1080

Billaras

Μετά από πολλή σκέψη-UPDATE!

Με το ρυθμο του “μιά ωραία πεταλούδα”, χθες τραγούδησα το… “μιά ωραία ισοπαλία” (γέλια). Κυριολεκτικά. Με μιά ισοπαλία που ανακάλυψα στο…φτερό που λένε, στην τελευταία μελέτη. Και ήρθε σβηστή. Και παράλληλα, 11 μονάδες έχασα-11 κέρδισα! Πιό ισοπαλία δεν γίνεται! Μιά άλλη ισοπαλία με πόνεσε βέβαια, αυτή της καταραμένης Αλαβές.

Τώρα αυτή τι μου φταίει, εγώ φταίω που την ξαναπόνταρα. Να νικούσε, να περιμέναμε την Εμμεν χαλαροί.

Anyway, στη σούμα είπαμε. Μιά ωραία ισοπαλία ήρθε, μιά ισοπαλία με τον μπουκ φέραμε. Και πάμε παρακάτω.

Σημερα είναι χωρισμένο στα δύο το κουπόνι. Να μην πω στα τρία. Στο 1/3 έχουμε όλα τα…ψειράκια. Χάρισμα όσων τα θέλουνε (ειδικά στην 1η Αγγλίας γελαω με τις αποδόσεις, δεν αγγίζω κανένα σημείο).

Στο 2/3 είναι τα “μεσαία”. Που σε φαγουρίζουν. Εμμεν-Κολωνια-Τορίνο είναι μιά τέτοια τριάδα. Ζυγισα και Σασουόλο αλλά την άφησα. Και γιά την Τορίνο έχω μερικούς ενδοιασμούς είναι η αλήθεια.

Και μετά, στο 3/3 είναι τα μεγάλα. Εδώ στάση. Εκανα ίσαμε 5 τσιγάρα και ήπια καφέ άφθονο ώσπου να αποφασίσω κι ακόμα δεν το έχω καταφέρει!

Μιά Μάιντζ και μιά Σιόν τα πέταξα γρήγορα, δεν είναι αυτά το θέμα μου.

Είναι: Σεβίλλη-Γουέστ Μπρομ-Βαγιαδολίδ-Αστον Βιλλα.Αυτά τα τέσσερα. Δυό σπανιόλικα-δύο εγγλεζικα.

Εχω δεδομένο ότι η Ρεάλ παραπατάει. Τραγική με την Τσέλσι. Κα επίσης δεδομένο ότι δεν έχει…κανέναν αμυντικό βασικό. Αλχημείες θα κάνει ο Ζιντάν. Και επίσης δεδομένο ότι η Σεβίλλη το’χει το ύψος. Αν δεν είχε αυτοκτονήσει με την Μπιλμπάο…

Στο άλλο σπανιόλικο, δεδομένο είναι ότι η Βαλένθια είναι ένα κ….

χανείο. Κανονικό. Ομάδα γιά γέλια που αν είχε άλλο όνομα θα είχε πέσει. Επίσης δεδομένο, με την Βαγιαδολίδ είχε νταραβέρια και της χρωστάει. Αλλο θέμα αν θα το ξεπληρώσει τώρα το χρέος. Ο κόσμος της Βαλένθια στα καγκελα, υπηρεσιακός προπονητής, χαμούλης κοινώς…

Στην Βίλα, σκαλώνω στην απουσία Γκρίλις πολύ, στο μη κίνητρο της Βίλα ομοίως.

Αλλά απ΄την άλλη-ο Μάκης το ρίσκαρε ηδη-η Μάντσεστερ παίζει σερί, δεν κυνηγάει κάτι, 2η θα είναι, θα σκάσει στο τέλος, έπαιζε Πέμπτη, ξανα σήμερα, ξανά την Τρίτη, ξανά την Πέμπτη!

Και τέλος, η Μπρομ. Το πιστεύει; Αν μπορεί είναι ένα θέμα. Αλλά εξετάζω πρώτα αν το πιστεύει. Γιατί απ’ την άλλη μεριά, αυτη η Αρσεναλ χάνει απ’ όποιον θέλετε.

Εκτός Ευρώπης θα μείνει στο τέλος, και δίκαια. Και ευτυχώς δεν πέρασε και τελικό Europa League. Καταπονημένη είναι, απογοητευμένη είναι, όλα τα στραβά πάνω της τα έχει.

Γιά να κλείσω με τα εγγλέζικα, είναι πάρα πάρα πολύ ψηλό το over στο Γουλβς-Μπράιτον. Θεωρώ ότι η Μπράιτον θα παίξει πολύ πιό απελευθερωμένα, τα ανοίγει τα ματς της. Και οι “λύκοι” δεν πάνε γιά τίποτα.

Ναι, παίζουνε σταθερά στα λίγα γκολ, αλλά 2,50; Τεράστιο…

Οσο γράφω, καπνίζω. Ακόμα αναποφάσιστος είμαι.

Αυτές οι αράδες από εδώ και κάτω, γράφονται…15 λεπτά μετά τις προηγούμενες. Το σκέφτηκα. Θα πάω με δύο δυάδες κατ’αρχάς. Και μιά ψιλούλα-μπας και- στην 4αδα. Εμμεν-Κολωνία η μιά, Τορίνο και το over της Γουλβς στην άλλη.

Πάνε τα “μεσαία”. Αν θέλετε, αλλάξτε τη χημεία, είναι “εποχικά” σημεία τα τρία και γιά το over τα είπαμε.

Οσο γιά τα τέσσερα μεγάλα; Αποφάσισα. Μιά “ψιλή” σε μονό Γουέστ Μπρομ. Δεν δέχομαι το 7,00. Ξερό. Κι ας φάω πέντε γκολ. Αφήνω Αστον Βίλα, ας περάσει να την δαγκώσει ο Μάκης.

Και απ΄τα δύο σπανιόλικα, θα παίξω Σεβίλλη. Γιατί όπως και το 7αρι της Μπρομ, το 4αρι της είναι τεράστιο.

Στο live, tα μάτια μας χίλιαδεκατέσσερα στο άλλο όμως, μην γίνουν ομορφιές στη Βαλένθια.

Πλην της Εμμεν, στα άλλα έχω και πρώιμη πληρωμή. Γιά να δούμε τι θα γίνει…

Τα λέμε την Τρίτη ξανά με στήλη, σήμερα θα απουσιάζω από το chat, η οικογένεια θέλει εκδρομή! Και γιά το site τα είπαμε. Οπότε κολλάει, refresh. Ως αύριο θεωρώ ότι θα είμαστε οκ.

UPDATE: Και γιά την βλακεία μου αλλά και την ατυχία μου είτε με Τορίνο είτε με Σεβίλλη, θα τα πούμε αναλυτικά αύριο. Αύριο θα υπάρχει νέα στηλη. Σημερα εκτάκτως, εξ αιτίας ενός προβλήματος πρωινού αλλά και ενός ταξιδιού απογευματινου, πολύ λιτά, παίζω μονά-δυάδα την Ρίο Αβε (σημερινό) και την Εβερτον (την Πέμπτη). Ολα τα υπόλοιπα, αύριο μεσημεράκι με νέα στήλη! Α, να μην ξεχάσω: Το νου σας το βράδι στην 11αδα της Γιουνάιτεντ…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras