1109

Thassios

Μεθυστική απόδοση δυάδας με Γαλλικό κόκκινο κρασί!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

 Δε ξέρω για εσάς αλλά αυτό το ‘’παικταράς’’ μου αρέσει τελικά πολύ. Και σε αυτό οφείλεται φυσικά ο εγγονός του Billara που έδωσε την όμορφη  πινελιά στη λέξη  αυτή στέλνοντάς μου ένα μικρό βιντεάκι. Όσοι ήσασταν στο chat χθες ξέρετε. Οπότε αφιερωμένη σήμερα η στήλη στο νεότερο αλάνι της παρέας μας ! Να είσαι γερός και να ακούς τον παππού παικταρά μου κι εσύ! Συγνώμη για την παρένθεση αλλά ξεκίνησε μια μεγάλη αγάπη από ότι καταλάβατε.

Στο μοναδικό παιχνίδι που παίξαμε μεσοβδόμαδα να σας πω την αλήθεια πιο πολύ ξενέρωσα για την ισοφάριση έτσι όπως ήρθε παρά για τη κόκκινη που φάγαμε. Δεν είχε το απαραίτητο ‘’ξύλο’’ που ήθελα να δω καθώς μόνο στο τέλος σε εκείνο το κόρνερ είχαμε κάποιες διαμαρτυρίες και τίποτα άλλο. Το ξεχνάω γρήγορα και πάνω να ξετυλίξω το κουβάρι για την αυριανή μέρα όπου να σας πω την αλήθεια ζορίστηκα λίγο στη διαλογή και θα το καταλάβετε.

Στο παιχνίδι της κόκκινης κάρτα που όπως έχετε καταλάβει πέφτει το βάρος αυτή τη στήλης έχω ξεχωρίσει ένα παιχνίδι που νομίζω ότι μου αρέσει πιο πολύ απ’ όλα και κάμποσα που μου αρέσουν λιγότερο.  Αυτό που ξεχώρισα στα μάτια μου λοιπόν είναι το βραδινό Μονπελιέ – Μαρσέιγ. Θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα εδώ γιατί στα μάτια μου μάλλον θα έχουμε μία μικρή μάχη για την 5η θέση που θα οδηγήσει στην Ευρώπη ενώ δεν ξέρω αν έχει σημασία πλέον αλλά οι οπαδοί της Μονπελιέ, μετά την Νιμ που είναι το ντέρμπι τους, θεωρούν την Μαρσέϊγ ως δεύτερη αχώνευτη.

Οι δύο ομάδες αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι του πρώτου γύρου μας έχουν συνηθίσει στο πολύ ‘’ξύλο’’ αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετές κόκκινες κάρτες στα παιχνίδια τους με τη παράδοση να κάνει την αρχή το Φεβρουάριο του 2016 (κάπου κολλάει και η φώτο της στήλης τελικά για όσους απορούσαν). Με 6 κόκκινες φέτος η Μονπελιέ ενώ και η Μαρσέϊγ όλοι ξέρουμε την αγάπη της για τη κόκκινη κάρτα.

Στα θετικά έχουμε τον κοκκινάκια ρέφερι Jerome Brisard όπου σε 15 ματς έχει δείξει 10 κόκκινες κάρτες φέτος όπου όλοι θα τον θυμάστε από εκείνο το ματς της Παρί με την Μαρσέϊγ πάλι όπου τις μοίραζε σαν καραμέλες. Ενώ την τελευταία φορά έδειξε 2 κόκκινες στην Μαρσέϊγ πάλι οπότε ας ελπίσουμε ότι κάθε φορά που βλέπει την ομάδα της Μασσαλίας είναι σαν τον ταύρο που βλέπει κόκκινο.

Επιπλέον ο διαιτητής αυτός είναι και λίγο πεναλτάκιας και μιας μιλάμε για Μονπελιέ (η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ από την άσπρη βούλα) μπορεί άνετα να μπει στις επιλογές κάποιου αυτό το 6,50 να σκοράρει πέναλτι η φιλοξενούμενη. Ας κεράσουν λοιπόν ένα εξαιρετικό κόκκινο Γαλλικό κρασί(και λίγο παραπάνω αφού θα παίξω και ”κόκκινη και οι δύο ” από το match combo σε απόδοση 30).

Και περνάμε τώρα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αναφέρω μερικά που είχαν μπει στο μάτι μου πριν καταλήξω σε ένα – δύο ακόμη για αυριανό παιχνίδι. Ξεκινάμε από την Ισπανία όπου έχουμε το Ουέσκα – Έλτσε , Κάντιθ – Χετάφε και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Στην Πορτογαλία έχουμε δύο παιχνίδια προς το τέλος του βαθμολογικού πίνακα με την Μαρίτιμο να υποδέχεται τη Φαρένσε σε ένα ματς εξάποντο και για τις δύο ενώ η Μποαβίστα παίζει με την Ρίο Άβε.

Στην Ιταλία έχουμε το Σπέτσια – Κροτόνε ενώ πάμε και στις χαμηλές κατηγορίες όπου στην Ισπανία 2η έχουμε το Βαγιεκάνο – Χιρόνα ενώ στην 2η Γαλλίας έχουμε το Χάβρη – Αζαξιό που είχα  κάνει ειδική αφιέρωση στο ματς αυτό μιας και οι δυο τους έχουν προηγούμενα.

Μετά λοιπόν έφτασα στην ώρα της διαλογής. Και σας παραθέτω τη σκέψη ενώ εσείς μπορείτε να τα δείτε και να παίξετε ότι σας αρέσει.

Εγώ ξεκινάω σβήνοντας το ντέρμπι στην Ισπανία αφού έχουμε να δούμε κόκκινη από το Μάιο του 18’ ενώ και ο Lahoz δεν μου αρέσει προσωπικά σαν ρέφερι αφού είναι λίγο αψυχολόγητος αν και βγάζει αρκετές κάρτες. Το αποψινό ματς της La Liga θα ήταν στις επιλογές μου αλλά πήγα ναι έβαλαν τον χειρότερό ρέφερι για κόκκινες κάρτες ενώ το αυριανό Κάντιθ  – Χετάφε αν και είναι ομάδες που ρίχνουν ξύλο μπορεί να βολευτούν με την ισοπαλία και να μην κουνηθεί τίποτα.

Στην Ιταλία κλασικά το αφήνω γιατί δε ξέρω πόσο θα κυνηγήσει τη νίκη η Κροτόνε και αν έχει υποβιβαστεί στο μυαλό της ενώ και για τον διαιτητή δεν έχω εικόνα αφού έχει παίξει μόνο 4 ματς. Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας θα είναι σίγουρα δυνατό παιχνίδι και είχαμε πάει ταμείο με τη κόκκινη του πρώτου γύρου αλλά βλέπω τώρα βαθμολογία και νομίζω ότι ίσως πάει προς την ισοπαλία το ματς ενώ και ο ρέφερι δεν είναι πολύ ζεστός τελευταία.

Το αφήνω κι αυτό και μου μένουν τρία παιχνίδια. Τα δύο στην Πορτογαλία και το ματς από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Στην Ισπανία έχω δύο ομάδες που θέλουν να μπούνε στις θέσεις για τα πλέι οφ και σίγουρα τη Χιρόνα που ρίχνει πολύ ξύλο φέτος έχοντας 12 κόκκινες κάρτες. Το θέμα είναι ότι με προβληματίζει λίγο ο ρέφερι εδώ. Στη Πορτογαλία έχω την Ρίο Άβε που δεν θα τρελαθεί κιόλας άμα φέρει ισοπαλία μέσα στην Μποαβίστα αφού έχει 4 ομάδες από κάτω για την ώρα μέχρι την επικίνδυνη ζώνη αλλά έχω πολύ καλό ρέφερι εδώ ενώ στο εξάποντο της Μαρίτιμο με την Φαρένσε που περιμένω λίγο ξύλο αύριο θα ήθελα έναν καλύτερο ρέφερι.

Σε αυτά τα τρία ματς έπεσε λοιπόν όλη η σκέψη. Μετά από μια βαθιά ανάσα θα κρατήσω μόνο ένα ματς κι αυτό θα είναι ανάμεσα στην Μαρίτιμο και την Φαρένσε όπου είναι εξάποντο και θεωρώ ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα οι ομάδες που είναι από αυτές που ρίχνουν ξύλο αφού έχει 6 κόκκινες η Φαρένσε και η Μαρίτιμο 3 αλλά είναι η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες στη κατηγορία.

Αφήνω και τα άλλα δύο ενώ όλα όσα σημείωσα και ανέφερα θα τα έχουμε υπόψη στο live.

Με δύο παιχνίδια θα πορευτούμε αύριο σε ότι αφορά τις κόκκινες ενώ από κόμπο και άλλα ειδικά που βλέπω , λέω μετά από πολύ καιρό να ανεβάσω ρίσκο και να παίξω δύο ανατροπές. Η μία έρχεται από τη γειτονική Βουλγαρία ενώ η άλλη αφορά Ουκρανές (μην σας πρβληματίζει που κάποιες εταιρίες είναι ανάποδα το ματς αφού θα διεξαχθεί στο Ντνίπρο).

Λίγο η στατιστική και λίγο η παράδοση με οδήγησαν να τις ποντάρω. Και τις δύο τις παίζουμε από το bet builder για να ανεβάσουμε απόδοση.

Αυτά λοιπόν από εμένα. Αύριο θα μπω αργά στο chat (ξέρετε εκεί κάπου μετά το τέλος των  Αγγλίδων) ενώ νέα στήλη κλασικά την Κυριακή το πρωί.

*Στην αρχή για τίτλο της στήλης σκέφτηκα ‘’ Ουκρανές και Βουλγάρες με ένα κόκκινο Γαλλικό κρασί’’ αλλά φοβάμαι ότι άμα ξεκινήσω και ανεβάσω τέτοιους τίτλους θα το δούνε οι γυναίκες των παντρεμένων και δεν θα πιστεύουν ότι είναι στοιχηματικό το site.

Δε θέλω να ξεκινήσουν οι παντόφλες βραδιάτικα εξαιτίας μου!

** Τζίναρε τεράστιε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. Θα περιμένω την κυρία μετά το διπλό να πιούμε παρέα το Γαλλικό κρασί! (ωχχχ…ήρθε σε εμένα η παντοφλιά η πρώτη)!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS