3022

Billaras

Μεγάλα και κυπελλικά!

Δεν νομίζω ότι έχω να σχολιάσω κάτι γιά το Σαββατοκύριακο, μιά “καθαρή” ήττα, απολύτως μέσα στο πρόγραμμα. Μόλις η τρίτη φετινή “καθαρή” ήττα, που δεν πήρα δηλαδή τίποτα πίσω. Μακάρι κάθε σαιζόν να έχω μολις 5-6 τέτοιες, ειδικά αν είναι …προγραμματισμένες. Και το λέω αυτό, γιατί ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη. Ο τίτλος, ο πρόλογος και ο επίλογος τα έλεγαν όλα.

Οπως και το κατέβασμα στο ποντάρισμά μου. Και εξήγησα το γιατί, μην τα ξαναγράφω. Γιά τα αγωνιστικά, τα έγραψα στην εφημερίδα. Ο Φαν Γκάαλ …μας τρολάρει κανονικά. Εξι μήνες πάιζει γιούργια γιά τον Φελαινί, ε, του βγήκε την…καλύτερη στιγμή, άντε τώρα να του πεις τίποτα! Μέχει και γιά …πρωτάθλημα μίλησε μετά, αυτό κι αν είναι τρολιά! Οπότε, πάμε παρακάτω, στα φρέσκα.

Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να πάω σε κάποιες μικρότερες αποδόσεις. Είτε είναι της Γιούβε, είτε του…Ατρομήτου! Μιά δυάδα που μου δίνει περίπου έξι φορές τα λεφτά μου, αυριανή. Θα το “διαπράξω”. Οκ, καιρό είχα να κάνω “μικρή” δυάδα, αλλά μου αρέσουν αυτά τα δύο, το ένα γιά αγωνιστικούς λόγους, το άλλο…όχι και τόσο αν με πιάνετε.

Και μετά τα…μεγάλα, αλιευμένα από που αλλού, από το FA CUP, γενικά από το νησί. Μιά πεντάδα είχε εξ αρχής “κυκλωθεί”. Γουίκομ, Ιστλι, Νορθάμπτον, Εξετερ. Και το πέμπτο είναι από την Λιγκ 2, η Χάρτλπουλ. Αυτά εξακολουθώ να κοιτάω, δεν προσθέτω ή αφαιρώ κάτι άλλο. Η Γουίκομ είναι στο 8.50, η Ιστλι ανέβηκε στο 5.25, η Νορθάμπτον έπεσε στο 3.

75, η Εξετερ είναι πολύ ψηλά, στο 13.00, και η Χάρτλπουλ στο (θεόρατο) 6.25. Ξεκινάω από την Ιστλί. Δεν θα την έπαιζα όσο γύριζε γύρω στο 4.50. Και το 5.25 ακόμα, κομμένο είναι. Κοιταξτε γιά παράδειγμα, Βίλα-Γουίκομ (3 κατηγορίες διαφορά) είναι τρεις μονάδες πάνω. Ηθέλα πάνω από 5.50 στην Ιστλί, να ήμουν πιό ζεστός, βασικά να παίξω πιό δίκαιη απόδοση.

Τώρα με ρίχνουν οι μπουκ, είναι θέμα ατομικό πόσο σκόντο κάνει ο καθένας. Η ομάδα μου πάντως (Μπόλτον) είναι σε τραγική φάση, πολυεπίπεδα. Και θα παίξει και ένας… “φίλος από τα παλιά” απόψε στο τέρμα, ο Ράτσουμπκα (δεν ξεχνιούνται τα επικά λάθη του τόσα χρόνια, σπάνια ας πούμε έχει γίνει αλλαγή τερματοφύλακας στο ημίχρονο επειδή έκανε…3 στα 3 κουνέλια, πριν μερικά χρόνια με τη Λιντς).

Η Γουίκομ έτσι κι αλλιώς είναι “σκύλα” εκτός, η Βίλα οριακά ελπίζει να σωθεί και έχει ντέρμπι με την Γουέστ Μπρομ μπροστά της, αυτό παίζεται…αβλεπί που λέμε. Η Νορθάμπτον- κι εδώ με χάλασε η απόδοση- είναι σε τρομερή φόρμα, πυροβολάει αδιακρίτως. Οκ, τώρα παίζει κόντρα σε ομάδα δύο κατηγορίες παραπάνω, αλλά μήπως του χρόνου…παίζουνε στην ίδια; Ακολουθεί η Τσέλσι γιά όποιαν περάσει, τεράστιο το κίνητρο, αλλά η ΜΚ Ντονς έχει το νου της στην σωτηρία (εξάποντο με Μπόλτον σε λίγα 24ωρα), όπως πχ το έχει και η Αστον Βίλα.

Τέλος, η Εξετερ, αυτό είναι και λίγο fun bet, δεν ξέρω πόσες αλλαγές θα κάνει πάλι ο Κλοπ, οι Grecians χωρίς άγχος πλέον δεν αποκλείω να κάνουν τη ζημιά. Αυτό πάει σε draw no bet που το έχω στο 10.00. Τι μου έμεινε; Α, η Χάρτλπουλ. Εκανε καλή νίκη το Σάββατο, σημαντικό αυτό. Πήρε καλό φορ, επίσης σημαντικό. Και βρίσκει μιά Ακριγκτον που σίγουρα μιά…σκουριά θα την έχει! Καλά, εντός δεν το συζητώ, έχει να παίξει από μέσα Νοέμβρη, 4 σερί αναβολές.

Το τερέν θα είναι…λασπουριά, αλλά κι αυτό καλό γιά την Χάρτλπουλ είναι. Γενικά, την Ακριγκτον θα βαρεθείτε να την βλέπετε σε κάθε μεσοβδόμαδο με τα συνολικά πέντε ματς λιγότερα που έχει. Απόψε, περιμένω να είναι εκτός ρυθμού. Και οι αποδόσεις παρά-αξίζουν. Συνολικά λοιπόν… Αυριο σε DNB η Εξετερ και η δυάδα που προείπα, Ατρόμητος 2/Γιούβε 2.

Σήμερα έχω Γουίκομ, Χάρτλπουλ, Ιστλι, Νορθάμπτον. Σκέφτομαι, να πάω σε ένα lucky 15; Ή να πετάξω ένα και να πάω σε patent; Καλά, yankee με τέτοιες αποδόσεις δεν παίζω, θα ήταν λάθος. Μόνο οι δύο πρώτες σκέψεις “στέκονται”. Καταλήγω στην πρώτη. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 15.650 μονάδες. Ποντάρισμα 19-20/1: Lucky 15: Γουίκομ 2 (8.50)-Ιστλι 2 (5.

25)-Νορθάμπτον 2 (3.75)-Χάρτλπουλ 2 (6.25) με 5 μονάδες στην τετράδα, 10 σε κάθε τριάδα (ακόμα 40 σύνολο), 20 σε κάθε δυάδα (ακόμα 120 σύνολο) και ακολούθως 35 σε Γουίκομ, 50 σε Χάρτλπουλ, 55 σε Ιστλι, 70 σε Νορθάμπτον. Ολο μαζί το σύστημα 375 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λίβερπουλ-Εξετερ 2 DNB (10.00) με 25 μονάδες. Δυάδα: Ατρόμητος 2/Γιουβέντους 2 (5.8) με 50 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 450 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 15.200 μονάδες. Αυτά είναι. Παιχνίδι ως το Σάββατο. Αντίθετα με τις προηγούμενες μέρες, τώρα …κάτι περιμένω ότι θα “κουνηθεί”. Βασικά γιατί είναι κύπελλο. Φυσικά και είναι ζόρικα, φυσικά και ρισκάρω, οι αποδόσεις μιλάνε μόνες τους. Νορμάλ παιχνίδι, μην ξεχνάτε είναι ως το Σάββατο, που θα είναι και η επόμενη στήλη! Καλό βόλι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras