411

Thassios

Μετά από επτά χρόνια – UPDATE!

Καλημέρα Λατίνοι και Λατίνες του Betsellers!

Μόνο έτσι θα μπορούσα να σας αποκαλέσω σήμερα αφού για μια ακόμη φορά οι αγαπημένες Λατίνες μου έβγαλαν το φίδι από τη τρύπα και δε χάσαμε χθες. Δυάδα στο τρίξι και έτσι πήραμε και έναν καφέ πίσω που λέει ο λόγος. Δε ξέρω τι γίνεται αλλά πραγματικά οι Ευρωπαίες κοιμούνται όρθιες. Χάνουν κατηγορίες (βλέπε Τρουά) και κάνουν λες και όλα είναι καλά.

Ε άμα δεν θέλουν αυτές μία , τότε δεν θέλω κι εγώ δέκα. Ας πέσουν να μην τους βλέπει κανείς. Όχι ότι θα τους βλέπει και κανένας έτσι όπως το πάνε. Εμείς θα συνεχίσουμε να βάζουμε στο παιχνίδι μας τις Λατίνες που γουστάρουν το ποδόσφαιρο και παίζουν παθιασμένα , όχι σαν κάτι παιδαρέλια βαψομαλλιάδες.

Για τους Γερμανούς τι να πούμε! Χαμένο πέναλτι , χαμένες ευκαιρίες με κενή εστία και πόσες φάσεις.

Από το ημίχρονο έπρεπε να πιάσουμε το 7αράκι.

Πάμε να δούμε τι θα ποντάρω σήμερα.

Ξεκινάω από την Ιταλία που θα κάνω στάση στο Ρόμα – Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες παλεύουν για διαφορετικούς στόχους. Η Ρόμα θέλει να πιάσει 4αδα ενώ η Σαμπντόρια όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί μπας και σωθεί μιας και η νίκη της απέναντι στη Βερόνα τις έδωσε μικρές ελπίδες.

H Ρόμα γενικά ξέρουμε πόσο αφερέγγυα είναι και ότι ανασταλτικά δε τα πάει πολύ καλά. Την είδαμε να τρώει 4 γκολ από τη Σασουόλο ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια της βλέπουμε πολλά νεύρα και είχαμε σε όλα κόκκινη κάρτα. Θεωρώ ότι η Σαμπντόρια θα σκοράρει και ότι άμα λίγο ζορίσει την Ρόμα θα βγούνε και πολλά νεύρα όπου ο Irrati θα μοιράσει κάρτες όσο πάει.

Δεν έχει δείξει φέτος κόκκινη και νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Τι βλέπω λοιπόν;;; Βλέπω να έχουμε πάνω από ένα γκολ στο ματς αλλά και πάνω από 4-5 κάρτες. Το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ + όβερ 1,5 κίτρινες Ρόμα + όβερ 2,5 κίτρινες Σαμπντόρια” δίνει 4 και θα το τιμήσω. Η Σαμπντόρια είναι η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες στο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείω επίσης να δούμε κάτι παρόμοιο με την Σασουόλο , δηλαδή πολλά γκολ και κόκκινη.

Οπότε από κοντά και το ειδικό ”g/g + όβερ 2,5 + όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” σε απόδοση 21.

Πάμε μετά στην Πορτογαλία. Ωραίο ζευγάρι για ξύλο το Μαρίτιμο – Μποαβίστα. Τουλάχιστον αυτό μαρτυράει και η παράδοση των ομάδων. Στα τελευταία 8 ματς μεταξύ τους είχαμε 7 κόκκινες. Σήμερα η Μαρίτιμο θέλει απεγνωσμένα τη νίκη ώστε να έχει μια μικρή ελπίδα για τη σωτηρία αφού απέχει 9 βαθμούς μιας και η Εστορίλ κέρδισε.

Εντός έδρας πάντα παίζει παθιασμένα και έχει δεχθεί 3 κόκκινες στα τελευταία 5 εντός. Η Μποαβίστα με μόλις μια νίκη στα τελευταία οκτώ ματς , ακούει γκρίνια αν και έχει σωθεί λογικά. Σήμερα ίσως ψάξει μια νίκη ψυχολογίας και να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα. Με εξαιρετικό ρέφερι (σφύριξε και το πρώτο ματς που είχαμε δει 7 κίτρινες) θεωρώ ότι θα δούμε πολλές κάρτες.

Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη ” σε απόδοση 4,85 θα είναι στο παιχνίδι μου αλλά και το κόμπο κόκκινων σε απόδοση 26.

Άλλες σκέψεις για κόκκινη είναι το Κλερμόν – Αζάξιο και το Παρί – Λυών αλλά ήδη έχω παίξει δύο ματς με Γάλλους και με απογοήτευσαν. Στη Τουρκία έκανα μια σκέψη να ποντάρω το ντέρμπι αλλά οι Τούρκοι φέτος μας έχουν φτύσει για τα καλά.

Ενώ στην Ελλάδα έχουμε το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ όπου εκτός από άσσο που θέλουμε (για το μακροχρόνιο)θεωρώ ότι θα έχουμε πέναλτι αλλά και πολλές κίτρινες κάρτες. Θα το δω αυτό στο τέλος αν θα ποντάρω κάτι. Οπότε τέλος με τους Ευρωπαίους.

Πάμε και στους Λατίνους. Δυνατό ντέρμπι έχουμε στην Αργεντινή ανάμεσα στην Κόρντομπα και την Ταγιέρες.

To λεγόμενο ”clásico ferroviario cordobés” μετά απο 7 χρόνια. Είχαν πολλά χρόνια οι δύο ομάδες να βρεθούνε και θεωρώ ότι θα μπούνε με πολύ πάθος. Τελευταίο ματς μεταξύ τους ήταν το 2016 όπου βρήκαν 3 κόκκινες κάρτες. Ήδη οι οπαδοί έχουν ετοιμάσει κλίμα.

Μετά πάμε στο Περού όπου στα παιχνίδια Ούνιον Κομέρσιο – Αλιάνζα και Ατλέτικο Γκράου – Σπορτ Μπόϊς θεωρώ ότι θα δούμε ξύλο.

Γεμάτο κόκκινες τα μεταξύ τους οι δύο ομάδες σε Κομέρσιο και Αλιάνζα ενώ η γηπεδούχος είναι γεμάτη κόκκινες τα παιχνίδια τους. Δείτε εικόνες παρακάτω:

Όχι πείτε μου! Πως να αφήσω αυτό το ζευγάρι:;! Ενώ στο Ατλέτικο Γκράου – Σπορτ Μποίς θέλουν νίκες γιατί είναι χαμηλά στη βαθμολογία ενώ πέφτει και ξύλο στα μεταξύ τους.

Οπότε κλείσαμε και με τους αγαπημένους Λατίνους.

Είπα πολλά για κάρτες κι αυτό γιατί δεν έχω πολλά ειδικά με γκολ.

Τρία g/g ημιχρόνου έχω, Λιλ – Λοριάν, Βέρντερ – Χοφενχάιμ και Μαλίν – Κλαμπ Μπριζ. Αυτά μόνο!

Τώρα πάμε στη διαλογή.

Κρατάω το ματς στην Ιταλία και το ματς στην Πορτογαλία. Μετά θα κρατήσω το ντέρμπι στην Αργεντινή ενώ τέλος θα αφήσω το δικό μας γιατί δεν βρίσκω αξία στις αποδόσεις. Για κλείσιμο θα ποντάρω και το δυνατό ματς στο Περού που ανέφερα.

Από γκολ δεν θα ρίξω τίποτα! Θέλω να είναι από αυτές τις Κυριακές που περιμένουμε κάρτες και βρίζουμε όλη μέρα (χοχοχο)!

Οπότε τέσσερα δυνατά παιχνίδια για κάρτες σήμερα! Θα κάνω και μια δυάδα με κόμπο μπας και γίνει κανένα καλό σαν του Σεπτέμβρη.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Για να βλέπετε τέτοια ώρα update κάτι παίζει.

Και έχετε δίκιο. Θα ποντάρουμε λοιπόν ένα αυριανό παιχνίδι που βλέπω να πέφτει η απόδοση. Μια απόδοση που πολύ σπάνια ποντάρω σε μονό αποδεκτό και το κάνω μόνο όταν θεωρώ ότι υπάρχει ανάλογη αξία. Να φανταστείτε ότι η τελευταία φορά που το έκανα (επιτυχημένα) ήταν πέρυσι σε ανάλογη περίπτωση.

Το παιχνίδι λοιπόν είναι το αυριανό Λιντς – Νότιγχαμ όπου οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς και είναι εξάποντο το αυριανό ματς.

Το να πάρουν δύο κάρτες και οι δύο προσωπικά θα το έδινα κάπου στο 1,60 με 1,70 μάξιμουμ μιας και μιλάμε για Αγγλία. Σε άλλες χώρες θα έδινε 1,30. Οπότε το 2 σαν απόδοση που το βρίσκω θεωρώ ότι υπάρχει αξία. Το 0,4 σε αποδόσεις 1,60 δεν είναι και λίγο αναλογικά. Να σκεφτείτε το όβερ 4,5 κάρτες στο ματς το δίνουν οι εταιρίες οριακά φαβορί (κάπου 1,70-1,80).

Περιμένουν δηλαδή 5 κάρτες στο παιχνίδι. Οπότε 8 μονάδες σε αυτό το ποντάρισμα και ας ελπίσουμε οι δύο ομάδες να τα δώσουν όλα. Ο Ρέφερι είναι τίμιος για Άγγλος. Στην συγκεκριμένη εταιρία που το παίζω απλά να ξέρετε ότι η κόκκινη δε μετράει για διπλή αλλά αυτός ο ρέφερι δε βγάζει κόκκινη εύκολα ενώ στις κίτρινες τα πάει καλά.

Με αυτό θα πορευτούμε αύριο ενώ νέα στήλη λογικά θα έχουμε την Τετάρτη καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που θέλω να ξαναδώ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS