141

Billaras

“Μετακόμιση” στο ‘Αμστερνταμ!

Είχα που είχα τα νεύρα μου από χθες με την απόφαση της αστεία απόφαση της Κυβέρνησης να…κόψει σε μένα τη μπάλα επειδή τα ούγκανα εκτελούσαν εντολές του αρχιμαφιόζου, ήρθε πριν λίγο και η άσχημη είδηση του θανάτου του Κώστα Νεστορίδη και με αποτελείωσε. Ο Νεστορίδης είναι ένας εκ των 10 κορυφαίων όλων των εποχών στην Ελλάδα. Οπως μιλάς για Σιδέρη, Δεληκάρη, Δομάζο, Αντωνιάδη, Κούδα, Σαράφη, Παπαϊωάννου, έτσι μιλάς για τον Νέστορα.

Τεράστιος, τεράστια και η απώλεια του. Αυτοί οι άνθρωποι όμως έχουν τέτοια “σκιά”, αφήνουν τέτοιο αποτύπωμα, που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Δεν τον πρόλαβα να παίζει μπάλα, αλλά ακριβώς εδώ είναι ο μύθος. Να πονάς και να στάζεις μέλι γιά κάποιον που δεν έζησες ή γνώρισες…

Στα δικά μας, είπαμε, το είδατε πιστεύω και στο χθεσινοβραδινό vidcast, είμαι εξοργισμένος.

Μιά με τα ναζίδια τους κροάτες και μιά τώρα, είναι σαν να θέλουν κάποιοι με το έτσι θέλω να μου κόψουν τη χαρά μου. Θα πάω γιορτές στη Μυτιλήνη και θα γυρίσω μαζί με τα εγγόνια μου στις 2/1. Σχεδίαζα στις 6 Γενάρη να πηγαίναμε μαζι στο ΑΕΚ-ΠΑΟ. Μου το στερούν. Οπως και σε χιλιάδες άλλους. Δεν μιλάμε για διακοπή (όπως έγινε στην Τουρκία).

Μιλάμε για την πανηλίθια απόφαση του “κεκλεισμένων” μόνο στη μπάλα! Για 100-200 κατευθυνόμενα πιθήκια, παίξτε ολοι με άδειες κερκίδες γιά 2 μήνες (λες και θα αλλάξει κάτι σε 2 μήνες ή δεν γίνονται επεισόδια έξω απο τα γήπεδα, όπως το τελευταίο). Ποιοί φωστήρες τα σκέφτονται αυτά…

Τέλος πάντων, ας το ελαφρύνω λίγο. Αύριο φεύγω για Γερμανία, πετάω μαζί με το Tzini (όχι με μαγικό χαλί πάντως), έρχεται και απο Σαλόνικα ο Thassios, ραντεβού όλοι στο Ντύσελντορφ όπου μας περιμένει ο Germanos, o Γιώργος! Ωραία αντροπαρέα, Betsellerάδικη, θα μας βολτάρει, θα μας φιλοξενήσει, θα είναι ξεναγός και driver, αφού Πέμπτη πρωί πάμε οδικώς Αμστερνταμ να δούμε το Αγιαξ-ΑΕΚ.

Αν περάσει η ΑΕΚ, θα είμαι happy. Αν όχι, ξέρω ποιούς γκαντέμηδες θα βρίζω (γέλια). Ξέρω ότι θα έρθουν κι άλλα παιδιά, θα έρθει και ο Παύλος απο την Ξάνθη αυθημερόν, από Αθήνα ο Χρύσανθος, το μισό Betsellers στο Αμστερνταμ θα είναι την Πέμπτη, άμα ακούσετε για τίποτα ρεμάλια που βουτήξαν στα κανάλια, εμείς θα είμαστε (βασικά ο Thassios θα είναι γιατί του έχω τάξει να τον πετάξω μέσα)! Και αν δείτε κανένα πλάνο στην κερκίδα με τίποτα θεότρελλους, πάλι εμείς θα είμαστε, δυστυχώς δεν προλάβαμε να φτιάξουμε και πανό να λέει πχ “AEKαρα το Betsellers μαζί σου” (παρεπιπτόντως από τους τέσσερις μόνο εγώ την υποστηρίζω, χοχοχοχοχο).

Οπως και να’χει, θα μας επιτρέψετε να πάρουμε μικρή…απουσιούλα τα επόμενα 24ωρα. Οπως ήδη ξέρετε δεν θα έχει εκπομπή την Παρασκευή (επιστρέφω μετά τις 6 το απόγευμα), ενώ στο chat αποκλείεται να μας δείτε την Πέμπτη. Θα υπάρχουν όμως πιθανά updates. Οχι στήλες, updates.

Στήλη σήμερα. Ετσι κι αλλιώς, αν είδατε το vidcast, δεν έχουμε και πολλά pre game.

Στο live θα παιχθούν πολλά, φινάλε είναι.

Θα είμαι πολύ λιτός και σαφής. Για την Πέμπτη άπαξ και δεν ξέρω συνθέσεις, δεν μπορώ να παίξω κάτι, βασικά την Σεντ Ζιλουάζ ήθελα στον άσο, αλλά ήδη κατηφόρισε από το 3,10 στο 2,75. Σημειώστε την πάντως. Θα παίξω ως fun bet το 2-2 σκορ any time της ΑΕΚ (7,80). Μου’χει καρφωθεί. Μου δίνει και πρόκριση. Πως μου ξέφυγε προχθές με τη Μπάρτσα, ούτε κι εδώ δεν κατάλαβα.

Πάω στην Τετάρτη. Θα παίξω μιά ξερή δυάδα. Το over 3,5 στο Λειψία-Γιουνγκ Μπόις (2,10) μαζί με το Σελτικ 1-Χ+g/g (2,37). Ηταν το μόνο ασόδιο που “λοξοκοίταξα” αυτό της Σέλτικ, αλλά ας το καλύψω κιόλας, τα γκολ τα θεωρώ δεδομένα. Η δυάδα με πάει στο 4,97. Καλά ειμαι. Δεν έχω κάτι άλλο και από αύριο. Και έμεινε το σήμερα (που θα τα πούμε και στο chat).

Λέω να παίξω ισοπαλίες.

Δεν το έχω κάνει καθόλου φέτος. Στα εγγλέζικα ματς, κοίταξα λίγο Μπρίστολ Σίτι και λίγο Κρου (από το FA CUP). Έκανα πίσω, το “λίγο” δεν μου αρκεί. Οπότε, αφού δεν έχω εγγλέζικο ασόδιο, από τα οκτώ σεντονάτα επίσης δεν έχω ασόδιο (με αξία εννοώ), είτε θα πήγαινα πάσο, είτε θα έπαιζα κανένα ειδικό (δεν ξέρω πως δεν θα σκοράρει ο Κέιν απόψε), είτε θα πήγαινα με Χ (λίγο…λόττο/τζόγος δηλαδή).

Σε Λανς, Νάπολι, Ουνιόν. Δύο που βολεύουν τις γηπεδούχους και μια τιμητική. Σκέφτηκα και την Ατλέτικο αύριο, σκέφτηκα και την Ιντερ, αλλά κατέληξα σε αυτές τις τρεις σημερινές. Στο κάτω κάτω, είναι πολυ ψηλά γιά φινάλε ομίλων. Εκλεισα. Ενα trixie ισοπαλιών, μιά δυάδα αυριανή, ένα σκορ any time την Πέμπτη. Οτιδήποτε άλλο, θα δείτε update (βασικά την Πέμπτη τσεκάρω, θέλω να δω ειδήσεις, δεν νομίζω αύριο).

Ειδάλλως, τα λέμε στο chat απόψε και μετά ξανά το Σάββατο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras