαθέτε και Λούγκο όπου είναι ματς ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες. Μετά πάμε στον τελικό κυπέλλου της Τουρκίας όπου η Αντάλιασπορ μετά από 20 χρόνια ξαναβρίσκεται σε τελικό και έχει ευκαιρία να βγει Ευρώπη με την Μπεσίκτας να θέλει να πετύχει το νταμπλ μετά το 2009 που το έκανε.

 Τέλος τα ξημερώματα ξεχώρισα και δύο αγώνες από το αγαπημένο Λιμπερταδόρες όπου οι Λατίνοι ξέρουν τον τρόπο πως θα μας πληρώσουν. Ο Ένας είναι μεταξύ της Σάο Πάολο και της Ράσινγκ όπου τον είχα αναφέρει και την προηγούμενη φορά στη στήλη αλλά δεν παίξαμε λόγω απόδοσης και επιβεβαιώθηκε εν τέλη .Ο δεύτερος είναι μεταξύ της Ταγιέρες και της Μπραγκαντίνο όπου θα γίνει κόλαση κυρίως βαθμολογικά.

Οπότε μιλάμε συνολικά για μια εξάδα όπου έχουμε να κάνουμε διαλογή.

Ξεκινάμε λέγοντας ότι αφήνω το Λιμπερταδόρες αφού στο ένα η απόδοση είναι πολύ χαμηλή και στο άλλο δεν υπάρχει. Οπότε και μένουμε με 4 παιχνίδια.

Στην Αγγλία ξέρω ότι θα είναι ματς κόλαση και ότι έχω στην σφυρίχτρα τον τρομερό Mike Dean. Ψάχτηκα λίγο με τις αποδόσεις σε κίτρινες αλλά δεν με ενθουσίασε κάτι αφού είναι υποψιασμένοι οι μπουκ.

Ίσως λίγο το ειδικό ‘’να πάρει κάρτα η κάθε ομάδα και στα δύο ημίχρονα΄΄που το βρίσκω σε απόδοση 6 αλλά και πάλι δεν ξέρω αν ο Dean φορτσάρει από το πρώτο ημίχρονο μιας και δεν το συνηθίζει. Αυτό πάντως που θεωρώ ότι αξίζει είναι οι ομαδικές κόκκινες που βρίσκω σε απόδοση 11 και ας μιλάμε για Αγγλία . Θα κρατήσω λοιπόν χαλαρά τις κόκκινες σε αυτό το παιχνίδι και ας ελπίσουμε να βγάλει την 10η κόκκινη κάρτα της σεζόν του.

 

Μετά έχω τρία παιχνίδια φωτιά. Θέλω να μείνω με δύο για να κάνω το υπόλοιπο παιχνίδι της βραδιάς. Δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη αφού στο Ισπανικό δεν έχω καλό ρέφερι ενώ ταυτόχρονα έχω και την χαμηλότερη απόδοση. Οπότε το αφήνω και μένω με το Γαλλικό και τον Τούρκικο τελικό .

Στο Γαλλικό έχουμε ομάδες που ρίχνουν ξύλο ενώ και στο τελευταίο τους παιχνίδι είχαμε κόκκινη κάρτα.

Το 2019 που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες με τον ίδιο ρέφερι είχαμε 2 κόκκινες κάρτες και αν μη τι άλλο ο Bastien Dechepy είναι φουλ κοκκινάκιας. Στο 3,20 είναι μια δίκαιη απόδοση γι αυτό το ματς και θα την κρατήσω.

Στην Τουρκία μια από τα ίδια όπου οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν ξύλο και στο τελευταίο παιχνίδι τους. Η Αντάλιασπορ φέτος είναι η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες (11 στο πρωτάθλημα) και είναι το παιχνίδι της σεζόν γι αυτή ξεκουράζοντας αρκετούς παίκτες στο τελευταίο ματς.

Η Μπεσίκτας υπάρχει περίπτωση να βγάλει μια σχετική κούραση και να μην μπορέσει να πάρει ένα άνετο προβάδισμα και γι αυτό το λόγο επιλέγω να ποντάρω το παιχνίδι. Στην Σφυρίχτρα έχουμε ρέφερι που βγάζει άνετα την κόκκινη κάρτα όπου φέτος σε 28 ματς έχει 7 κόκκινες κάρτες.

Μονά και δυάδα λοιπόν τα δύο παραπάνω βάζοντας 8 μονάδες συνολικά ενώ στην Αγγλία θα πάμε λίγο πιο χαλαρά.

Αύριο αν δεν έχω κάτι άλλο πέρα από το early bet που παίξαμε στον Ιταλικό τελικό δεν θα δείτε κάποια στήλη ή update αλλιώς θα ακούσετε να χτυπάει το τουίτερ.

Καλή επιτυχία και εμείς τα λέμε το βράδυ στο chat με φουλ ποδοσφαιρική δράση αλλά και με Eurovision!

UPDATE!

Καλησπέρα! Θεωρώ ότι οι αποδόσεις για κόκκινη κάρτα που βλέπω για τον τελικό κυπέλλου στην Ελλάδα έχουν αξία (κάτι 4αρια που κυκλοφορούν δεν παίζονται ενώ είναι και η πρώτη φορά που παίζω φέτος το ζευγάρι).

Μόλις είδα και τον Oλλανδό ρέφερι (Makkelie) που σφυρίζει που δεν έχει θέμα με τις κόκκινες. Φέτος σφύριξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ θα τον θυμούνται σίγουρα από τον περσινό ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη που έδειξε 3 κόκκινες κάρτες για την ΑΕΚ στην παράταση.Στο τελευταίο δυνατό ματς μεταξύ της Φέγενορντ και του Άγιαξ έδειξε από μία κόκκινη κάρτα σε κάθε ομάδα και φαίνεται να είναι ζεστός.

Λογικά το Σάββατο όπως τα βλέπω υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε στήλη αφού δεν έχει παιχνίδια που να ξεχωρίσω αλλιώς θα δείτε τουίτ. Παίζουμε λοιπόν τις κόκκινες σαν early bet στον τελικό κυπέλλου και βλέπουμε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS