4099

Billaras

Μεγάλα σημεία και δυάδες!

Same old story την Τρίτη, με την ρημάδα τη χημεία να μην με αφήνει να κάνω την διαφορά. Δύο είχα αφήσει απ'έξω, Μάνσφιλντ και Γέοβιλ, το…εξής ένα δηλαδή, την Γέοβιλ (αφού η Μάνσφιλντ αναβλήθηκε). Ε, η Γέοβιλ κέρδισε, η Νορθάμπτον δεν κέρδισε (παρότι δεν ήταν κακή), έμεινα με το “2 στα 3”, έβγαλα το χαρτζιλίκι μου, κέρδισα, αλλά…ως εκεί.

Φανταστείτε, γράφοντας μιά μέρα πριν, στην Ελευθεροτυπία, τα είχα δώσει και τα τέσσερα (Νορθάμπτον, Γέοβιλ, Μπάρνσλεϊ, Νιουκάστλ) και “έγραψε” φυσικά 3 στα 4. Γιά να..δέσει το γλυκό, δεν πρόλαβα -ξεχάστηκα ελέω δουλειάς είναι η σωστή λέξη- να παίξω το 2-2 σκορ-έμπνευση στην Αρσεναλ, ενώ το παρολί με τα over σκάλωσε στις ..αλλαγές της Γουότφορντ, με αποτέλεσμα να μείνει “παρθένα” στην άμυνα η Μπρίστολ από…πέρυσι τον Απρίλιο εντός και να χαθεί τριάδα!! Αυτά έγιναν μεσοβδόμαδα, πήρα μεν το…κατιτίς μου, δεν το χάρηκα δε.

Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα, άλλος μήνας, άλλη τύχη! Καλό μήνα κιόλας. Πολλά σημεία προέκυψαν. Χρειάζεται καλή τελευταία διαλογή. Και μεγάλη. Ας αναφέρω αρχικά ΟΛΑ όσα είχα κυκλώσει: Σουόνσι, Σαουθάμπτον (και g/g αυτό), Σάντερλαντ από την Premier, Μπόλτον, Μπρίστολ Σίτι, Μπάρνσλεϊ, Χάτερσφιλντ από την Championship, Γέοβιλ, Ολνταμ, Σκάνθορπ, Μπόρνεμουθ από την 1η, Μπράντφορντ, Νορθάμπτον, Οξφορντ από την 2η, Κιντερμνίνστερ από την Κόνφερενς.

Πόσα είναι; Δεκαπέντε! Ε, καθήστε να δείτε πόσα θα μείνουν (γέλια). Εκτός νησιού, είχα κυκλώσει: Αμβούργο, Φράιμπουργκ από Γερμανία. Ρεν από Γαλλία, Γαλατασαράι από Τουρκία, Οσασούνα, Κορούνια, Σαντατέρ, Εσπανιόλ από Ισπανία, Αστέρα από Ελλάδα, Σαμπντόρια από Ιταλία. Πόσα είναι; Μιά δεκάδα ακόμα! Το σύνολο 25, ή μάλλον….26, γιατί πρόσθεσα σήμερα κάτι ακόμα, το σούπερ καλοπληρωμένο over στο Σοσό-Σεντ Ετιέν! Φυσικά, με 26 σημεία παιχνίδι δεν γίνεται, κάτι σαν…άπλωμα τραχανά γίνεται! Πήρα το…δρεπάνι κι άρχισα να σφάζω.

Εξω ΟΛΗ η Premier. Μην αρχίσω να αναλύω τι και πως, θα ήθελα τρεις ώρες. Εξω Μπρίστολ και Χάτερσφιλντ από Championship. Εξω Νορθάμπτον και Οξφορντ από την 2η, έξω και η Κιντερμνίστερ που δυστυχώς αναβλήθηκε (και θα έμπαινε στο παιχνίδι μου). Πόσα αγγλικά έχω πλέον; Δύο Championship (Μπόλτον-Μπάρνσλεϊ), τέσσερα από 1η (Γέοβιλ, Ολνταμ, Σκάνθορπ, Μπόρνεμουθ), ένα από 2η (Μπράντφορντ) και το g/g στην Γουίγκαν.

“Κατέβηκα” στα επτά (δεν μετράω το over). Και εκτός νησιού: Εξω ΟΛΗ η Ισπανία. Εξω ο Αστέρας, έξω η Σαμπντόρια, έξω η Φράιμπουργκ. Πόσα έμειναν; Αμβούργο, Γαλατά, Ρεν, το over στην Σοσό. Μόλις τέσσερα. Τώρα…κάτι κάνουμε. Η 11αδα που κράτησα θα είναι η μαγιά γιά το παιχνίδι μου… Τα ξανακοιτάω, ήρθε η ώρα να αποφασίσω ΠΩΣ θα παίξω. Και καταλήγω μέσα μου.

Εκτός νησιού, θα κάνω πάλι αυτό που κάνω τελευταία και με πληρώνει (μιά δυάδα κάθε φορά που το έκανα, λίγο έλειψε να γίνει και το “4 στα 4” τη μιά φορά. Θα σπάσω τα σημεία σε δύο δυάδες. Στη μιά, Γαλατά 1 και Σοσό over (το έχω στο 2.30, άριστο, αλλά αν κάποιος θέλει πιό συντηρητικά, υπάρχει και το απλό g/g στο 2.00). Στην άλλη , την πιό “ζόρικη”, Αμβούργο 1 και Ρεν 2.

Και λίγα ευρώ στην 4αδα, μπάς και “σκάσουν” μαζεμένα. Ξαναλέω, δυάδες είναι το παιχνίδι μου, μην μπερδευτεί κανείς και παίξει ατόφια 4αδα, θέλει…σκότωμα (γέλια). Και στο νησι; Κοιτάω την επτάδα… Πάω ακόμα πίο χαμηλά, κόβω κι άλλα. Κόβω Μπράντφορντ (βλέπω καλά και την Φλίτγουντ). Κόβω Γέοβιλ (γιατί οκ, ξέρω πόσο καλή ομάδα είναι και η Μπρέντφορντ και δικαιώματα δεν μου έχει δώσει).

Και κάνω το εξής με τα πέντε που απέμειναν: Ενα yankee και σε μονό η Μπάρνσλεϊ. Δηλαδή, Ολνταμ-Μπόλτον-Σκάνθορπ-Μπόρνεμουθ το yankee και μονάχη της η Μπάρνσλεϊ που στο 4.50 δεν μπαίνει σε σύστημα, παίζεται μόνο του. Αυτά είναι. Η Ολνταμ ενισχύθηκε και έχει ηθικό (περιμένω να “κατηφορίσει” η Γουόλσολ, έκανε τον κύκλο φόρμας της, ήδη έκανε μιά ήττα προ ημερών από την…Κόλτσεστερ), η Σκάνθορπ αήττητη μέσα στο 2013 και η Κρου με το μυαλό στο Τρόφι της Τρίτης, η Μπόρνεμουθ με Ρίτσι στην ομάδα και ΜΚ χωρίς τα δύο στόπερ της (ένας τιμωρημένος, ένας τραυματίας) και η Μπόλτον, η ομάδα μου, το…βίτσιο μου.

Δεν “φωνάζει” το διπλό, αλλά είμαστε ενισχυμένοι πολύ και περιμένω να δείξουμε ότι “εδώ είμαστε, μην μας ξεγράφετε”. Ο Τζόλα είδε κούραση, γι αυτό έκανε αλλαγές την Τρίτη. Και η Μπόλτον δεν θα βγει στο ξέφωτο, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρει χώρους η Γουότφορντ. Αυτά ήταν. Νορμάλ παιχνίδι, όχι ανοίγματα, αλλά δεν θα φυλαχθώ κιόλας.

Εχω καιρό να παίξω yankee, γιά να δούμε πως θα πάει. Εννοείται ότι θα φορτώσω τις δυάδες του. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 29/1: 429 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.299 μονάδες. Ποντάρισμα 2/2: Μονό αποδεκτό: Μπάρνσλεϊ 2 (4.50) με 64 μονάδες. Yankee (2-3-4): Μπόλτον 2 (3.60)-Σκάνθορπ 2 (3.10)-Ολνταμ 2 (3.40)-Μπόρνεμουθ 2 (3.00), με 50 μονάδες σε κάθε δυάδα, 20 σε κάθε τριάδα και 10 στην τετράδα.

Ολο μαζί 390 μονάδες. Δυάδα: Αμβούργο 1-Ρεν 2 (6.75), με 85 μονάδες. Δυάδα: Γαλατασαράι 2-Σοσό over (4.71), με 140 μονάδες. Και 20 μονάδες στην τετράδα (απόδοσης 31.36). Ανοιχτά μπετ: 699 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.600 μονάδες. Αυτά ήταν. Πάντα θα το γράφω, ο καθένας μπορεί να αλλάξει την χημεία στις τελικές προτάσεις, ενώ σαφώς μπορεί να επιλέξει και παιχνίδια από αυτά που κόπηκαν στο “παρά πέντε”.

Γιά μένα, αν βγει η “βαριά” δυάδα εκτός νησιού θα είναι όλο το παιχνίδι μου πίσω, από εκεί και πέρα όπου τους πετύχω. Με μιά "εξτρά" δυάδα ας πουμε, παίρνω και κέρδη καλούτσικα. Είναι πονταρισμένα έτσι ώστε πχ στο yankee μιά δυάδα μου το δίνει όλο πίσω και με το παραπάνω. Τίποτα άλλο, αύριο πιό νωρίς η στήλη από σήμερα, αργότερα θα παλέψω να μπω και στο chat που τόσο μου έχει λέιψει…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras