699

Thassios

Μετά την τελειωμένη Ευρώπη – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Μια άνοστη Κυριακή όπου μπήκαμε καλά με το ματς της Ζυρίχης αλλά μετά οι υπόλοιπες ομάδες μας τα χάλασαν. Στο Περού μας χάλασε το ματς η κόκκινη αλλιώς με την εικόνα του ματς ίσως τώρα να μιλάγαμε αλλιώς. Ακόμη και με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν πολλές ευκαιρίες.

Πάμε στο μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου όπως καταλαβαίνεται και απο τον τίτλο μόνο με Ευρωπαίους δεν θα ασχοληθούμε αφού ήδη τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν λήξει και οι Ευρωπαίες έχουν πέσει για ύπνο.

Όταν όμως πέφτουν για ύπνος αυτές , τότε κάποιες άλλες ξενυχτάνε. Φυσικά και αναφέρομαι στις αγαπημένες μου Λατίνες όπου μέσα στις επόμενες τρεις μέρες θα παιχτεί η τελευταία αγωνιστική των Libertadores και Sudamericana. Φυσικά και αυτή η στήλη δεν θα μπορούσε να απέχει από αυτήν τη τελευταία αγωνιστική αφού υπάρχουν καυτά ματς που περιμένω να πέσουν κορμιά.

Πάμε όμως να τα δούμε σιγά σιγά μαζί. Καταρχήν από σημείο δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο που να αξίζει. Ίσως λίγο η ισοπαλία στο Ατλέτικο Μινέιρο – Τολίμα που δεν χαλάει καμία ( ειδικά την φιλοξενούμενη) αλλά είδα και στο ματς της Ρίβερ που το είχα επιλέξει και αρπάξαμε 4 γκολ. Μια από τα ίδια μπορεί να γίνει και τώρα. Αν κάποιος αισθάνεται τολμηρός ας ρίξει κάτι σε αυτό το 4αρακι που βλέπω στην ισοπαλία.

Οπότε μου μένουν τα εξάποντα ματς όπου περιμένω σαν γνήσιοι Λατίνοι να ρίξουν αρκετές κλωτσιές και να δούμε πολλές κάρτες. Τα αναφέρω με χρονική σειρά για να σας βάλω στο κλίμα.

Αύριο τα ξημερώματα έχουμε το ματς Λίγκα Ντε Κίτο – Ατλέτικο Γκοιανιένσε όπου είχαμε ξαναμιλήσει και την προηγούμενη εβδομάδα για αυτό. Για δύο αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι , ενώ μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι που έχουν προβάδισμα σε αυτή την δύσκολη έδρα.

Οπότε καταλαβαίνετε τι μάχη έχει να πέσει. Το συνδυαστικό ”όβερ 4,5 κάρτες + κόκκινη ” σε απόδοση 3,75 έχει αξία.

Με το ίδιο ειδικό θα πάμε και στο ματς της Χιλής. Η Κόλο Κόλο υποδέχεται την Φορταλέζα (μεθαύριο αυτό) και θα πέσουν κορμιά για την ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση. Μοιάζει με το παραπάνω παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και μπορούν να την πετύχουν σε μια καυτή έδρα.

Αγαπημένος ρέφερι εδώ ο κοκκινάκιας Ostojich περιμένω να πέσουν βροχή οι κάρτες. Στο 3,60 εδώ το ειδικό σε ένα ζευγάρι που είχαμε κόκκινη και στο πρώτο ματς.

Τέλος ακόμη ένα παιχνίδι που θα έχουμε εντάσεις και ξύλο θα είναι αυτό ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Σεάρα. Εδώ οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με διαφορά 2 τερμάτων για να είναι αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους είχαμε 11 κίτρινες και 2 κόκκινες. Μια μάχη λοιπόν μεταξύ Αργεντινών και Βραζιλιάνων και τον Cristian Fereyra στην σφυρίχτρα να είναι από τους πιο καρτάκηδες. Τελευταίο του ματς ήταν πάλι μια μάχη Αργεντινών και Βραζιλιάνων όπου έδειξε 9 κίτρινες και 1 κόκκινη (Μπόκα – Κορινθιάνς). Εδώ μας έχουν μυριστεί λίγο οι μπουκ και μας έχουν πετσοκόψει την απόδοση αλλά τη δέχομαι στο σημείο που βρισκόμαστε.

Στο 3,35 το ειδικό ”όβερ 5,5 κάρτες + κόκκινη”.

Μέχρι στιγμής σε αυτά έχουν ανοίξει αποδόσεις. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Αυτό δείτε το σαν 1ο μέρος. Θα έχουμε και 2ο με update τη Πέμπτη για κάποια ματς που έχω ξεχωρίσει τη Παρασκευή τα ξημερώματα. Οπότε παίρνω και τα τρία παιχνίδια και κάνω ένα δυνατό τρίξι (όλα συνδυάζονται από το match combo) , λογικά θα είναι από τα τελευταία δυνατά πονταρίσματα, και ας ελπίσουμε όσα δεν μας έδωσαν σε ένταση και ξύλο οι Ευρωπαίες , να το κάνουν οι Λατίνοι.

Για τον τελικό σε Conference αύριο δεν έχω να πω κάτι. Σίγουρα θα έχουμε κάρτες με τον Ρουμάνο (πιο δύσκολα για κόκκινη εδώ ενώ και τις περισσότερες τις περιμένω στο 2ο ημίχρονο). Θα περιμένω 11αδες και ίσως κάνουμε κανένα χαλαρό Bet builder για να πιούμε τις μπύρες μας.

Τα λέμε αύριο το βράδυ στο chat!

UDPATE (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Πέρασε το 1ο μέρος από τους Λατίνους χωρίς να έχουμε κάποιο κέρδος.

Μόνο στο ματς της Κόλο Κόλο επιβεβαιώθηκε το μπετ ενώ στα άλλα δύο βγήκανε 19 κίτρινες κάρτες χωρίς καμία κόκκινη. Και τα τρία ματς είχανε ένταση και πολύ ξύλο. Δηλαδή από επιλογή παιχνιδιών δεν έχω παράπονο ενώ και οι Λατίνοι τα έδωσαν όλα όπως θα έπρεπε να είναι όλη τη χρονιά οι Ευρωπαίοι. Πάμε και στο 2ο μέρος σήμερα όπου αύριο τα ξημερώματα έχουμε τα τελευταία ματς στις τελευταίες αγωνιστικές σε Libertadores και Sudamericana.

Ξεκινάω από το πρώτο ματς όπου είναι η Λιμπερτάδ που υποδέχεται την Δε Στρόνγκεστ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση ενώ οι φιλοξενούμενοι θα το πάνε στη δύναμη και στο ξύλο ώστε αν μπορέσουν να κλέψουν το ματς ή τουλάχιστον να πάρουν ισοπαλία για να περάσουν στο Sudamericana. Στα τελευταία 4 χρόνια έχουν παίξει δύο φορές εκεί μέσα οι Βολιβιανοί όπου και στις δύο τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα αν και ο ρέφερι δεν μου αρέσει καθόλου. Το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ + όβερ 5,5 κάρτες + περισσότερες κάρτες η Δε Στρόνγκεστ” σε απόδοση 4 είναι τίμιο και θα το κρατήσω (το ”περισσότερες κάρτες Δε Στρόνγκεστ” είναι η επιλογή Χάντικαπ Κάρτες ” Δε Στρόνγκεστ – 0,5”). Αν μπει ένα γκολ θα έχουμε κι άλλο αφού θα δεν θα βολεύει καμία η ήττα.

Προχωράμε και πάμε στο ματς της Μπόκα. Εδώ οι γηπεδούχοι θέλουν ξεκάθαρα νίκη και θεωρώ ότι έστω και δύσκολα θα το πετύχουν. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν κλειστά και με δύναμη στο ματς καθώς τους κάνει και η ισοπαλία. Πιο ξεκούραστοι θεωρώ ότι θα βάλουν δύσκολα στη Μπόκα. Αλλά Libertadores χωρίς Μπόκα δε λέει. Και στα τελευταία δύο εντός της Μπόκα , η φιλοξενούμενη έμεινε με 10 παίκτες.

Θεωρώ (και λίγο πονηρά σκεπτόμενος) πως και σήμερα μπορεί ,άμα βρει τα σκούρα, να πάρει κανένα σφύριγμα παραπάνω ή να φορτωθεί με κάρτες η αντίπαλη. Ας πούμε καμία κόκκινη στην φιλοξενούμενη ή κανένα πέναλτι. Το ειδικό ”1 + οβερ 3,5 κάρτες Κάλι + κόκκινη Κάλι ” δίνει 6 και είναι μια τιμή δίκαιη. Σαν να έχουν μυριστεί λίγο τη κόκκινη η μπουκ εδώ.

Τέλος πάμε και στο τρίτο ματς που έχω ξεχωρίσει και είναι το Ατλέτικο Τζούνιορ – Ούνιον Σάντα Φε όπου θα παλέψουν για τη πρώτη θέση. Μόνο νίκη οι φιλοξενούμενοι σε ένα ματς που περιμένω πολύ ένταση και ξύλο. Στο πρώτο μεταξύ τους είχαμε 11 κίτρινες και 2 κόκκινες. Στο 2,95 η κόκκινη είναι μια τίμια απόδοση.

Πάμε τώρα στο πως θα τα ποντάρω.

Λοιπόν τα δύο ειδικά σε Λιμπερταδόρες θα παιχτούν σε μονά και δυάδα. Ενώ θα κάνω και μια ξερή δυάδα με κόκκινες στα ματς των Μπόκα και Ατλέτικο Τζούνιορ.

Ας ελπίσω σήμερα να ευστοχήσω καλά καθώς λογικά θα είναι τελευταίο δυνατό ποντάρισμα της σεζόν!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS