2648

Billaras

Μετά τους “λύκους” χαλαρά!

Μπράβο ρε Λύκοι! Τεράστιοι και πανάξιοι Λύκοι! Βαθιά υπόκλιση στην Γουλβς, δεν έχω τι άλλο να γράψω γι αυτούς. Επιτομή ομάδας, έδειξε πως παίζει η “μικρή” (τώρα, γιατί ως φανέλα η Γουλβς μόνο μικρή δεν είναι) κόντρα σε “μεγάλη”. Στα ίσια, σπαθένια, πληρωθήκαμε το 11αρι, το μεγαλύτερο φετινό σημείο. Σας..έχουμε “καλομάθει” εδώ, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι και μόνο τυφλά δεν είναι.

Αν θυμηθείτε, το νησί προσφάτως δίνει σημεία-τέρατα, πρόσφατο το 8.5 της Σουίντον μέσα στη Μπόλτον, πρόσφατο το 7.5 της Φλίτγουντ μέσα στη Σέφιλντ, 11άρι τώρα (στο dnb, ειδάλλως ως ατόφιο ήταν 13αρι). Ηρθε και η Εξετερ στο..ταπεινό 4.75 και τελικά αρκούσαν μόλις δύο σημεία γιά να πατσίσω. Ναι, δεν κέρδισα. Αλλά είναι σαν να κέρδισα. Το χάρηκα πολύ χθες.

Με δύο στα δέκα ισοφαρίζεις όταν αριστερά δεξιά βλέπω να βολοδέρνει κόσμος με κάτι ψιλαδάκια, να χάνει ένα στα δύο-ένα στα τρία του 1.75 και αντίο ζωή. Συγγνώμη κιόλας, αλλά μεγαλύτερη απάτη από αυτό το “τόσα στα τόσα” δεν υπάρχει. Αυτός που έχει 3 στα 5 μικρουλάκια χάνει, αυτός που έχει 2 στα 10 θηρία δεν χάνει! Αριθμητική δημοτικού είναι αλλά παραδόξως λίγοι το αντιλαμβάνονται (ή μαλλον το αντιλαμβάνονται, αλλά ο φόβος είναι άτιμο πράγμα…).

Ετσι γιά την ιστορία και γιά να φύγουμε από το χθες, κάλλιστα μπορούσε και η Μπάρνετ, από ατυχία δεν το “φάγαμε”. Και μεγάλη φάση στο 0-0 και με δέκα έμεινε και μεγάλη φάση στο τέλος γιά το 1-2. Αλλά ας είναι. Και επειδή εδώ τίποτα δεν αφήνω να πέσει κάτω, “μελανό” σημείο η επιλογή της Ταραγόνας. Κάκιστη. Επειδή κέρδισε …μεγεμελέ προ εβδομάδας την ξανάπαιξα.

Λάθος μου. Πάω στο σήμερα. Ψιλοτζούφια μέρα. Οπότε…έβαλα τον εγγονό μου -που τον έχω σπίτι γιά το ΣΚ- να επιλέξει! Χεχεχεχε, έτσι να μάθει από μικρός τι πάει να πει κουμάρι! Θα έβαζα φωτό πανηγυρικη Γουλβς αλλά αφού “έπιασα” επί το έργον τον μπόμπιρα, έβαλα “ζωντανή” φωτό! Και φυσικά διάλεξε αφού πρώτα διάβασε την Kingbet! Δεν σκοπεύω να αναλωθώ σε overάκια και τέτοια.

Πολύ απλά θα πω ότι δύο φαβορί κάτι μου λένε, θα τα βάλω σε δυάδα και τέλος. Η Καρλσρούη με νέο τεχνικό και η Τσβόλε που κάνει δυναμική επανεκκινηση. Στο 2.30 και 2.60, μας κάνουν 5.98 και τέλος. Και από μεγάλα; Κοίταξα και Χαλ που πήγε στο 4.10, δεν δέχομαι φαβορί την ομάδα της Championship. Χθες έγινε…κόλαση, πέραν της Λίβερπουλ είδατε και τα “βουνα” Νιουκάστλ και Μπράιτον τι έπαθαν, είδατε και πως…έκανε τσίσα η Τότεναμ! Κοίταξα και Σάτον επίσης στο 5.

50. Κοίταξα και μιά Κάντιθ (αλλά εδώ δεν έχω εικόνα, με τα νούμερα κινούμαι), και το βράδυ κοίταξα και Μονακό (που πήγε στο 6.00 παρακαλώ) και Σοσιεδάδ (στο 9.00 παρακαλώ). Φοβάμαι τις προθέσεις του Σίλβα στη Χαλ, επειδή ακολουθεί εμβόλιμη. Πάντως προσφάτως η Χαλ τα παλεύει όλα. Στο Σάτον-Λιντς θα έχουμε συνθετικό τερρέν, κάτι είναι αυτό. Και τηλεοπτικό, έξτρα πρόκληση γιά την “μικρούλα”.

Γιά την κόντρα της Ρεάλ αναρωτιέμαι αν η Σοσιεδάδ “το έχει”. Προ διμήνου θα έλεγα ναι. Τώρα το σκέφτομαι. Πάντως η Ρεάλ έχει σοβαρές απουσίες πάλι. Και καλά δεν είναι. Οσο γιά το γαλλικό; Είχα ρισκάρει στο Παρί-Νις (2-2 από 0-2) στο 7.00. Η Μονακό είναι καλύτερη της Νις. Οσο ήταν στο 5κάτι δεν ψηνόμουνα. Εφτασε στο 6.00. Μεγάλο. Δύσκολο αλλά μεγάλο.

Θέλω να παίξω λίγα. Σβήνω την Κάντιθ επειδή δεν την έχω δει, πάντως τα νούμερα δείχνουν δεξιά. Σβήνω και την Χαλ, η σωτηρία την κόφτει, αυτό με κρατάει πίσω. Πάντως οι αποδόσεις είναι εντελώς λάθος. Σβήνω και την Σοσιεδάδ, δεν πατάει όπως πάταγε. Εδώ όμως, αφήνω “παραθυράκι” γιά το live. Δεν το ξεγράφω εντελώς. Και μένω με μονά-δυάδα τη Σάτον και την Μονακό.

Και καθάρισα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες Επιστροφές από 28/1: 505 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.855 μονάδες. Ποντάρισμα 29/1: Δυάδα: Τσβόλε 1-Καρλσρούη 1 (5.98) με 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μονακό 2 (6.00) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σάτον 1 (5.50) με 55 μονάδες. Δυάδα Σάτον 1-Μονακό 2 (33.00) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 185 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.670 μονάδες. Νορμάλ παιχνίδι, ίσιωσα και τα πονταρίσματά μου όπως έλεγα από χθες.

Νέα στήλη την Τρίτη (με μπόλικα εγγλέζικα), αργότερα και στο chat! Κλείνω και πάω με τον εγγονό να δω Μπέτις-Μπάρτσα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras